Qvidian: Naon Playbook Penjualan?

playbook penjualan qvidian

Upami anjeun organisasi ageung damel di sababaraha vertikal, gaduh prosés anu disederhanakeun pikeun tim penjualan anjeun pikeun milarian sareng nampilkeun presentasi anu aya hubunganana, kasus panggunaan sareng inpormasi sanés anu penting pikeun kagancangan sareng efektivitas jualanana. Qvidian nyauran ieu teh Playbook Penjualan.

Playbooks Penjualan Qvidian mangrupikeun platform jual anu dipandu dumasar awan, anu terintegrasi pageuh sareng Salesforce.com, Anu ngabantosan pamimpin penjualan sareng pamasaran ngalancarkeun sareng nguatkeun prosés penjualan perusahaan pikeun ngagancangkeun kamekaran bisnis sareng ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas tim penjualan. Nyepetkeun kamampuan pikeun juragan usaha pikeun nutup langkung seueur tawaran, Qvidian Sales Playbooks ngayakeun réprési prosés penjualan anu saluyu dina hiji organisasi sareng nganteurkeun eusi anu leres sareng asah pikeun unggal léngkah tina prosés penjualan.

Ieu pidéo ... naha éta Dan sareng saha-saha waé lalaki penjualan ka anjeun?

Qvidian daptar kauntungan inti ieu:

  • Ngawula ka Eusi Naon waé Dimana waé - Pamaén penjualan tiasa jinis eusi naon-dokumén, presentasi, pidéo, sareng multimédia sanés-anu disimpen di lokasi mana waé.
  • Nyetir Muter kalayan Aturan Dinamis - Muterkeun drive, tahapan, atanapi sakabéh playbook dumasar kana logika dumasar aturan-dinamis anu dipicu tina data CRM, sapertos ukuran deal, industri, pesaing — médan khusus di CRM anjeun.
  • Nyukcruk terpadu ti Playbook ka CRM - Qvidian tiasa sacara otomatis ngamutahirkeun kamungkinan Peluang atanapi panggung di Salesforce.com dumasarkeun parantosan lakon konci atanapi tahapan dina playbook.
  • Bor langkung jero ku Analytics Penjualan anu Kuat - Ku ngajajarkeun kagiatan paripolah penjualan (sakumaha dilacak dina Playbook) sareng data CRM anjeun, anjeun bakal ngagaduhan penjualan anu mantep analytics kamampuan ku pisibilitas leres kana kaayaan organisasi penjualan anjeun.

Statistik panggunaan kontén ogé disayogikeun sareng platform, nyayogikeun pamasaran sareng inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun langkung eusi anu langkung seueur paménta dina prosés penjualan.

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, Abdi Manajer Pemasaran Perusahaan pikeun Qvidian sareng ngahargaan pisan kana gambaran anu saé ngeunaan solusi kami anu anjeun nyayogikeun ka palanggan anjeun. Naon waé cara urang tiasa gaduh tautan éta nuturkeun vs. Bakal bogoh ka anjeun lila 🙂

    Hayu urang terang upami urang kantos tiasa ngabantosan anjeun dina cara naon waé atanapi nyayogikeun anjeun eusi atanapi tulisan tambahan.

    Thanks!
    -Alex

    • 2

      Hai @google-1209fb2b231f37c713a4d08e080ee7c8:disqus! Kami ngahubungkeun seueur sumber daya sareng nofollow tautan supados kami henteu ditingali salaku diréktori. Kami gaduh komunitas anu saé sareng seueur pamiarsa, sanaos, janten anjeun bakal nampi perhatian. (Jawaban pondok: Henteu) 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.