Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

SaaS Company Excel dina Kasuksésan Palanggan. Anjeun Tiasa Oge… Sareng Kieu Kumaha

Parangkat lunak sanés ngan ukur mésér; éta hubungan. Nalika éta mekar sareng ngapdet pikeun minuhan tungtutan téknologi énggal, hubungan na tuwuh antara panyadia parangkat lunak sareng pangguna-tungtung-konsumén-salaku siklus mésér anu tetep teras-terasan. Panyadia software-as-a-service (SaaS) sering unggul dina layanan palanggan pikeun salamet sabab nuju kalibet dina siklus mésér anu tetep dina sababaraha cara ti hiji. Palayanan pelanggan anu saé ngabantosan mastikeun kepuasan pelanggan, ngadorong kamekaran ngalangkungan média sosial sareng rujukan kecap-tina-sungut, sareng masihan

Naha Anjeun Henteu Kedah Mésér Halaman Wéb Anyar Deui

Ieu bakal janten ramalan. Henteu saminggu ngalirkeun yén kuring teu gaduh perusahaan naroskeun ka kuring sabaraha biaya kami pikeun halaman wéb anyar. Patarosan éta nyalira naékkeun bandéra beureum anu goréng anu biasana ngandung hartos yén éta mangrupikeun buang-buang waktu pikeun kuring ngudag aranjeunna salaku klien. Kunaon Kusabab aranjeunna nuju ningali halaman wéb salaku proyék statis anu ngagaduhan awal sareng titik akhir. Éta henteu ... éta médium

Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi