Kumaha TEU Pitch ka Influencer, Blogger, atanapi Wartawan

dunno awéwé1

Kuring nampi email ieu ti propésional hubungan masarakat pikeun ningali naha kuring badé blog ngeunaan palangganna dina Martech Zone. Ieu mangrupikeun sadayana email, dituturkeun ku inpormasi kontak sareng nomer telepon na.

[Nami Klién] ngembangna bisnis sareng jasa internasionalna ku kéngingkeun panyadia jasa multimédia di Inggris minggu payun, langkung nguatkeun tapak global sareng ngahontal pasar anyar.

Ngalangkungan akuisisi ieu [Nami Klién], anu dikenal pikeun ngahasilkeun pangalaman multimédia anu tiada tara pikeun merek sadunya, bakal ngaluncurkeun pasar Éropa pikeun nguatkeun dukungan klien régional perusahaan di Éropa, Wétan Tengah, Afrika sareng India. Ayeuna ngadukung prakarsa média hiburan di toko, online sareng alat di 70 nagara, [Nama Klién] ngalayanan nasabah sapertos Starbucks Coffee®.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga tingali siaran pers Kawat Bisnis [Tautan].

Naha anjeun resep minat nyerat akuisisi [Ngaran Klién] anu paling anyar?

Waktos pikeun ahli hubungan hubungan masarakat anu dipikacinta:

  1. Mimiti ... téhnisna SPAM ieu ngalanggar kalakuan CAN-SPAM. Anjeun nuju naros ka kuring sareng anjeun teu nyayogikeun metodeu unsubscribe dina email anjeun (kumargi anjeun nyamar salaku email pribadi). Kuring teu ngagaduhan hubungan bisnis sareng anjeun, atanapi pernah kuring ngagaduhan hubungan sareng anjeun.
  2. kuring boga teu aya ide saha klien anjeun atanapi naha kuring kedah nyerat ngeunaan aranjeunna. Ngan ukur nyerat nami aranjeunna henteu masihan kuring ningali kana perusahaanna, produkna atanapi jasa aranjeunna.
  3. Anjeun henteu ngawartosan saha anu nuju ngagaleuh. Naon panyadia jasa? Naha éta relevan pikeun pemirsa kuring?
  4. Entong kirimkeun kuring tautan pikeun milari inpormasi tambihan. Waktos abdi berharga. Wartosan kuring naha berita ieu husus aya hubunganana sareng blog kuring sareng pemirsa na.
  5. Caritakeun naon anu anjeun pikahoyong ku kuring dituliskeun sareng nyerat kanggo pamirsa kuring.
  6. Kalebet gambar atanapi video anu tiasa dilarapkeun kana carita pikeun kuring bagi.
  7. Nyayogikeun tautan anu anjeun pikahoyong pikeun kuring bagi sareng pamiarsa kuring anu bakal nyayogikeun aranjeunna inpormasi tambahan.

Ngeureunkeun jadi Puguh anjeun sareng anjeun tiasa nampi sababaraha hasil anu langkung saé. Lumayan atra yén email anjeun ngan saukur motong sareng némpelkeun anu sacara otomatis anjeun kirimkeun ka puluhan blogger. Eureun deui. Maca tulisan kuring dina Kumaha Pitch sareng Influencer, Blogger atanapi Wartawan pikeun ningali kumaha éta parantos!

5 Komentar

  1. 1

    Eta masihan kuring chuckle a saprak hal kahiji datang ka pikiran éta SPAM. Anjeun bakal mikir yén upami anjeun hoyong batur nyerat ngeunaan anjeun atanapi perusahaan anjeun, anjeun bakal masihan jalma éta saloba inpormasi anu diperyogikeun supados gaduh ide ngeunaan naon éntitas éta. Kusabab ieu sapertos pesen bentuk sigana dikirim ka seueur jalma anu ditaroskeun hal anu sami. Siga anu kuring nyarios éta ngajantenkeun kuring chuckle. Hatur nuhun pikeun éta.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.