Punching Ngalangkungan

nyabak

Dinten Jumaah, kami gaduh waktos anu saé sareng tim dina sponsor téknologi kami,Formstack , ngabahas parangkat lunak bisnis leutik sareng kamekaran sareng kasuksésanna dina industri. Hiji paguneman leres-leres ngaganggu kuring sareng éta nyarioskeunFormstack ngarangkep deui.

Pikeun masihan sababaraha latar,Formstack munggaran diluncurkeun salaku Formspring. Nalika tim ningali kumaha populérna alatna janten naroskeun patarosan, aranjeunna ngaluncurkeun alat ngan pikeun éta sareng namina Forms spring, teras cirian deui alat aslina Formstack. Forms Spring ngalih markasna ka Silicon Valley sarengFormstack tetep di Indianapolis.

Salaku sobat ti Ade sareng perusahaan na, kuring yakin kuring malah nyuarakeun kaprihatinan kuring ngeunaan parobihan sareng kumaha éta tiasa mangaruhan milarian. Tapi parobihanana dilakukeun,Formstack kungsi branding solid hatur nuhun ka tim di KA + A, sareng jilid anu luar biasa pikeun pangguna Forms Spring anu senang ... sapertos Formspring anu ngahiji sareng pamimpin aplikasi média sosial di Silicon Valley. Kanyataanna, sanaos nyeri, hal anu pangsaénaFormstack tuh éta ngan punch ngaliwatan noise, kritik sareng neraskeun ngalayanan konsuménna.

Tungtungna, éta hasil saé… upami henteu sampurna.Formstack terus tumuh sareng tetep tetep tangkas sareng inovatif - launching a Dropbox integrasi dina sababaraha dinten ka payun anu bakal ngabeledugkeun kamekaranana!

Kuring henteu rahasia kana paguneman internal anu lumangsung diFormstack dina waktos éta, tapi kuring yakin aya sababaraha kamungkaran ... ogé godaan pikeun mundur kana kaputusannana. Nalika kuring damel sareng langkung seueur perusahaan, sanaos kitu, kuring perhatoskeun sipat umum di perusahaan suksés. Aranjeunna punch ngaliwatan.

Kanyataanna sakapeung massa henteu leres. Sareng kaseueuran waktos, kritikus leres-leres lepat. Blogger, wartawan sareng kritikus sanés mangrupikeun panulis sareng sering teu aya kasuksésan bisnis nyalira pikeun ngajantenkeun aranjeunna masihan saran ngeunaan kumaha perusahaan kedah ngajalankeun. Nalika kuring ngamimitian DK New Media, Abdi nonton sareng ngupingkeun sadayana sareng usaha kuring ampir gancang sakumaha dimimitianna.

Henteu dugi ka kuring ngamimitian nyarios ka jalma anu ngagaduhan catetan pikeun usaha anu ngembang anu kuring mimiti ngudag visi kuring sorangan ngeunaan bisnis kuring anu mana anu bisnis kuring janten suksés. Rapat sareng Chris Baggott, Kristian Andersen, Matt Nettleton, Harry Howe, David Castor, Todd Boyman, Adam Small, Doug Theis sareng Michael Cloran nyayogikeun kuring inspirasi pikeun ditinju. Kuring ngarobih bisnis sacara substansial, kaleungitan sobat dalit di dinya, sareng ngupingkeun muram di daérah anu prediksi maot kuring.

Tapi kuring nyabak.

DK New Media salaku bisnis resmi nembé ngaleuleuskeun 2 taun sareng urang ayeuna gaduh 6 karyawan full-time sareng sakumpulan kumpulan klien. Kami nembé nandatanganan Roche sacara internasional, ngarengsekeun heula sababaraha proyék pikeun VMware, sareng ngagaduhan klien anu satia sapertos Angie's List, Zmags, Mindjet, TinderBox, Delivra, Right On Interactive sareng seueur deui. Kami gaduh klien sanés anu parantos uih deui saatos implementasi anu suksés ... sapertos ChaCha, Webtrends, sareng VA Loan Captain.

Urang punch liwat.

Tim kami leutik sareng beragam, tapi kami lincah sareng kami sadayana agrésif dina hasil. Jenn mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina tim kami anu ngajantenkeun sadayana bergerak, Stephen narik sadaya-wengi sareng kaajaiban, Marty mangrupikeun sumur anu pendakan sareng nantang klien kami, Nikhil ngagaduhan perhatian anu luar biasa pikeun detil, sareng Nathan mangrupikeun desainer bintang batu anu bakal janten nami di industri sababaraha dinten. Sadayana tim kami gaduh hiji hal anu sami - kami ngeprak. Kami henteu ngupingkeun panyatur kami, kami nyusun jalan nyalira. Agénsi kami sapertos anu sanés sareng bahkan ngabingungkeun sababaraha palanggan kami sabab henteu kantos damel sareng perusahaan sapertos perusahaan kami.

Eureun ngupingkeun massa sareng alur jalur anjeun nyalira. Jalma-jalma bakal nyaritakeun yén anjeun moal tiasa ngalakukeun hal-hal anu anjeun tiasa. Tanggapan klién ngeunaan produk sareng jasa ngabantosan klien ... tapi panginten henteu mentingkeun perusahaan anjeun. Sababaraha palanggan badé nganyenyeri perusahaan anjeun sareng anjeun kedah diajar kumaha nyingkirkeun aranjeunna. Kaseueuran jalma milih jalur anu aman, sanés jalur anu résiko.

média sosial bisa jadi pangaruh pangparahna pikeun perusahaan… riungan henteu calakan sacara gembleng, groupthink rata-rata - henteu terkecuali. Upami anjeun hoyong hasil, anjeun kedah lirén nuturkeun sareng anjeun kedah ngamimitian mingpin.

Punch ngaliwatan.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngabagi Doug ieu. Éta leres-leres resonates sareng kuring sareng éta mangrupikeun palajaran anu hadé henteu paduli ukuran perusahaan anjeun damel. Congrats dina ulang taun dua taun ogé!

    • 2

      Nuhun @jaschakaykaswolff: disqus! Teu diragukeun deui: bisnis sareng pamasaran ayeuna aya parobihan anu dirobih ku Mindjet - Kuring henteu ragu sareng anjeun dina Helm anu anjeun badé ditinju sareng urang bakal neraskeun tekanan anu teu kendat-kendat pikeun ngabantosan anjeun. Ogé, hatur nuhun janten inspirasi sareng pasangan jujur ​​sapertos kitu. Anjeun parantos ngabantosan ngadorong kami ka arah anu urang kedah buka sareng parantos janten faktor anu ageung dina kamekaran sareng kasuksésan urang.

  2. 3

    Doug, hatur nuhun pikeun kami ngiringan sareng hatur nuhun kanggo tulisan salajengna. Abdi tiasa mastikeun yén aya sakedik "kamungkaran" dina jaman éta. Éta endah kumaha gaduh aplikasi padet, konsumén anu saé, sareng kapamimpinan anu hébat, tiasa ngabantosan anjeun mendakan kakuatan pikeun dijalankeun. Abdi resep ningali anjeun tumuh DK New Media sareng henteu pernah sakali-kali ragu kana hal-hal anu anjeun tiasa laksanakeun. Anjeun mangrupikeun jalma anu ngarusak awak nyalira, sareng ayeuna anjeun gaduh tim kuring ngarepkeun anu sanés tapi anu pangsaéna pikeun anjeun. Congrats dina ngadorong sareng mekarkeun usaha anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.