Tujuanna: Manajemén Program Afiliasi Otomatis pikeun Ecommerce

Manajemén Afiliasi Tujuan
Waktu maca: 2 menit

Nalika bisnis online teras-terasan ngembang, utamina dina waktos ieu Covid-19, ogé sataun langkung taun nalika usum liburan, perusahaan leutik sareng menengah beuki loba ngambah digital. Usaha ieu pasanggiri langsung sareng pamaén anu langkung ageung, mantep, sapertos Amazon sareng Walmart. Pikeun usaha ieu tetep giat sareng kalapa, nyoko kana strategi pamasaran apiliasi penting pisan.

Martech Zone ngamangpaatkeun program afiliasi pikeun ngimbangan biaya sareng pikeun ngiringan sababaraha pendapatan. Kadang-kadang, éta tiasa janten kendaraan anu lumayan ... tapi langkung sering tibatan henteu, éta mangrupikeun tantangan. Abdi hoyong bagikeun platform sareng alat anu lumaku pikeun pemirsa kuring… tapi kuring ogé henteu hoyong nempatkeun résiko pemirsa ku nyobian ngajual alat sareng produk anu aranjeunna henteu resep.

Ngaiklan Ungu parantos ngaluarkeun alat manajemén program afiliasi otomatis, Tujuanna. Didukung ku Ngaiklankeun téknologi propriétari Ungu sareng real-time, wawasan anu didorong ku data, papanggihan apiliasi anyar, rekrutmen, sareng tawaran lacak dirancang pikeun usaha saukuran sedeng sareng anu anyar pikeun pamasaran apiliasi.

Pemasaran afiliasi mangrupikeun salah sahiji strategi anu mujarab kinerja-efektif pikeun bisnis online tiasa kalibet. Dolar pikeun dolar, pamasaran apiliasi mangrupikeun saluran pangasilan anu paling nguntungkeun pikeun perusahaan e-commerce. Tapi nyatana nyaéta nganapigasi pasar apiliasi henteu gampang. Aya langkung ti 1.2 juta apiliasi anu aktip dinten ayeuna sareng ngitung, seuseueurna anu henteu ngadorong panghasilan anu bermakna. Kami nyiptakeun Tujuan pikeun ngaktipkeun perusahaan ageung pikeun nyiptakeun sareng ngaéksekusi strategi afiliasi anu disetir data anu épéktip.

Kyle Mitnick, Présidén Ngaiklan Ungu

Intina mangrupikeun aplikasi pamasaran apiliasi swalayan anu ngamangpaatkeun langkung ti 10 juta poin data tina langkung ti 87,000 mitra apiliasi di 23 vertikal bisnis, kalebet asesoris & perhiasan, pakéan, éléktronika konsumén, kaséhatan & kageulisan, sareng bumi & bumi.

Tujuanna pikeun level lapangan maén sareng nguatkeun saha waé boga usaha e-commerce pikeun ngendalikeun strategi pamasaran afiliasi nyalira kalayan pandangan anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan anu didorong data. Kalayan Tujuan, pamilik usaha kéngingkeun aksés ka:

  • Idéntifikasi Afiliasi Top-Pendapatan - Fungsi ieu ngaidentipikasi afiliasi top-grossing anu usaha ayeuna teu kalibet. Kitu ogé daptar sadaya inpormasi kontak anu dipikaterang, éta ogé nyayogikeun témplat teureuh pikeun mantuan ngamimitian papacangan.
  • Laporan Saran Komisis - Wawasan anu up-to-date ngeunaan naon rata-rata tarif komisi pikeun unggal nangtung apiliasi. Pangguna tiasa ningali naha aranjeunna langkung mayar kanggo hubungan sareng kumaha aranjeunna kedah ngaluyukeun tarif éta pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan.
  • Laporan Kasuksésan Bulan-Langkung Bulan - Tim pamasaran ngagaduhan pandangan anu jelas ngeunaan kumaha kinerja masing-masing apiliasi, anu mana anu langkung saé tibatan anu sanés, dimana aya panurunan, sareng pandangan anu utami ngeunaan kasuksésan kampanye sareng KPI.
  • Tip sareng Trik Pemasaran - Sakabéh perpustakaan bahan ngeunaan kumaha carana ngadamel kampanye pamasaran apiliasi suksés jéntré. Pikeun perusahaan anu nganggo strategi ieu pikeun pertama kalina, éta nyandak kaputusan pikeun dilakukeun kalayan percaya diri.

Lila-lila teuing dinten-taun lembaga iklan kotak hideung. Kalayan Tujuanna, marios ayeuna, strategi pertumbuhan apiliasi anu parantos kabuktosan sareng rekomendasi kampanye dina diklik tombol. 

Cobian Tujuanna Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.