Infographics: Ngadamel Kodeu QR tiasa Dipercaya

naha henteu nyeken qr

Babaturan kuring terang yén kuring sanés kipas tina kode QR (Quick Response). Dina waktos kuring ningali kode QR, tangtoskeun upami kuring badé dipindai, muka telepon sélulér kuring, buka aplikasi pikeun nyeken kodeu ... sareng saleresna scan éta - Abdi tiasa ngetik alamat wéb di. Kuring ogé pikir aranjeunna jelek ... enya, ceuk kuring mah!

Nembongan yén panerapan kode QR is rada tangtangan. 58% jalma anu disurvei teu wawuh kana kode QR. 25% jalma anu disurvei bahkan henteu terang naon éta! Dina pertahanan kode QR, éta sanés sadayana berita goréng. Jalma bakal ngagunakeun kode QR nalika aranjeunna ngarepkeun diskon sareng industri sanés anu ngamanpaatkeun aranjeunna pikeun sacara efektif nampi data.

Sababaraha conto anu kuring ningali yén kuring panginten mangrupikeun kagunaan anu saé pikeun Kodeu QR:

  • Di réstoran di Atlanta, ménu nganggo kode QR pikeun anu maca milari inpormasi gizi tambahan dina menu online.
  • Dina konperénsi Webtrends, kaméra dipasang dina unggal sési konperénsi pikeun néwak inpormasi lencana pangunjung. Ieu ngamungkinkeun tim pikeun ngaidentipikasi sési mana anu paling populér.
  • Ngirim kupon ngalangkungan email ka anu nampi. Nanging, barkod tiasa dianggo ogé kode QR. Sareng scanner barkod langkung kaprah dina pendirian ritel.

Naon palaksanaan anu manpaat anu anjeun tingali pikeun ngagunakeun kode QR?

Scanapalooza700

Kuring ogé pikir kami nuju di ujung panggunaan téknologi scan sareng pangakuan anu langkung maju tibatan kode QR.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring blogging ngeunaan kode QR deui dina bulan Désémber 2010 ( http://kremer.com/qr-codes-link-brick-and-mortar-to-online ) sareng ieu sababaraha saran kuring….

    Di-toko Facebook Kawas: "Ngarasakeun balanja di dieu? 'Siga' urang dina Facebook. Nyeken kode QR ieu nganggo telepon sélulér anjeun. Janten anu pangheulana nampi tawaran sareng diskon hébat ngalangkungan halaman Facebook kami.

    Di toko Asupkeun ka Buletin E-mail atanapi panggeuing téks SMS. Gagasan anu sami sareng di luhur. Pastikeun pikeun nawiskeun ganjaran pikeun ngadaptar. Pastikeun halaman badarat buletin kode QR nyaéta mobile friendly.

    Dina toko demografi atawa survéy informasi: "Bejakeun kami saeutik ngeunaan diri anjeun sarta meunang kupon bébas". Boga halaman survéy ramah mobile anu pondok sareng halaman ahir janten kupon di toko anu tiasa dianggo ayeuna.

    Iklan cetak, brosur, kartu bisnis: "Kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan ieu. Scan kode QR ieu dina telepon sélulér anjeun." Kode QR anyar, tapi seueur média citak gaduh waktos sasih bulan. Ngobrol sareng klien anjeun ngeunaan naon rencana citak na ayeuna sareng genep bulan ti ayeuna.

    Pamikiran saluareun dunya ritel. Kuring nembe ngobrol sareng pamasaran sareng paméran di musium ageung. Kuring ngusulkeun yén maranéhna bisa nempatkeun kode QR di wewengkon paméran tangtu. Kode bisa numbu ka kaca Wéb sorangan dina item exhibited, atawa numbu ka sumber Wéb luar relevan.

  2. 2

    Kuring blogging ngeunaan kode QR deui dina bulan Désémber 2010 ( http://kremer.com/qr-codes-link-brick-and-mortar-to-online ) sareng ieu sababaraha saran kuring….

    Di-toko Facebook Kawas: "Ngarasakeun balanja di dieu? 'Siga' urang dina Facebook. Nyeken kode QR ieu nganggo telepon sélulér anjeun. Janten anu pangheulana nampi tawaran sareng diskon hébat ngalangkungan halaman Facebook kami.

    Di toko Asupkeun ka Buletin E-mail atanapi panggeuing téks SMS. Gagasan anu sami sareng di luhur. Pastikeun pikeun nawiskeun ganjaran pikeun ngadaptar. Pastikeun halaman badarat buletin kode QR nyaéta mobile friendly.

    Dina toko demografi atawa survéy informasi: "Bejakeun kami saeutik ngeunaan diri anjeun sarta meunang kupon bébas". Boga halaman survéy ramah mobile anu pondok sareng halaman ahir janten kupon di toko anu tiasa dianggo ayeuna.

    Iklan cetak, brosur, kartu bisnis: "Kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan ieu. Scan kode QR ieu dina telepon sélulér anjeun." Kode QR anyar, tapi seueur média citak gaduh waktos sasih bulan. Ngobrol sareng klien anjeun ngeunaan naon rencana citak na ayeuna sareng genep bulan ti ayeuna.

    Pamikiran saluareun dunya ritel. Kuring nembe ngobrol sareng pamasaran sareng paméran di musium ageung. Kuring ngusulkeun yén maranéhna bisa nempatkeun kode QR di wewengkon paméran tangtu. Kode bisa numbu ka kaca Wéb sorangan dina item exhibited, atawa numbu ka sumber Wéb luar relevan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.