The Best WordPress SEO Plugin: réngking Math

Rank Math Nyaéta Plugin SEO WordPress Pangalusna

Ampir unggal klien WordPress sareng ampir sadayana prospek anu urang tingali ngagunakeun plugin SEO WordPress Yoast pikeun ngatur elemen konci pikeun optimasi mesin pencari (SEO). Salian ti plugin gratis, Yoast nawiskeun sajumlah plugins khusus ogé.

Kuring kantos mendakan plugin Yoast's SEO janten saé, tapi aya sababaraha peeve piaraan anu kuring kantos:

  • Panel administrasi Yoast SEO gaduh pangalaman pangguna nyalira anu benten sareng pangalaman standar pangguna WordPress.
  • Yoast sok ngadorong jalma-jalma pikeun ningkatkeun ka hiji atanapi langkung plugins anu mayar. Hei… aranjeunna nyayogikeun plugin gratis anu saé anu seueur dianggo, janten kuring hoyong ningali aranjeunna ngamonetisasi tawaran éta. Sanajan kitu, sakapeung éta ngan bit teuing pushy dina pamanggih kuring, sarta loading beuki loba plugins teu naon Abdi hoyong pisan ku klien ... Abdi hoyong kirang.
  • nu Yoast plugin peryogi sakedik sumberdaya sarta ieu slowing situs abdi handap.

Kami terang - kalayan mobile sareng milarian anu kritis - anjeun tiasa kaleungitan ratusan atanapi bahkan rébuan sémah upami waktos beban halaman anjeun langkung laun tibatan pesaing anjeun ... Éta rada ngabingungkeun yén plugin SEO tiasa ngalambatkeun situs anjeun. Kuring ngakuan yén ieu kamungkinan sareng plugin naon waé, tapi éta kritis pisan sareng SEO.

Peunteun plugin WordPress WordPress SEO

Babaturan kuring, Lorraine Ball, nyebatkeun éta Peunteun plugin SEO SEO sareng kuring kedah geuwat nyobian. Agénsi Lorraine, Buleud, ngawangun situs WordPress anu saé sareng terjangkau pikeun sapuluh palanggan. Kuring langsung resep pikeun nguji plugin na dimuatkeun kana sababaraha situs kanggo ningali kumaha performa na.

Wizard pikeun ngarobah tina Yoast SEO Plugin ka Peunteun Matematika nyaeta basajan. Kauntungan sejen tina plugin nyaéta yén anjeun ogé tiasa ngimpor sareng ngontrol alihan situs anjeun. Abdi hoyong aranjeunna nawiskeun grup pikeun ngatur alihan anjeun, tapi ngirangan jumlah plugins patut kaleungitan fitur éta.

Kuring utamana ngahargaan analyzer eusi Rank Math urang, nu rada alus keur SEO novices nulis jeung ningkatkeun eusi pikeun konci maranéhna bisa jadi targeting. Aya seueur fitur anu dipak kana plugin SEO ieu - kalayan integrasi ka Google anu ngajantenkeun éta luar biasa kuat.

  • Rengking Math Google
  • Rengking Math Google Indéks Status
  • Panganteur Pangguna Math Rank pikeun Analisis Kandungan
  • Rengking Math Content Analyzer

Peunteun Mangpaat sareng Fitur Matématika

  • Gampang Tuturkeun Wisaya Setup - Rank Math sacara praktis ngonpigurasikeun nyalira. Rank Math ngagaduhan pamasangan step-by-step sareng wizard konfigurasi anu nyetél SEO pikeun WordPress kalayan sampurna. Saatos dipasang, Rank Math ngverifikasi setélan situs anjeun sareng nyarankeun pangaturan idéal pikeun kinerja anu pangsaéna. Wisaya léngkah-léngkah teras nyetél SEO situs anjeun, propil sosial, profil webmaster, sareng setélan SEO sanés.
  • Bersih & Sederhana Interface Pamaké - Rank Math dirancang pikeun nampilkeun inpormasi anu pas ka anjeun dina waktos anu pas. Antarbeungeut pangguna anu sederhana tapi kuat nyorot inpormasi penting ngeunaan tulisan anjeun sareng tulisan éta sorangan. Nganggo inpormasi ieu, anjeun tiasa ningkatkeun SEO pos anjeun sacara instan. Rank Math ogé gaduh sawangan snippet canggih. Anjeun tiasa nilik kumaha pos anjeun bakal muncul dina SERPs, nilik snippét euyeub, komo nilik kumaha pos anjeun bakal kasampak lamun dibagikeun dina média sosial.
  • Kerangka Modular - Anggo ukur naon anu anjeun pikahoyong sareng nganonaktifkeun sésana. Rank Math diwangun nganggo kerangka modular sahingga anjeun tiasa gaduh kontrol lengkep dina halaman wéb. Pareuman atanapi aktipkeun modul iraha anjeun meryogikeunana.
  • Kode Dioptimalkeun pikeun Laju - Kami nyerat kode ti mimiti sareng mastikeun unggal garis kode ngagaduhan tujuan. Kami parantos nempatkeun sababaraha taun pangalaman kana ieu maka plugin na gancang sakumaha tiasa.
  • Dijieun ku Jalma Tukangeun MyThemeShop - Kalayan Peringkat Matémat, anjeun terang yén anjeun aya dina panangan anu saé. Coding sareng ngajaga portopolio 150+ produk WordPress parantos ngajarkeun urang hiji dua hal ngeunaan ngadamel plugins anu langkung saé. Sareng, kami parantos nyungkeun sagala élmu kana coding Rank Math.
  • Rojongan Industri-Anjog - Urang jaga sorangan. Anjeun moal ditingalkeun luhur sareng garing nalika nganggo Rank Math. Kami nawiskeun waktos péngkolan panggancangna pikeun pamundut dukungan sareng ngalereskeun bug langkung gancang tibatan anu anjeun tiasa mendakanana.

Saatos langkung ti sataun ngajalankeun plugin ieu, kuring parantos ningkatkeun kana versi anu mayar sareng migrasi sadaya klien kuring ka éta. Kuring ogé geus diropéa daptar rekomendasi kuring ngeunaan Plugin WordPress pikeun bisnis kalawan Rank Math salaku hiji alternatif pikeun Yoast jeung redirection plugins.

Rengking Math vs Yoast SEO

Transisi sadaya klien kuring ka plugin ieu luar biasa. Kuring pasti moal nyobian ngirangan kualitas Yoast atanapi dampak anu aya dina industri SEO WordPress, tapi rékayasa ulang plugin SEO ieu parantos dramatis. Éta langkung gancang, langkung gampang dianggo, sareng langkung kuat - khususna versi Pro, anu ayeuna ditarjamahkeun kana Jerman, Spanyol, Perancis, Italia, Jepang, jeung Walanda.

Kuring yakin anjeun bakal ningali kauntungan. Salaku hiji kumisan, Abdi jujur ​​remen ningali tim di Automattic mawa plugin luar biasa ieu dina parusahaan maranéhna pikeun masihan SEO perhatian pantes. The jetpack pilihan SEO anu woefully inadequate.

Didatangan Rank Matematika

Panyingkepan: Kami nasabah sareng afiliasi tina Peunteun Matematika sareng kuring nganggo tautan afiliasi anu sanés dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.