Psikologi Média Sosial

Psikologi Jaringan Sosial Gelar Psikologi

Psikologi Jaringan Sosial mangrupikeun infographic anu saé anu dibawa ka kami ku tim di psychologydegree.net. Kalebet mangrupikeun statistik has anjeun ngeunaan ngagunakeun média sosial sareng sumebarna kana kahirupan urang. Tapi inpormasi anu saé pisan tiasa dipendakan dina handapeun handapeun gambar, dimana tim janten haté naha urang leres-leres nganggo jaringan sosial. Sareng tebak naon anu aranjeunna mendakan?

Tétéla pikeun kaseueuran urang, yén daya tarik émosional urang kaiket langkung seueur pikeun gaduh pemirsa, tibatan kahoyong urang pikeun nyambung sacara sosial. Sacara sederhana, urang ngeunaan miara 'kuring' langkung seueur tibatan jaringan batur. Obsesi urang ka diri urang sorangan éta nyababkeun urang pikeun ngapdet status urang atanapi nyirian diri dina poto. Narikna, Facebook ngémutan kumaha monetisasi drive psikologis ieu, kalebet ngecas sakitar $ 2 kanggo ngamajukeun pembaruan status urang nyalira, dina cara anu sami sareng anu Facebook Halaman parantos tiasa dilakukeun.

Pangaruh Marketing tina Psikologi Jaringan Sosial

Upami anjeun pamasaran pikeun bisnis anjeun, maka entong sadayana ngeunaan anjeun. Kanyataanna, ngalakukeun sabalikna. Milarian kasempetan pikeun pemirsa anjeun pikeun ilubiung langsung sareng usaha pamasaran anjeun. Sugan anjeun tiasa nyobian pembaruan gaya "eusian kosong", anu saderhana pisan sareng sasambat pikeun ilubiung, sapertos "Aktivitas usum panas favorit abdi                 ".

Atanapi anjeun tiasa ngaléngkah deui sareng ngayakeun sayembara anu ngamungkinkeun pangguna ngunggah poto nyalira. Tim pamasaran di balik pilem Ted nyiptakeun aplikasi Facebook khusus anu ngamungkinkeun anjeun unggah poto anjeun nyalira kalayan gambar anu ditumpukkeun tina tokoh utama pilem éta, teras bagikeun ka jaringan anjeun. Jinis pamasaran ieu ngeunaan langsung kalebet pemirsa anjeun, bari ogé nyetir perhatian ka mérek anjeun.

Psikologi Média Sosial Tweet This Stats

  • 1 tina unggal 5 menit kanggo online aya dina jaringan sosial.
  • 1 tina unggal 8 jalma di Bumi aya dina Facebook. 
  • Rata-rata jalma ngagaduhan 150 babaturan "kahirupan nyata" sareng 245 babaturan Facebook. 
  • Facebook nuju nyobian fitur dimana jalma mayar $ 2 kanggo nyorot pembaruan status pribadi. 
  • 50% sadaya pangguna ngabandingkeun dirina sareng anu sanés nalika ningali poto atanapi pembaruan status.

Psikologi Jaringan Sosial

Tong hilap tweetkeun statistik karesep anjeun sareng bagikeun hikmah psikologi média sosial ka pengikut anjeun.

  • Psikologi Média Sosial Tweet This Stats

    • 1 tina unggal 5 menit kanggo online aya dina jaringan sosial. 
    • 1 tina unggal 8 jalma di Bumi aya dina Facebook. 
    • Rata-rata jalma ngagaduhan 150 babaturan "kahirupan nyata" sareng 245 babaturan Facebook. 
    • Facebook nuju nyobian fitur dimana jalma mayar $ 2 kanggo nyorot pembaruan status pribadi. 
    • 50% sadaya pangguna ngabandingkeun dirina sareng anu sanés nalika ningali poto atanapi pembaruan status. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.