Peran Data dina Jalur Online kanggo Mésér

pameseran jalur data

Aya puluhan titik dina jalur mésér dimana pangecér tiasa ngumpulkeun sareng ngagunakeun data pikeun ningkatkeun pangalaman balanja sareng ngajantenkeun panyungsi janten pembeli. Tapi aya seueur data anu tiasa janten gampang difokuskeun hal anu salah sareng ngajauhan jalan. Salaku conto, 21% konsumén ninggali karanjangna kantun kusabab prosés pamariksaan nyaéta episien.

Jalan pikeun mésér gaduh puluhan titik dimana pangecér tiasa ngumpulkeun data berharga, ningkatkeun pangalaman balanja, sareng ngarobih panyungsi kana pembeli. Tapi ati-ati: t Volume data tiasa ageung, sareng gampang dijauhkeun waé. Ku setir jelas tina "jalan data", pangecér tiasa difokuskeun data anu tiasa dipilampah pikeun ngajalankeun konsumén ngalangkungan garis finish.

Baynote dileupaskeun infographic Peran Data dina Jalur Online kanggo Mésér nyayogikeun wawasan kana data anu paling penting sareng tiasa dipilampah sareng jalan-jalan anu tiasa nyababkeun pangecér.

data-mésér-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.