Kebangkitan Pemasaran Sosial Tujuan-Didorong

pamasaran didorong tujuan

Anjeun bakal sering mendakan kuring dina sababaraha debat ageung online ngeunaan naon waé anu aya hubunganana sareng politik, agama sareng kapitalisme ... sadaya tombol panas-beureum anu dijauhkeun ku jalma-jalma. Éta sababna kuring gaduh ayana pribadi sareng mérek di média sosial. Upami anjeun hoyong pamasaran hungkul, turutan merekna. Upami anjeun hoyong kuring, tuturkeun kuring ... tapi ati-ati ... anjeun kéngingkeun sadayana.

Nalika kuring kapitalis anu teu kairingan, kuring ogé ngagaduhan haté ageung. Kuring yakin urang kedah silih bantosan sareng henteu gumantung kana birokrasi anu henteu épisién sareng henteu épéktip. Kuring leres-leres percanten cara urang ngarobah hal nyaéta ku nyandak tanggung jawab pribadi sareng ngabantosan janten pemangkin parobihan. Urang agen sok nyumbangkeun waktos, artos sareng sumber daya sanés pikeun sanés ngan saukur ngabantun amal… tapi ogé ngabantosan usaha anu teu ngagaduhan sumber tapi gaduh janji.

Éta henteu saé cukup pikeun ngan gaduh ayana média sosial. Pamasaran 3.0 bakal dimeunangkeun ku anu janten mérek sosial anu didorong ku tujuan, sareng pikeun ngalakukeun éta, pamimpin CMO, CSO, CSR, sareng Yayasan kedah ngajantenkeun kahirupan carita mérek anu kohesif. Parios Infographic Kami Kahiji di handap ieu sareng sababaraha kanyataan anu tiis anu jelas yén masa depan kauntungan mangrupikeun tujuan, sareng mérek anu paling kasohor di masa depan nyaéta anu ngajantenkeun parobihan sosial anu paling bermakna. Simon Mainwaring

Sanés ngan hal anu leres pikeun dilakukeun, didorong ku tujuan ogé janten harepan pikeun bisnis, éta motivasi pikeun pagawé sareng kabiasaan mésér anu tuwuh ku konsumén. Jalma-jalma hoyong artosna angkat ka usaha anu sadar lingkungan, ngarawat karyawanna kalayan saé, sareng nanem modal waktos sareng tanaga dina ngajantenkeun dunya janten tempat anu langkung saé.

Abdi ngemplong pamasaran tujuan-disetir janten strategi sareng topik paguneman anu tuwuh - Kuring kantos nyerat sateuacanna ngeunaan hanjelu nalika jalma ngritik ngabalukarkeun pamasaran (urang bahas ieu sareng ALS És Ember Tangtangan… Ugh). Abdi ngadorong unggal perusahaan pikeun ngamajukeun usaha anu aranjeunna laksanakeun pikeun ngabantosan anu aya di sakurilingna - inforgraphic ieu nunjukkeun naha!

3.0 pamasaran

3 Komentar

  1. 1

    Saé saé pisan, Douglas. Ieu pastina kajantenan gancang pisan sareng urang sadayana kedah siap menerkeunana. Hatur nuhun!

  2. 2

    Éta sanés nempatkeun kuring kaheranan tibatan éta rupa-rupa anu leres dina perekonomian an enya anjeun parantos masihan !!!

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.