PunchTab: Pahala Sosial sareng Kasatiaan pikeun Situs Naon waé

punchtab

Sababaraha minggu ka pengker kuring nyobian platform anu anyar disebat PunchTab. Tina situs PunchTab:

PunchTab mangrupikeun platform kasatiaan instan munggaran di dunya anu ngamungkinkeun pamilik halaman wéb (kalebet blogger), pamekar aplikasi sareng mérek pikeun nyiptakeun program kasatiaan sosial sareng aktip seluler gratis dina sababaraha menit. Kami gaduh dua produk populér ayeuna, anu duanana hargana teu dianggo:

  1. Program kasatiaan anu lumangsung anu tiasa anjeun anggo pikeun ngadorong pangguna pikeun nganjang unggal dinten, ngabagi eusi anjeun dina jaringan sosial sareng ngantepkeun koméntar (kami ogé ngagaduhan alat pangembangan anu ngamungkinkeun anjeun nambihan cara khusus pikeun kéngingkeun poin). Pamaké bakal kéngingkeun poin unggal dinten pikeun tindakanana sareng tiasa ngagentos hadiah tina katalog kasatiaan anu tiasa disesuaikan nalika aranjeunna kéngingkeun cekap poin.
  2. Widget hadiah promosi sakali waktos anu ngadorong pamaké anjeun pikeun nyebarkeun berita ngeunaan situs anjeun salaku tukeran pikeun éntri kana raffle hadiah.

Anu luar biasa ngeunaan platform nyaéta duanana saderhana dianggo sareng mandiri. Punchtab ngamungkinkeun pamasar pikeun gampang nyetél sistem pahala dina interaksi naon waé sareng mérek ... ti Retweet, ka Facebook Likes, kana Email Subscription. PunchTab parantos ngadukung langkung tina 1,000 hadiah dina 3 bulan ka pengker - kalebet hiji ku Tim Ferris, MahaloGaming sareng CrunchGear. Anu pangageungna nyaéta Vyrso.com, anu nampi langkung ti 100,000 éntri sareng 9,500 kipas Facebook dina 30 dinten!

punchtab

Pemasar wéb savvy sareng pamilik bisnis terang yén seueur pendapatan anu kahareup badé didorong ku Dursasana ulang, transaksi, sareng rekomendasi ku konsumén anu parantos anjeun tampi. PunchTab nyayogikeun hiji platform anu kalibet dina konsumén ieu dina unggal titik hubungan: online, sosial, offline, mobile sareng e-commerce. CEO sareng Pendiri Ranjith Kumaran

dasbor punchtab

Hasilna pikaresepeun:

  • Aya langkung ti 1600 situs anu ngajalankeun program kasatiaan nganggo PunchTab
  • Situs ieu masihan PunchTab ngahontal kana konsumén 6MM (hartosna jalma unik 6MM parantos ningali program kasatiaan anu didukung ku PunchTab)
  • Situs ageung dina jaringan PunchTab ningali angkat Dursasana ulang 50% -100% ti "anggota”Langkung ti rata-rata pangguna. Ieu, tangtosna, kalebet sababaraha pamilihan diri sabab pangguna anu langkung aktif sigana bakal janten anggota. Bagian anu penting nyaéta ayeuna situs-situs parantos ngaidentipikasi sareng masihan alat-alat pangaruh ieu pikeun nyababkeun langkung seueur jalma ka pésta éta ngalangkungan PunchTab.
  • Situs ogé ningali antara 15% dugi ka 35% angkat dina kagiatan sosial (tulisan témbok, bagi, tweeting)

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring dipasang dina halaman wéb, sareng dilebetkeun kana bilah alat wibiya. Kusabab sababaraha alesan, tombol facebook twitter sareng google ayeuna henteu masihan hadiah, sareng pamiarsa kuring kéngingkeun poin kanggo neng sareng mairan. Kuring ngalaporkeun masalah ka PunchTab sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna bakal ningali kana éta masalah. 
    Sanaos kitu, ieu plug-in anu luar biasa anu tiasa masihan insentif pikeun jalma pikeun ngapopulerkeun tulisan, sareng kéngingkeun hadiah. Sareng pikeun blog / halaman wéb, ieu anu pangsaéna!

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.