Qwilr: Platform Desain Dokumén Transformasi Penjualan sareng Penjaminan Pemasaran

Jualan Dokumén Qwilr sareng Desain Dokumén

Komunikasi pelanggan mangrupikeun kahirupan pikeun unggal bisnis. Nanging, ku COVID-19 maksakeun motong anggaran kanggo 65% tina marketers, Tim ditugaskeun ngalakukeun langkung ku kirang. Ieu hartosna tiasa ngahasilkeun sadayana jaminan pamasaran sareng penjualan dina anggaran anu dikirangan, sareng sering tanpa kamewahan desainer atanapi agénsi pikeun ngahasilkeunana. 

Jualan sareng jual jarak jauh ogé hartosna tim penjualan sareng pamasaran moal tiasa ngandelkeun deui kamampuan komunikasi pribadi pikeun ngamumule sareng mekarkeun basis pelanggan anjeun. Aya kanaékan paménta jaminan sareng dokumén pikeun ngaganti komunikasi tatap muka

Dina waktos sapertos kieu, kualitas komunikasi, sareng aset pamasaran anu dibarengan tiasa janten bédana dina usaha kéngingkeun, nahan atanapi kaleungitan pelanggan. Ayeuna langkung ti heula, para pemasar kedah ningkatkeun kualitas aset digitalna pikeun ngabantosan bisnis langkung saé komunikasi proposisi nilai na sareng nyandak ideu kreatif hirup tina jarak jauh. 

Bungkus kreativitas ieu tiasa nangtang. Ideu anu luar biasa tiasa diguratkeun kusabab komunikasi anu kirang, desain dokumen anu lemah, atanapi milih a hiji ukuran pas sadayana témplat. Hal ieu ngajantenkeun interaksi sareng palanggan poténsial atanapi anu aya teu épisién, henteu kabeulit, sareng teu saderhana. 

Ngabasmi Desain Dokumén Goréng

Sateuacan COVID-19 ngatalisan pergeseran kana damel jarak jauh, pakakas perusahaan baheula parantos didamel deui. Tapi akselerasi pikeun damel jarak jauh hartosna ekspektasi bisnis robih, sareng téknologi perusahaan, khususna kanggo hal-hal sapertos desain dokumen, diperyogikeun ngagaduhan kamampuan anu langkung seueur pikeun ngadukung cara jual anyar ti kajauhan.

Nanging, tina nyarios sareng tim, kuring mendakan anu paling masih netepkeun personalisasi kosong-sakola atanapi usulan témbal anu nyegerkeun kalayan salinan anu sederhana sareng témpél pikeun ngahémat waktos. Aranjeunna ogé biasana ngirimkeun ieu ngalangkungan PDF statis.

Dina sataun katukang, 250 milyar PDFs dibuka kalayan parangkat lunak Adobe nyalira.

Adobe

Nalika anjeun mikirkeun éta, luar biasa yén usaha masih ngirim karya pangsaéna dina dokumén statik, anu henteu ngamungkinkeun anjeun ngédit saatos anjeun ngirim (upami anjeun kedah - anu sering kajantenan!) Atanapi tingali nalika klien parantos kabuka dokumén ngalangkungan analisa dokumén anjeun.

Ngawangun Solusi 

Qwilr mangrupikeun desain dokumén sareng alat otomatis pikeun ngarobih cara tim penjualan sareng pamasaran komunikasi sareng basis pelangganna. Éta diwangun salaku solusi pikeun tantangan-tantangan anu ayeuna disanghareupan ku industri pamasaran sareng penjualan, nyaéta disababkeun ku cara komunikasi anu goréng sareng kuno.

Kami sadar PDF anu stagnan sareng dokumén Office Suite ngan henteu diteukteukan dina jaman ayeuna, tapi nganapigasi alat desain digital tiasa nangtang pikeun desainer non-grafis sapopoé. Kusabab kitu, urang badé ngadamel platform anu saderhana sareng cukup intuitif anu ngamungkinkeun para pemasar mendesain usulan, tanda petik, produk hiji halaman, sareng seueur deui. Unggal dokumén ogé pikaresepeun sacara éstétis sareng gampang didamel, pikeun ngajaga prospek tetep aktip. 

Ngagunakeun Data Pikeun Ngawartosan Strategi pitch

Nalika rapat ngalih online, para pamasar sareng penjualan tiasa henteu deui ngandelkeun bahasa awak pikeun nangtoskeun kumaha pitch na parantos angkat, atanapi nampi umpan balik saatos presentasi. 

Tapi anu langkung penting, ngartos psikologi anu aya dina kabiasaan palanggan mangrupikeun komponén anu penting nalika ngawangun Qwilr. Ieu kedah ngawartosan sadaya unsur jangkauan sareng pelapor pasar. Parabot Qwilr dikemas ku fungsionalitas analitik anu maju sareng tiasa ngungkabkeun detil anu lasut ngalangkungan susuratan virtual. Ieu kalebet kamampuan terang iraha sareng dimana panarima muka dokumén, bagian naon anu aranjeunna paling seringkeunkeun, ngawartosan tindak lanjut sareng strategi penjualan salajengna. 

Tetep Dina Merk Intuisi 

Dina bidang sapertos pamasaran, dimana idéntitas brand sareng visual na sagalana, penting pikeun nembongkeun panon pikeun detil sareng estetika pas tina jalan. Dina kaseueuran kasus, kualitas komunikasi sering langkung penting tibatan ideu anjeun anu saleresna, utamina nalika ngajual jasa sareng konsep anu teu langsung. Konsumén ogé langkung sering émut inpormasi anu ditepikeun ngaliwatan visual dina téks anu panjang.

Kakuatan Qwilr nyaéta dina kesederhanaanna, sareng platform na dibungkus ku témplat anu gampang dianggo, sareng blok wangunan modular pikeun nyiptakeun dokumén anu digosok gancang. Ieu ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngadalikeun komunikasi perusahaan anjeun ngalangkungan tim, ngamajukeun usulan sareng ideu anu pangsaéna nalika tetep dina mérek.  

Pemasar parantos nganggo Qwilr dina unggal léngkah perjalanan palanggan, ti mimiti prospék dugi ka nutup penjualan dugi ka jasa anu ayeuna. Ieu katingali dina conto sareng platform manajemén biaya, Abacus, nganggo Qwilr kanggo ngajukeun strategi pamasaran énggal pikeun pangecér online sapatu Kangaroo, anu ngusahakeun mekarkeun pangsa pasarna.

Qwilr aranjeunna usul kalebet sababaraha jasa ngalangkungan mérek, strategi kontén, sareng prototyping, sadayana dikolompokkeun dina hiji platform. Ieu ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngadalikeun komunikasi perusahaan di sadaya tim, ngamajukeun padamelan pangsaéna anjeun, sareng tetep dina mérek. Ku ngaleungitkeun komunikasi manual anu nyéépkeun waktos sareng parangkat lunak kaleuleuwihi, anjeun tiasa nempatkeun kaki propésional anu pangsaéna pikeun anjeun, unggal waktos. 

Coba Qwilr Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.