Q&A: Reinventing Forum Bisnis

Patarosan

Salami sataun katukang, rupa-rupa panganteur tanya jawab parantos muncul di Internét, kalebet Quora, Opinionaida, sarta Waleran LinkedIn. Konsép Q&A sanés anu énggal, tapi aplikasina parantos ngalih tina topik umum kana aplikasi bisnis. Pamaén asli dina bidang ieu, Waleranana.com, Ask.com, Quora, sareng sajabana, dianggo pikeun patarosan umum sapertos "Naon waé odds pikeun meunang lotre?" sareng henteu fokus kana interaksi sosial. Antarbeungeut anyar, kumaha oge, parantos robih kana tempat sanés ngan ukur pikeun kéngingkeun inpormasi, tapi ngadamel hubungan sosial anu penting sareng diajar langkung seueur ngeunaan prakték industri sacara gembleng.

Sacara umum, jasa Q&A parantos robih ku tilu cara utama:

1. Komponén Sosial

Beda sareng situs Q&A anu sateuacana, aplikasi anu anyar ngamungkinkeun pangguna pikeun nyambung sareng réréncanganana, ogé jalma anu aranjeunna henteu kedah terang, tapi hoyong. Salaku conto, kuring tiasa ningali patarosan ti jalma anu kuring henteu nuturkeun dina Quora anu dipasang patarosan dina topik anu kuring nuturkeun. Komponén sosial parantos nyiptakeun réspon émosional pikeun jalma sabab ngamungkinkeun aranjeunna berinteraksi sareng anu sanés, sanés ngan saukur ngantosan jawaban. Sigana jalma ogé langkung percanten kana waleran dina situs ieu kusabab urang tiasa ngaitkeun waleran ieu sareng rupa sareng nami.

2. Kategori & Topik

Kuring resep pisan kana kamampuan milarian sadaya situs ieu, ogé kategori & topik anu disaring. Sanaos aya seueur topik dina situs ieu anu tiasa dipilih, feed anjeun tiasa diluyukeun sareng topik anu anjeun hoyong terang langkung seueur.

3. Kabuka & Panilitian

Sanés ngan ukur jalma anu ngajawab patarosan penting, tapi aranjeunna nawiskeun inpormasi anu henteu bakal diserahkeun bahkan sapuluh taun ka pengker. Jalma resep ngajawab patarosan, sareng aranjeunna resep masihan nilaina. Sanaos anjeun henteu aktip dina situs ieu, anjeun tiasa nalungtik naon anu dilakukeun ku industri, naon anu nyarioskeun persaingan anjeun, sareng kumaha éta ditanggap di pasar.

Upami anjeun henteu aya dina jaringan ieu, pikirkeun deui sareng énggal-énggal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.