Kualitas vs Eusi Jumlah: ROI dina Nulis Kurang

kuantitas kualitas

Tadi wengi kuring nyarios dina acara pribadi anu luar biasa pikeun hubungan masarakat luhur sareng ahli pamasaran di New York City, ditunda Lebur cai pikeun klienna. Kuring ngabahas, sacara jero, kumaha data ageung mangaruhan perjalanan konsumén sareng kumaha pangaruhna kana strategi eusi kami online. Obrolan éta populér pisan anu kami nuturkeun ku whitepaper pinuh!

Salah sahiji patarosan anu diajukeun ku batur nyaéta kumaha aranjeunna tiasa ngayakinkeun kapamimpinan éta ningkatkeun kualitas nyerat sareng nyéépkeun langkung seueur waktos pikeun nalungtik sareng ngaeksekusi strategi bloggingna bakal ngahontal pangasilan anu langkung saé tibatan museurkeun kana jumlah tulisan blog anu dihasilkeun. Infographic ieu ti InboundWriter leres-leres nyarioskeun dongéngna ...

Tulisan blog rata-rata hargana perusahaan $ 900 sareng langkung ti 90% tulisan blog henteu ngahasilkeun hasilna

Euuh!

Kuring henteu nolak sering posting ... urang sering ngahutbah recency, frékuénsi sareng patalina sabab urang nuju nyarioskeun ngeunaan blogging perusahaan. Frékuénsi penting kusabab anjeun ngawangun pemirsa sareng komunitas anu anjeun ngarepkeun ekspektasi. Momentum mangrupikeun faktor anu ageung pikeun maca, ngabagi, sareng ngawangun kapercayaan sareng otoritas sareng pemirsa.

Tapi éta henteu aya artina upami anjeun henteu kalibet sareng pemirsa.

Kami parantos ngamanpaatkeun InboundWriter pikeun ngabantosan kami dina prosés ieu salami sababaraha bulan terakhir. Sareng pangaruh tina nalungtik topik anu ditingkatkeun, diluyukeun sareng pemirsa anjeun, sareng mastikeun yén anjeun tiasa bersaing dina subjek penting pisan.

InboundWriter ngalacak pangsa sareng analytics pikeun nyayogikeun métrik kinerja padet dina unggal eusi anu anjeun nyerat. Henteu ngan éta, éta ogé bakal ngabandingkeun kana pamiarsa anjeun sacara umum.

Candak tulisan ieu contona! Kuring ngalakukeun analisis topik, éta aya hubunganana sareng pemirsa kuring, sareng kumaha kuring tiasa bersaing:

kualitas-kuantitas-eusi

Dina marios topik, éditan saderhana vs vs versus tiasa ngahasilkeun pangaruh anu signifikan. Janten kuring ngarobih judul sareng pos tulisan kuring supaya cocog.

Kualitas vs Eusi Jumlah

Hasilna? Sakabehna, saprak ngamangpaatkeun InboundWriter, urang parantos ningali dimana waé antara 200% dugi ka 800% kanaékan Dursasana kana eusi kami. Pikirkeun hal éta - ngan ku sakedik panilitian kana topik anu cocog, urang nuju ngahasilkeun pangasilan anu ageung. Dina basa sanésna, upami urang hoyong ngalambatkeun postingan kami (sakumaha sering kajantenan sabab urang sibuk ku klien), urang masih tiasa ngajaga kamekaran dina pamiarsa sareng papacangan urang.

Aya pancén tiasa janten pangembalian investasi pikeun nyerat kirang!

Kualitas lawan Kuantitas

2 Komentar

  1. 1

    Dina kutipan luhur anjeun gaduh "Rata-rata tulisan blog ngarugikeun perusahaan $ 900 ... tapi langkung ti 90% tina tulisan blog ngahasilkeun hasil bisnis anu bermakna." Anjeun leungit hiji "ulah"?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.