5 Kauntungan & Tip pikeun Mésér Kandungan

meuli

Minggu ayeuna, kami naroskeun ka pengunjung kami nganggo Zoomerang upami aranjeunna kantos mésér eusi pikeun pelengkap blog atanapi halaman wéb na:

  • 30% nyarios Pernah! Éta henteu asli!
  • 30% ceuk aranjeunna meureun mésér sababaraha panilitian atanapi data
  • 40% ceuk aranjeunna bakal mésér eusi

meuli

Sedengkeun kuring ngartos ragu-ragu pikeun mésér eusi luar, kami parantos ningali sababaraha hasil anu saé sareng klien kami di DK New Media. Sakapeung, langkung saé panginten mésér eusi luar salaku nyewa kontraktor. Naha anjeun bakal nyewa batur pikeun ngabantosan anjeun dina Kampanye Pay Per Click (PPC) anjeun? Maka naha anjeun moal nyewa batur pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngamaksimalkeun eusi anjeun? Ieu sababaraha kaunggulan sareng tip nalika nganggo kontén éksternal:

1. Eusi anu dipésér ngahémat waktos anjeun!

Kaseueuran urang kabanjiran ku email, proyék, sareng tujuan pamasaran sanés nalika dinten damel. Ku outsourcing eusi, éta masihan anjeun kasempetan pikeun fokus kana tugas sareng tujuan anjeun anu sanés salaku pamasar. Saterasna, dina pangalaman urang, perputaran eusi langkung luar biasa gancang, sareng langkung saé, ngaheéat anjeun tina nyéépkeun waktos pikeun nalungtik jejer anu tangtu, anu tiasa langkung lami tibatan nyerat tulisan blog atanapi kontén!

2. Eusi anu dipésér kedah dioptimalkeun pikeun pamilarian.

Salah sahiji tujuan utama eusi nyaéta pikeun ngabantosan anjeun kalayan upaya optimasi search engine. Kaseueuran panulis kontéks outsourcing gaduh pangertosan anu saderhana, upami henteu maju, ngeunaan panempatan kecap konci, optimalisasi situs saderhana, sareng tag meta anu relevan. Ngagaduhan tulisan anu hadé, eusi-euyeub konci dina blog anjeun atanapi halaman wéb jalan anu jauh dina ngahontal tujuan milarian anjeun.

* Abdi nyarankeun nalika anjeun milari panulis eusi pikeun mastikeun yén pamahaman SEO mangrupikeun bagian tina jasa aranjeunna. Émut yén anjeun kedah siap nyiapkeun kecap konci anu ditargetkeun ka panulis eusi pikeun mastikeun eusi kualitas milarian.

3. Nyetél ekspektasi jelas nalika mésér eusi.

Nalika anjeun milari panulis naskah, pastikeun anjeun jelas ngeunaan ekspektasi sareng jinis eusi naon anu anjeun pikahoyong dina situs anjeun. Ogé, sakedik jéntré nalika komunikasi sareng aranjeunna. Upami anjeun ngarepkeun tulisan blog anjeun dikintunkeun tabuh 5 sonten dina dinten Jumaah, maka atur harapan éta. Upami anjeun hoyong kontén anjeun janten obyektif tibatan subyektif, pastikeun éta ogé jelas.

Aya ogé tingkatan eusi anu béda. Pastikeun nalika anjeun nyarios sareng panulis eusi yén anjeun jelas ngeunaan tingkat kualitas anu anjeun ngarepkeun gumantung kana pamaca anjeun.

4. Nyayogikeun tanggapan kana unggal eusi anu anjeun meser.

Malah parobahan anu pangleutikna tiasa hartosna dunya anu bénten. Nalika panulis kontén ngirimkeun tulisan pikeun ulasan anjeun, pastikeun pikeun ngirimkeun parobihan anjeun saatos anjeun bérés supados aranjeunna tiasa marios sareng ningali naon anu anjeun robih. Salaku conto, anjeun panginten langkung resep titik pélor nalika panulis kontén parantos nganggo dasbor. Atanapi upami anjeun henteu resep nalika kontén nganggo kecap "anjeun" atanapi "Kuring," bejaan aranjeunna.

5. Nyayogikeun panulis eusi aksés kana ngalaporkeun.

Salaku eusi dieusian dina situs anjeun, nyayogikeun panulis eusi anjeun ku statistik pangukuran sareng analytics dina unggal eusi anu aranjeunna sayogi. Kadang-kadang, cara anu paling gampang pikeun nyaritakeun panulis eusi mana potongan eusi anu pangsaéna nyaéta nunjukkeun aranjeunna hasilna. Ku cara ieu, aranjeunna tiasa ningali deui eusi anu disayogikeun sareng ningali kumaha aranjeunna tiasa ngalebetkeun format atanapi gaya nyerat kana potongan-potongan salajengna.

Komo upami anjeun ragu-ragu, laksanakeun! Anjeun henteu pernah terang dugi ka nyobian anjeun, leres?

4 Komentar

  1. 1

    Sasaurang nunjuk ka kuring hiji hal sakali… sareng éta leres-leres robih.  

    Présidén Obama ngagaduhan panulis pidato. Présidén panginten mangrupikeun salah sahiji panyatur anu hadé dina sajarah - mereun, émut sareng jarang bosen. Kuring henteu nganggap kirang biantara na terang yén batur nyerat kecap éta. Kuring masih percanten yén milikna. Jigana éta anu dilakukeun panulis eusi hébat ... aranjeunna tiasa néwak inti perusahaan atanapi individu sareng ngalakukeun padamelan anu langkung saé ngabagi aranjeunna. Hiji-hijina waktos éta henteu otentik nyaéta nalika anjeun henteu leres-leres percanten kana naon anu aranjeunna nyarios atanapi aranjeunna nyalahkeun anjeun ... tapi éta tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun éta henteu kajantenan! Pos anu saé, Jenn!

  2. 2

    Hai,
    Kuring nembé mendakan blog anjeun sareng resep kana hasil anjeun salaku jalma anu nyerat blog kanggo organisasi sanés! Kuring reuwas sabab seueur jalma moal nganggap mayar kontén, panginten aranjeunna mikirkeun blog pribadi tibatan perusahaan blog. 
    Mudah-mudahan di antara urang urang tiasa ngayakinkeun jalma yén henteu kunanaon, sareng saleresna mangrupakeun ide anu saé, pikeun nyandak batur nyerat blog anjeun kanggo anjeun!
    Kuring ngarep pisan nuturkeun tulisan anjeun.
    Sally.

    • 3

      Hatur nuhun kana koméntar anjeun, Sally! Kuring leres-leres reuwas yén langkung seueur jalma henteu tahan kana eusi éksternal nunjukkeun paguneman anu kuring kantos salami sataun ka tukang. Salaku blogger pribadi, kuring henteu bakal ngamajukeun eusi pikeun blog pribadi kuring sorangan (ngan kusabab kuring langkung resep nyéépkeun waktos pikeun ngembangkeun kontén éta), tapi pikeun langkung seueur blog perusahaan atanapi bisnis, kuring henteu ningali masalah dina éta. Kuring sabenerna ngadukung eta. 

      Sareng sapertos Doug nyarios, aya seueur conto dunya nyata dimana panulis naskah aya di tukang. Upami anjeun ok sareng anu sanésna, naha anjeun henteu janten ok ku ieu? Hatur nuhun deui!

  3. 4

    Héy,

    Sanaos ieu tulisan anu lami, kuring panginten kedah hurung ogé. Kuring sapuk pisan sareng mésér eusi tina sumber luar. Mangtaun-taun kuring ngawangun tim panulis internal anu saé pisan anu kuring salawasna tiasa ngandelkeun pikeun kontén anu luar biasa. Tapi nalika aranjeunna langkung seueur, kuring kedah nganggo sumber kontén éksternal pikeun nyandak anu kendor! Masalahna nyaéta milarian tempat kanggo mésér kontén anu kuring raoskeun dugi ka standar kuring kusabab kuring kawéntar ngadalikeun eusi! Kuring nganggo ampir unggal sumber anu anjeun tiasa pikirkeun sareng ngalungkeun kalobaannana ka sisi kusabab sababaraha alesan. Pikeun taun kamari, kuring netep di LPA (LowPriceArticles.com). LPA mangrupikeun bantosan anu paling saé pikeun anu kuring mendakan. Turnaround gancang dina paréntah kuring sareng kualitasna luar biasa saé pikeun harga. Kuring mesen sakitar 200 tulisan per bulan ti aranjeunna sareng ngan kedah ngirim sababaraha deui kanggo révisi. Naha anjeun badé kéngingkeun tulisan jinis tesis ti aranjeunna? Henteu. Tapi pikeun naon anu kuring peryogikeun, éta tiasa dianggo pikeun kuring.

    -Joshua-

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.