Paparan Sanés Sarua Pangaruh: Waktosna Henteu Nganggo Tayangan Kanggo Ngukur Niley

Hubungan masyarakat

Naon Kesan?

Imprési mangrupikeun poténsi bola mata poténsial dina carita anjeun atanapi tulisan média sosial dumasar kana pamiarsa perkiraan / pemirsa outlet / sumberna.

Dina taun 2019, kesan anu seuri kaluar ti kamar. Teu ilahar ningali kesan dina milyaran. Aya 7 milyar jalma di bumi: sakitar 1 milyar diantarana henteu ngagaduhan listrik, sareng kaseueuran anu sanésna teu paduli kana tulisan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan 1 milyar kesan tapi anjeun kaluar tina panto anjeun sareng henteu saurang jalma tiasa nyaritakeun ngeunaan tulisan éta, anjeun ngagaduhan métrik palsu. Henteu kakantun, sabaraha tina kesan hubungan masarakat anjeun ngan ukur bot:

Bot nyetir ampir 40% sadaya patalimarga Internét dina 2018.

Jaringan Distil, Laporan Bot Goréng 2019

Pikirkeun laporan laporan triwulanan anjeun salaku kontrak antara organisasi sareng agénsi PR atanapi antara anjeun sareng bos anjeun-ieu kumaha kami bakal ngahartikeun kasuksesan sareng kumaha urang satuju ngukurna. Anjeun panginten masih kedah nyayogikeun kesan kusabab klien atanapi bos anjeun naroskeun. Nanging, trikna nyaéta ngalakukeun dua hal:

  1. nyadiakeun konteks kana kesan éta
  2. nyadiakeun métrik tambahan anu nyaritakeun carita anu hadé. 

Ngaganti pikeun métrik hubungan masarakat tiasa kalebet: 

  • Jumlah lead atanapi konvérsi. Tayangan anjeun panginten angkat saparapat dugi ka saparapat, tapi penjualan anjeun masih rata. Éta sabab meureun anjeun henteu nargétkeun jalma anu bener. Kengingkeun raos tina sabaraha lead anu anjeun hasilkeun.  
  • Tés kasadaran: Ngagunakeun alat sapertos Survey Monyét, sabaraha jalma anu ningali produk atanapi prakarsa anjeun dina berita sareng polah atanapi parobihan kusabab éta?  
  • Google Analitiks: Milarian paku dina lalu lintas wéb nalika berita anjeun lumpat. Upami tulisan éta ngandung backlink, terang sabaraha jalma anu leres-leres diklik kana halaman wéb anjeun tina tulisan éta sareng tingali sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeun di dinya.  
  • A / B nguji. Ngumumkeun produk anyar atanapi diical ngalangkungan média sareng média sosial tapi pasihan aranjeunna kode promosi anu béda pikeun nangtoskeun mana anu langkung seueur pangunjung (média atanapi sosial). 
  • Analisis pesen: Sabaraha pesen konci anjeun anu kalebet dina tulisan? Kualitas langkung kuantitas langkung penting.  

Pertimbangkeun ieu: pura-pura anjeun aya di rohangan sareng pesaing anjeun. Anjeun panginten tiasa ngagorowok paling kuat — tapi pesaing anjeun anu langkung sepi nganggo PR pikeun ngajalankeun penjualan, ningkatkeun kasadaran, sareng parobihan.

PR Saé perkawis ngagunakeun média pikeun ngabédakeun-sareng mendakan métrik anu pas pikeun ningali naha éta jalan. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.