Ptengine: Peta Panas, Kampanye, Lacak Konversi sareng Analytics

peta panas ptengine

Bari seueur analytics platform dina pasaran mangrupikeun sésa téknologi anu parantos langkung ti dua dasawarsa, téknologi anu langkung énggal langkung difokuskeun kana kabiasaan pangguna sareng analisis corong konversi. Heatmaps mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ningali kumaha pangguna berinteraksi sareng waktos sareng tata ruang, navigasi sareng panggilan-to-aksi anjeun. ptengine nawarkeun kumpulan pakakas anu diwangun khusus pikeun tujuan ieu.

  • Analisis Peta Panas - Bandingkeun heatmaps antara halaman anu béda, periode waktos, sareng bagéan anu teu terbatas pikeun ngabayangkeun paripolah anu béda-béda.
  • Pencét Heatmap - Visualisasikeun data klik ku visualisasi térmografi, masihan pamahaman anu gancang sareng gampang tina tingkah laku pangunjung.
  • Perhatosan Heatmap - Data anu dikumpulkeun nawiskeun buktina dimana datang langkung fokus, ngabantosan nempatkeun panempatan iklan anu optimal, nyayogikeun inpormasi nalika mendesain sareng ngararancang halaman badarat, ngaminimalkeun pembuangan keranjang balanja, memaksimalkan konversi bentuk online, sareng ngaramal kumaha pangunjung bakal nganggo halaman wéb anjeun ka hareup .
  • Pangimeutan Multi-Alatngalacak sareng nganalisis data tina sadaya alat sareng ngadukung situs anu diwangun kalayan desain responsif.
  • Analisis Halaman - alat analitik anu mantep pikeun ngumpulkeun jumlah klik tina unsur interaktif sareng non-interaktif. Paduli elemenna, kéngingkeun wawasan kana jumlah anu pasti tina klik kana tombol anjeun, gambar, video, ménu turun sareng seueur deui.
  • Peta Ngahontal Gulung - klik overlay sareng heatmap perhatian pikeun nyayogikeun perséntase pangunjung anu ngagulung kana bagian-bagian tertentu halaman anjeun. Kéngingkeun wawasan lengkep ngeunaan kunaon datang anjeun angkat saatos aranjeunna badé dina halaman wéb anjeun.
  • Grup Analytics - Ngagunakeun Head Match, End Match, Exact Match, sareng Regex, Ptengine nawiskeun sababaraha cara pikeun nganalisis halaman anu gaduh aspek anu sami, sapertos sapatu sareng warna anu béda, mobil kalayan modél anu béda, tulisan ku pangarang anu béda, halaman badarat kalayan URL anu béda. Ngahémat waktos anu diséépkeun dina nyaluyukeun URL kampanye anu tos aya.
  • kampanye - nyiptakeun URL kampanye (atanapi nyocogkeun anu parantos aya), sareng nganalisis patalimarga dumasar kana nami, sumber, sedeng, istilah, sareng kontén.
  • Konversi Funnels - Diajar dimana sareng kunaon pangunjung lirén kunjunganna, sareng kumaha aranjeunna napigasi sapanjang halaman wéb anjeun. Larapkeun Peta Bumi Ptengine analytics kana Corong Konversi anjeun sareng ngarobah pangunjung kana konsumén.
  • Ihtisar Pengunjung Real-Time - kumpulkeun data ngeunaan patalimarga pangguna sasarengan, ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun pamasaran gancang sareng efektif.
  • Analisis géografi - Sacara real waktos, tangtukeun pangguna lokasi geografis. Rincian Pangunjung
  • Rincian Pangunjung - ngawaskeun sadaya data anu penting pikeun pangunjung anu sami, sapertos kagiatan, navigasi kontén, sistem operasi, panyungsi wéb, sareng halaman rujukan.

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis

ptengine

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.