Karantina: Waktosna Badé Gawé

Virus Corona

Ieu, henteu diragukeun, lingkungan bisnis anu paling henteu biasa sareng masa depan anu diragukeun anu kuring saksian dina hirup kuring. Kitu cenah, kuring ningali kulawarga, babaturan, sareng klien kuring dibagi kana sababaraha lagu:

  • ambek-ambekan - ieu, tanpa ragu, anu paling parah. Kuring ningali jalma-jalma anu kuring resep sareng hormat dina ambek ngan ukur nyiksa ka saha waé. Éta henteu ngabantosan nanaon atanapi saha waé. Ieu waktos janten marahmay.
  • kalumpuhan - seueur jalma ngagaduhan antosan tur tingal sikep ayeuna. Sababaraha diantarana ngantosan kanggo disalametkeun ... sareng kuring sieun teu aya anu bakal aya.
  • Gawe - Kuring ningali batur anu ngagali. Kalayan aliran pendapatan primérna rusak, aranjeunna nuju milarian alternatif pikeun salamet. Ieu modeu kuring - Kuring damel beurang wengi dina ngangkat aliran pendapatan alternatif, ngirangan biaya, sareng ngamaksimalkeun sumberdaya anu kuring tinggalkeun.

Kalayan ritel sareng kantor dipareuman pikeun ngagulung kurva sareng ngajauhan dirina sacara sosial pikeun ngirangan panyebaran Virus Corona, jalma-jalma teu ngagaduhan pilihan tapi cicing di bumi. Sanaos ieu tiasa ngubur seueur usaha, kuring henteu tiasa ngabantosan naha perusahaan henteu janten decisive sareng ngamangpaatkeun waktos ieu pikeun idéal, ngabaru, sareng ngalaksanakeun.

Salah sahiji klien konci kuring kedah ngantep kuring ngirit pendapatan anu ngan ukur gumantung ka sakola. CEO nelepon kuring sacara pribadi pikeun ngajelaskeun kaayaan. Anjeunna kedah ngajaga perusahaanna. Kuring henteu ragu éta kaputusan anu cocog sareng kuring ngantepkeun anjeunna terang yén, tanpa biaya, kuring bakal sayogi pikeun transisi atanapi palaksanaan anu bakal ngabantosan aranjeunna.

Klién khusus ieu nembé ngaluncurkeun produk langsung-ka-konsumén. Kami parantos lambat sareng ngahaja pikeun henteu ngamajukeun produk pikeun nguji sareng ningkatkeun kagunaan sareng mastikeun éta leres-leres dilebetkeun kana alur kerja manufaktur. Kuring bagikeun ka timnya yén ieu waktos anu optimal pikeun napak bénsin, sanaos. Kieu sababna:

  • Kirang Gangguan - Kalayan awak kerangka sareng pesenan minimal anu lebet, ngaluncurkeun perangkat lunak otomatis pamasaran pikeun ngamajukeun produk bakal kirang ngaganggu internal pikeun pagawéna. Aranjeunna langkung saé tiasa ngungkulan panyalindungan masalah dina ngaluncurkeun produk énggal sareng sistem énggal pikeun ngadukung éta.
  • Waktos pikeun Pendidikan - Sareng padamelan damel di bumi, teu tiasa ngiringan rapat, sareng henteu kaganggu ku masalah kantor, staf ngagaduhan waktos anu luar biasa pikeun ngiringan latihan sareng ngalaksanakeun solusi anu aranjeunna peryogikeun. Kuring parantos nyetél démo pikeun staf internal pikeun ngiringan sareng ngadorong padagang kuring pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngajadwalkeun waktos kanggo sumping.
  • Otomatisasi prosés - Kuring henteu percanten yén urang bakal balik deui bisnis saperti biasa saatos acara ieu. Kami nyanghareupan kamungkinan resesi global, katingal anu diperyogikeun pikeun ngasingkeun ranté pasokan kami, sareng kamungkinan PHK pikeun ngajagi perusahaan tina kaayaan anu handap. Ieu waktos anu optimal pikeun perusahaan pikeun nanem modal beurat sareng ngaoptimalkeun alur padamelanna supados tiasa neraskeun produksi bari ngirangan biaya.

Perusahaan: Waktosna badé damel

Abdi ngadorong unggal perusahaan di luar sana pikeun damel. Staf anjeun damel ti bumi, gaduh konéktipitas, sareng tiasa sibuk ngalaksanakeun sareng latihan dina platform énggal. Tim integrasi sareng palaksanaan kalolobaanana damel jauh ayeuna, janten kontraktor siap sapertos teu kantos sateuacan ngabantosan anjeun. Perusahaan kuring, Highbridge, bakal ngagaduhan ideu integrasi pikeun nohonan solusi kecerdasan pikeun ngabantosan perusahaan sareng lingkungan kerja jarak jauh.

Pagawe: Waktosna Kanggo Ngudag Hareup Anjeun

Upami anjeun jalma anu gajihna aya dina bahaya, ieu waktos kanggo anjeun luncat. Upami kuring, contona, mangrupikeun palayan bar atanapi sérver… Abdi janten luncat online sareng diajar dagang énggal. Anjeun tiasa ngantosan bailout, tapi éta lega ... sanés solusi jangka panjang pikeun kaayaan anjeun. Dina industri téknologi, ieu tiasa ngadaptarkeun gratis Tangtu Trailhead dina Salesforce, nyandak sababaraha kelas kode gratis online, atanapi diajar kumaha muka toko anjeun nyalira dina Etsy.

Ieu sanés waktos kanggo Playstation sareng Netflix. Ieu sanés waktos kanggo ambek atanapi lumpuh. Teu aya anu tiasa ngeureunkeun murka Ibu Alam. Ieu atanapi sababaraha kajadian bencana henteu tiasa dilawan. Ieu mangrupikeun waktos kanggo ngamangpaatkeun kahirupan urang sadidinten anu kaganggu pikeun maju. Jalma sareng perusahaan anu ngamangpaatkeun ayeuna bakal naék langkung gancang tibatan anu kantos disangka.

Hayu urang damel!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.