3 Alesan Nyewa Teguh PR

megaphone

ucapan-gelembung.pngDina kalungguhan kuring diFormstack , hiji tukang ngawangun online, salah sahiji padamelan kuring nyaéta ngungkit hubungan masarakat (PR) sareng khusus média liputan, anu ngadorong paparan sareng ngadorong penjualan.

Ngagaduhan pangalaman boh dina agénsi sareng sisi klien kuring ngartos naon a teguh Hubungan Masyarakat anu saé tiasa ngalakukeun pikeun organisasi. Ieu tilu alesan, tina pangalaman kuring, naha usaha, sareng khususna usaha leutik, kedah nyewa agénsi PR luar.

  1. Anjeun Teu ngagaduhan Waktos Kanggo ngalakukeun PR: PR sanés spigot anu tiasa anjeun aktipkeun sareng mareuman. Sami sapertos fungsi pamasaran anu sanés, PR anu saluyu, strategis, sareng tiasa diukur mangrupikeun hal anu kedah direncanakeun sareng dijalankeun salami waktos anu lami. Sami-sami anjeun teu tiasa ngahurungkeun SEO, PR mangrupikeun hal anu ngan ukur bakal kuat nalika anjeun nempatkeun langkung seueur usaha.
  2. Pikeun Maksimalkeun Peluncuran: Kaseueuran bisnis ngartos kumaha pentingna ngaluncurkeun produk atanapi jasa énggal pikeun kasuksésan bisnis anjeun. PR langkung seueur tibatan nyerat siaran pers sareng nempatkeunana kana jasa kawat. Gaduh pasangan anu tiasa ngamaksimalkeun hubungan média, média sosial, acara, kasempetan penghargaan sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng PR sanésna sareng pelepasan anu utama tiasa masihan anjeun langkung pas dina ngaluncurkeun produk anjeun. Tapi ngan émut, sakumaha kuring nyebatkeun dina titik 1. PR sanés hal pikeun ngahurungkeun sareng mareuman. Upami anjeun ngarencanakeun ngamangpaatkeun agénsi luar pikeun peluncuran anjeun anjeun kedah pastikeun yén anjeun gaduh sistem dina tempat nalika peluncuran parantos réngsé teraskeun sadaya tanaga sareng moméntum anjeun parantos ngawangun. Hal anu paling parah perusahaan tiasa laksanakeun nyaéta ngaluncurkeun produk ageung, gaduh PR ageung, sareng luntur tanpa maksimalkeun naon anu anjeun sareng agénsi anjeun parantos sababaraha bulan ngembangkeun.
  3. Pikeun ngahirupkeun deui Produk atanapi Jasa: Kadang-kadang bahkan mavens PR di bumi anu pangsaéna tiasa béak ideu anu saé. Sapertos dina mérek atanapi halaman wéb ulang damel agénsi luar pikeun ngarevitalisasi PR anjeun tiasa mayar dividen ageung. Agénsi PR anu saé terang kumaha ningali produk, jasa, atanapi perusahaan sareng ningali anu énggal - sesuatu buzz pantes. Hal anu saur anjeun parantos maot atanapi capé tiasa gancang dibawa ka pasar énggal atanapi toko anu énggal sareng gancang kéngingkeun suku. Ngagunakeun teguh PR anu tiasa gancang mencét kontak aranjeunna sareng nyobian ideu énggal tiasa ngahasilkeun produk atanapi bisnis anu luntur. Émut sanaos, bahkan PR anu pangsaéna henteu tiasa ngahirupkeun deui produk anu sakarat, pastikeun aya hiji hal di dinya sareng jujur ​​sareng agénsi anjeun ngeunaan kasuksésan sareng kagagalan anu lalu ngarah tiasa nyayogikeun strategi anu tepat.

Sareng salaku bonus didieu aya hiji alesan deui pikeun nyewa agénsi luar.

4.  Anjeun Di Pasar Rame: Usaha leutik anu nyobian bersaing di pasar ageung, mapan, atanapi rame tiasa ningali sababaraha kauntungan anu saé tina nyewa agénsi PR luar. Agénsi anu saé bakal tiasa ngembangkeun strategi éta fokus kana kaunggulan sareng pembedaan perusahaan anjeun anu ngajantenkeun anjeun menonjol. Sering kali agénsi tiasa ngabantosan anjeun ngalanggar sora sareng ngahontal pasar anu dipikahoyong langkung gancang.

Ieu sanés hiji-hijina alesan kunaon organisasi kedah nyewa agénsi PR tapi ieu sababaraha alesan anu kuring tingali tina sudut pandang klien sareng agénsi pikeun nyewa di luar pitulung PR.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Sadaya poin anu saé. Kaseueuran usaha leutik henteu ngagaduhan artos kanggo ngalakukeun ieu. Tapi sapertos anjeun di luhur,
    usaha kedah konsisten, stratégis, sareng tiasa diukur.

    Hal anu sami pikeun iklan. Kuring ningali usaha leutik ngalakukeun éta sababaraha kali sareng ngawadul yén pariwara henteu jalan.

    Upami usaha milih pikeun ngalakukeunana nyalira, konci na henteu mareuman spigot na. Sakumaha anjeun ngosongkeun karpét anjeun unggal dinten, nyapu jalan di payuneun toko anjeun, ieu mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun terus-terusan.

  6. 6

    Bener nya éta artos anu paling saé anu anjeun méakkeun pikeun serius ngeunaan penjualan anjeun. Anjeun tiasa bouncing di handap kasempetan di handap ieu sepanjang waktos, tapi anjeun umumna teu ngagaduhan anggaran pikeun nutupan sadayana épéktip. Milarian strenghts anjeun sareng kéngingkeun naséhat anu leres sareng ngawangun ti ditu. Tulisan anu saé

  7. 7
  8. 8

    Sigana mah kuring tiasa satuju sareng sadayana Chris ieu. Alesan sanésna kedah dicarioskeun, 'henteu' nalika anjeun ngagaduhan ide anu goréng. Upami anjeun agén PR téknis cekap mandiri éta bakal tiasa nyarios nalika saur salah sahiji ideu anjeun moal jalan sareng kedah cukup wani ngawartosan anjeun.

    Sigana mah tanpa perlu disebatkeun yén aranjeunna kedah cukup kreatif pikeun némbongan ideu nyalira ogé!

  9. 9

    Pikaresepeun pikeun diajar yén lamun datang ka bisnis anu hoyong nyewa perusahaan hubungan masarakat yén aya manpaat anu tiasa sumping ti aranjeunna nganggo perusahaan. Kuring resep kumaha anjeun nyebatkeun yén ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngamaksimalkeun peluncuran bisnisna atanapi naon waé produk énggal anu aranjeunna hoyong jual. Ieu mangrupikeun hal anu kedah aranjeunna émut supados aranjeunna bakal tiasa ngagaduhan sababaraha damel sareng média dina sagala rupi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.