Quark Promote Nawarkeun Solusi Hybrid pikeun Kabutuhan Nerbitkeun Usaha anjeun

Quark parantos ngaluncurkeun aplikasi wéb hibrid anu ngahijikeun témplat propésional sareng parangkat lunak desktop énggal, Promosi Quark. Modél anu cukup pikaresepeun ... unduh aplikasi basis Windows sareng anjeun tiasa ngawitan ngédit sareng ngunggah bahan pamasaran anjeun.
easyLarge.jpg

Sakali bahan anjeun diunggah, anjeun tiasa nyetak sareng disebarkeun sacara lokal ngalangkungan jaringan penerbit. Jasa ieu ngamungkinkeun anjeun mendesain kartu janjian, brosur, kartu bisnis, kupon, lambaran data, amplop, brosur, kop surat sareng kartu pos dina témplat anu dimekarkeun sacara propésional. Aya sababaraha témplat propésional dina situs anu parantos aya - ti Akuntansi dugi ka jasa Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Quark parantos muka jasa ka printer bebas sakumaha ogé désainer leupas sareng propésional. Pikeun usaha "Laksanakeun sorangan" pikeun bisnis sedeng, ieu mangrupikeun jalan kaluar anu tiasa ngahemat hiji organisasi sakedik waktos, usaha sareng artos.

Kuring henteu acan nyobian jasa (nembongan ngan ukur basis Windows), tapi bakal resep ngadangukeun ti anu parantos nyobian. Mesin kustomisasi online sareng éditor anu kuring anggo pikeun bahan cetak parantos sesah dianggo ... pendekatan hibrida ieu tiasa janten solusi anu saé dugi ka solusi online tiasa néwak.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.