Naon Pangaruh Kaputusan Mésér?

pangaruh mésér

Élmu ka tukang nalika jalma-jalma nyandak kaputusan mésér lumayan endah. BigCommerce mangrupikeun Parangkat Lunak anu kawéntar salaku e-commerce sareng platform karanjang balanja. BigCommerce masihan anjeun seueur alat e-commerce anu di-host aman, kalebet halaman wéb, nami domain, karanjang balanja anu aman, katalog produk, gateway pembayaran, CRM, akun email, alat pamasaran, ngalaporkeun sareng toko anu dioptimalkeun pikeun seluler. Aranjeunna nembé ngembangkeun infographic anu nyayogikeun detil ngeunaan naon pangaruhna kana kaputusan paméséran.

Kami nutupan 10 faktor luhur anu mangaruhan kaputusan pamésan, fitur toko anu paling penting, pangaruh média sosial dina balanja sareng seueur deui. Ku fokus kana daérah anu pas tina bisnis anjeun sareng toko anjeun, anjeun tiasa ngajantenkeun langkung ramah-konsumen, hartosna anjeun bakal ngical langkung seueur. Kang naon BigCommerce nyaeta sagala ngeunaan.

Naon Pangaruh Kaputusan Mésér?
Pangaruh-Mésér-Putusan-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.