Perusahaan Hubungan Masyarakat siap pikeun ngungkit média sosial

Depositphotos 7537438 s

Kalayan tulisan terakhir kuring ngabantingkeun Brody PR, anjeun panginten panginten kuring mangrupikeun jalma média sosial anu membenci firma PR. Éta henteu tiasa janten jauh tina bebeneran. Kuring bakal sapertos gampang masang tulisan blog ngeunaan agénsi média sosial upami aranjeunna ngalakukeun hal anu sami.

kyle-lacy.pngKyle Lacy parantos nyandak éta a ngaléngkah deui, nyatakeun,

Upami teguh hubungan masarakat anjeun henteu nyerat, nyarios, sareng ngadidik palangganna ngeunaan kumaha ngagunakeun média sosial pikeun manajemén mérek atanapi komunikasi? api aranjeunna dina tempat.

Kalayan hormat, kuring henteu satuju sareng Kyle.

Perang sanés antara Hubungan Masyarakat sareng Média Sosial, kuring masih ngahargaan kaahlian anu dicandak ku Hubungan Umum kana méja. Henteu aya ahli média sosial (sareng Abdi nangtang sadayana) siap pikeun ngungkit média ieu langkung saé tibatan agénsi PR anu ngartos kumaha sacara efektif komunikasi sareng ngawangun stratégi komunikasi sareng masarakat, damel sareng offline.

Hiji hal anu urang média sosial jalma terus hilap nyaéta kami di minoritas. Hubungan masarakat mangrupikeun jalma gedé - masih narik tali sareng nyetél nada pikeun perusahaan panggedéna di dunya. Firma hubungan masarakat tetep teras kéngingkeun hasil anu saé pikeun usahana sareng mangrupakeun investasi anu hadé pikeun perusahaan. Firma hubungan masarakat dididik sacara formal kana komunikasi anu efektif, medium, taktik, sareng sajabana. Éta mangrupikeun jalma anu pinter pisan!

Kuring sajatosna mikir yén Pédia Sosial condong kaleuleuwih-langkung teuing para média sareng pentingna urang nyalira. Pemasar anu hébat anu damel dina pamasaran langsung, surat langsung, pamasaran basis data sareng publikasi anu parantos ngadopsi média sosial resep damel di rohangan sabab langkung gampang dianggo, langkung gampang diukur, sareng murah pikeun ngarobih arah dina laleur.

Perang antara firma hubungan masarakat kedah di sisi jalan sareng jalma média sosial sapertos Kyle sareng kuring kedah ngarangkul aranjeunna, ngabantosan aranjeunna, sareng diajar ti aranjeunna. Kuring ngarepkeun ngadidik firma PR dina média, otomatisasi sareng analisis anu tiasa disayogikeun ku média sosial saprak sakali candak, aranjeunna bakal resep kana hasil anu aranjeunna tiasa kéngingkeunana sareng nyugemakeun langsung anu disayogikeun.

Éta 2 sén kuring dina Hubungan Masyarakat sareng Média Sosial!

Poto Kyle ku Kyle Weller.

10 Komentar

  1. 1

    Éta poto Kyle hébat pisan! haha

    Abdi satuju. Kuring bosen "jalma média sosial" nyéépkeun seueur waktos nyobian ngayakinkeun sadayana yén média sosial berharga. Jalma-jalma kedah terang ayeuna. Kadang-kadang ampir saolah-olah urang nyandak sikep pertahanan sateuacan batur malah masihan kami bantahan pikeun ngagunakeun média sosial. Kuring badé nyéépkeun kirang waktos ngayakinkeun sareng langkung seueur waktos pikeun ngasilkeun hasilna pikeun anu parantos muka panonna.

  2. 2

    Mimiti, hatur nuhun parantos nganggo gambar éta. Mangrupikeun salah sahiji harta karun anu disumputkeun dina kolong gambar. Kadua, kuring hoyong jelaskeun yén kuring henteu pisan ngalawan hubungan masarakat. Kuring yakin yén pr masih maénkeun peran hébat dina strategi komunikasi. Kuring ngan ukur nyobaan nunjukkeun yén upami teguh hubungan masarakat anjeun sahenteuna henteu nalungtik poténsi ngagunakeun média sosial aranjeunna henteu ngalakukeun kaadilan mutlak pikeun klienna. Aya seueur perusahaan di luar sana sapertos Blast Media di Indianapolis anu ngagunakeun média sosial ku cara anu leres. Anjeun kedah nganut Internét pikeun komunikasi anu titik éta penting pisan. Kami ngan ukur nyobian ngajaga jalma dipertanggungjawabkeun.

    Pos anu saé, Doug. Hapunten bilih aya éja salah anu diketik dina iPhone kuring.

    • 3

      Perdebatan anu saé diperyogikeun di payuneun PR, Kyle. Sareng kuring leres-leres ngantep Brody ngagaduhan éta sareng pos terakhir éta janten kuring hoyong ngagaleuh sorangan sakedik.

      Éta gambar anu saé! Kuring mendakan anu hébat ogé .... utamina anu nganggo anjeun ngabungkus suku budak awéwé… cemerlang. Abdi ampir nganggona! Google Gambar Heboh!

  3. 4
  4. 5
  5. 6

    Kieu kumaha Masyarakat Hubungan Masyarakat Amérika (PRSA) ngahartikeun PR:

    Hubungan Publik mangrupikeun séksi manajemén, pengawasan, sareng fungsi téknis anu ngabina kamampuan organisasi pikeun sacara strategis ngupingkeun, ngahargaan, sareng ngaréspon jalma-jalma anu hubungan anu saling nguntungkeun sareng organisasi diperyogikeun upami éta pikeun ngahontal misi sareng nilaina.

    Definisi ieu pikaseurieun lega. Éta nunjukkeun yén PR didesain pikeun "ngabina komunikasi strategis" sareng saha waé anu penting pikeun hiji organisasi. Tapi anjeun moal tiasa ngahontal tujuan ieu sacara masif. Unggal pagawé, unggal palanggan, unggal individu ngagaduhan kakuatan pikeun nyarios ngeunaan perusahaan anjeun iraha aranjeunna hoyong. Firma PR ngagaduhan pangaruh anu luar biasa kana persépsi masarakat ku cara nyieun pesen kalayan bijaksana kana média massa. Kebangkitan sora-sora individu dina bentuk média sosial mangrupikeun fenomena anu teu kaampeuh. Perusahaan moal tiasa ngarepkeun padamelan cekap PR pikeun komunikasi sareng jutaan jalma masing-masing.

    Éta henteu hartosna PR tanpa nilai. Kantun, PR éta salaku "fungsi strategis" ngan ukur ngagaduhan nilai dina dunya dimana média massa ngadominasi opini umum. Kami masih hirup di dunya éta, tapi éta gancang maot. Jaringan televisi, stasiun radio sareng koran ragrag di mana waé.

    Anu paling penting nyaéta PR terang yén éta gagal. Numutkeun kana Edelman 2009 Trust Barometer (http://www.edelman.com/trust/), "Target =" _ blank "> www.edelman.com/trust/), 77% perusahaan percanten Amerika leuwih saeutik ti sataun katukang. Aranjeunna ogé ngalaporkeun yén ngan 26% urang leres-leres percanten kana pernyataan pers perusahaan. Sareng ku jalan-Édélman nyaéta perusahaan PR panggedéna di dunya!

    Upami jalma-jalma PR ngan ukur tiasa kéngingkeun 1/4 urang pikeun percanten ka aranjeunna, aranjeunna kedah parah dina padamelanna. Bayangkeun upami ngan 1/4 babaturan sareng kulawarga anjeun leres-leres percanten ka anjeun. Panginten cara anu leres pikeun perusahaan ngawangun kapercayaan sareng komunikasi sareng jalma sanés ngalangkungan tulisan anu rapi tina PR PR, tapi ku ngadorong karyawan pikeun leres-leres ngobrolkeun jalma-jalma ngeunaan naon anu kajantenan. Éta tiasa ngawangun hubungan anu manpaat, tibatan hubungan anu kabeulit.

  6. 7

    saur hubungan masarakat maénkeun peran anu saé sareng peryogi pisan na. seueur koméntar anu aya di dieu pikeun tujuan debat. abdi sapuk pisan satuju sareng aranjeunna kedah aya perdebatan ngeunaan topik ieu. bisa jadi urang tiasa ngamimitian debat di dieu dina tulisan ieu ogé ngalangkungan koméntar ogé. sahingga tiasa aya perdebatan sakedap diantara urang sadayana… muhun post na saé ogé gambarna .. wilujeung sumping

  7. 8

    Nya, tinangtosna seueur pesen pamasaran (anu 90% mangrupikeun sampah) anu konsumen sareng bisnis nuju dibom, wajar waé yén jalma anu henteu percanten naha média sosial leres-leres dianggo pikeun bisnisna. Kacuali produk anjeun diarahkeun ka demografi dina média sosial éta, butuh pisan usaha pikeun narik naon waé, khususna upami anjeun jalma leutik kalayan mérek anu teu dikenal.

  8. 9

    Sakedik telat ka pésta, tapi hébat post Doug (sareng anu hina dina éta-nyegerkeun ningali ti salah sahiji ahli). Kuring satuju, sengketa éta kedah disingkirkeun; aya sababaraha kasempetan hébat di ditu. Kuring nyungkeun hapunten di payun pikeun rada mandiri, tapi kami (RSW / US) nembé ngan ukur survey, sudut pandang Agén sareng Klién dina bentang Sosial / Digital, anu ngalengkepan tulisan anjeun ogé. Khususna, salah sahiji papanggihan:

    Tina dua disiplin jasa pamasaran primér anu disurvei, tétéla yén PR Firms ngagaduhan pasilitas dina hal kamampuan / pangalamanana dina ngatur ukuran média sosial. 60% Firma PR nyatakeun yén aranjeunna ngukur média sosial dibandingkeun ngan 49% Agén Iklan sareng 45% Pemasar.

    Sadar sakedik data ieu rada teu aya kontéksna, tapi anjeun tiasa ngaunduh survey di dieu: http://www.rswus.com/main/indexsurvey.php Ngarepkeun nuturkeun blog anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.