Bajing Sirah Datar sareng Kamikaze

bajing nyebrang

Sore ieu kuring ngawawancara Matt Nettleton. Matt mangrupikeun palatih penjualan profesional sareng kuring palatih penjualan pribadi didieu di Indianapolis. Pagawean anu anjeunna capai dugi ka ayeuna parantos ngarobah sikep kuring (négatip) dina ngajual sareng saleresna ngajantenkeun katerampilan pamasaran kuring.

Penjualan jauh langkung sesah tibatan anu tiheula ... ku saatos jalma nuju nelepon tim penjualan anjeun, aranjeunna parantos terang pisan. Kuring yakin éta nyababkeun pergeseran anu ageung dina sistem anu penjualan langkung hésé tibatan anu tiheula sareng paling diséépkeun ku para ahli. Upami anjeun sanés jalma penjualan anu mumpuni ayeuna, anjeun ngan saukur tukang pesen.

Salaku palatih, Matt nyayogikeun prospek anu anjeunna pikahoyong pikeun dianggo nganggo 5 ciri anu béda:

  1. kahayang - naha prospek ngagaduhan kahoyong ngarobih?
  2. jangji - naha prospek komitmen?
  3. Balik kana Investment - naha aya Return on Investment dina klien?
  4. Humility intelektual - naha klien ngartos yén aranjeunna gaduh keahlian tapi masih meryogikeun anjeun ngaleupaskeun?
  5. Decisiveness - naha prospek siap nyandak kaputusan anu bakal ngarobah paripolahna?

Upami anjeun hoyong ngartos naha kuring nelepon tulisan ieu Bajing Sirah Datar sareng Kamikaze, pastikeun anjeun pencét kana pos pikeun audio na. Matt cukup jalma anu warna-warni sareng sababaraha analogi anu hébat.
[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/podcast/matt_nettleton.mp3]

Nalika pamasaran online tuwuh dina panarimaan na salaku strategi pamasaran inbound pikeun ngahasilkeun kalungguhan anu mumpuni, halaman wéb atanapi blog anjeun kedah ngalakukeun padamelan anu langkung saé dina nangtoskeun naon anu ngajantenkeun klien anu saé pikeun organisasi anjeun. Kirang damel nganggo kalungguhan anu henteu mumpuni sareng langkung seueur waktos ku lead anu caket sok mangrupikeun hal anu saé.

Naha halaman wéb anjeun sacara efektif komunikasi naon anu kalungguhan mumpuni pikeun organisasi anjeun? Mudah-mudahan, halaman wéb anjeun nampilkeun inpormasi anu cekap pikeun ngahasilkeun minat kana produk atanapi jasa anjeun, nyayogikeun gambaran anu jelas ngeunaan naon anu disebut klien idéal, sareng henteu nyayogikeun seueur teuing inpormasi anu ditingalkeun ku timbel anu hadé tanpa kalibet. Éta kasaimbangan ati-ati!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.