Manajemén Reputasi sareng Radian6

manajemén reputasi

Webtrend ngumumkeun hiji kemitraan penting kalayan Radian6 di Konperénsi Webtrends kalibet 2009. Tina situs Radian6:

Pangaruh média sosial kana hubungan masarakat jeung iklan sacara dasarna ngarobah profési. Kapamilikan mérek henteu ngan ukur domain di lembaga. Merek ayeuna dihartikeun salaku jumlah sadaya paguneman anu lumangsung diantara pangguna sareng éta kajantenan paduli naha anjeun bagian tina paguneman ieu atanapi henteu.

Radian6 difokuskeun ngawangun solusi ngawaskeun sareng analisis anu lengkep pikeun PR sareng ahli iklan supados aranjeunna tiasa janten ahli dina média sosial.

The alignment tina analytics sareng reputasi penting pisan dina rohangan média sosial. Pemasar online sering ngalakukeun kasalahan percanten yén jalur prospek pikeun janten nasabah nyaéta nalika aranjeunna badé dina situs wéb anjeun atanapi blog. Ieu sanés pisan… jalurna dimimitian dimana jalma mendakan anjeun. Ieu dominan mesin pencari tapi medium sosial sapertos Twitter, jaringan sosial, sareng situs téténggér sosial janten sumber prospek anu sanés.

Kemitraan Webtrends sareng Radian6 mangrupikeun bursa kanggo industri. Pangakuan Webtrends ngeunaan offline sareng Dursasana offsite sareng peta jalan pikeun ngasupkeun éta kana platformna mangrupikeun pandangan ka masa depan Web Analytics. Produk Radian6 sacara béda pisan dina rohangan manajemén reputasi, aranjeunna fokus kana monitoring média sosial, pangukuran jeung papacangan. Ogé, aranjeunna gaduh panganteur pangguna anu pangpikatna!

Radian6 ngaidentifikasi masalah - tim pamasaran henteu tiasa ngalaksanakeun unggal paguneman online - ngarah ngembangkeun sistem dimana unggal waktos perusahaan, produk atanapi jasa disebatkeun, pangaruh sumberna dianggo pikeun ngutamakeun sareng tugas-tugas diawalan sareng ditugaskeun pikeun ngaréspon duanana gancang sareng sacara épéktip.

4 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Nuhun pisan kanggo nampilkeun pidéo sareng pengumuman ieu. Kami bungah pisan ngeunaan poténsi kemitraan sareng Webtrends; kalayan gerakan positip nuju métrik anu langkung saé sareng pangukuran dina komunikasi sosial, éta bakal penting pisan pikeun urang ngagaduhan analitik anu langkung jero sareng stratégi Dursasana anu tiasa dilakukeun anu kaluar tina upaya monitoring urang.

    Kami ngarepkeun yén kami nguatan langkung seueur perusahaan pikeun henteu ngan ukur ngadangukeun sareng ningali naon anu dicarioskeun ngeunaan aranjeunna online, tapi ngartos kumaha éta nyetir bisnis sareng ilubiung online ku cara-cara anu leres-leres nguntungkeun aranjeunna sareng konsuménna.

    Hatur nuhun rojongan Anjeun.

    Cheers,
    Amber Naslund
    Diréktur Komunitas | Radian6
    @AmberCadabra

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.