The Rank Math SEO WordPress Plugin Endah!

Pangkat WordPress SEO Plugin pikeun WordPress

Ampir unggal palanggan WordPress sareng sakur anu diarepkeun ku prospek Yoast's WordPress SEO plugin pikeun ngatur elemen konci pikeun optimasi search engine. Kumisan ti plugin gratis, Yoast nawiskeun rangkeian plugins khusus ogé.

Kuring kantos mendakan plugin Yoast's SEO janten saé, tapi aya sababaraha peeves piaraan anu kuring kantos:

  • Panel administrasi Yoast SEO gaduh pangalaman pangguna nyalira anu benten sareng pangalaman standar pangguna WordPress.
  • Yoast teras-terasan ngadorong jalma pikeun ngarobih kana hiji atanapi langkung tina plugin anu mayar na. Héi… aranjeunna nyayogikeun plugin gratis anu saé anu seueur dianggo, janten kuring hoyong ningali aranjeunna ngabiayaan tawaran éta. Nanging, kadang-kadang ngan rada pikasieuneun dina pendapat abdi.
  • nu Yoast plugin peryogi sakedik sumberdaya sareng ngalambatkeun situs abdi.

Kami terang - kalayan mobile sareng milarian janten kritis - anjeun tiasa kaleungitan ratusan atanapi bahkan rébuan pengunjung upami waktos pageload anjeun langkung laun tibatan pesaing anjeun ... janten gancang mangrupikeun masalah kritis pikeun kuring.

Peunteun plugin WordPress WordPress SEO

Babaturan kuring, Lorraine Ball, nyebatkeun éta Peunteun plugin SEO SEO sareng kuring kedah geuwat nguji éta. Agénsi Lorraine, Roundpeg, ngawangun situs WordPress anu saé sareng terjangkau pikeun sapuluh palanggan. Kuring langsung resep pikeun nguji plugin na dimuatkeun kana sababaraha situs kanggo ningali kumaha performa na.

Tukang sihir pikeun ngarobih tina Yoast SEO Plugin kana Rank Math anu saderhana. Kauntungan sanés plugin nyaéta anjeun ogé tiasa ngimpor sareng ngendalikeun alihan situs anjeun. Kuring miharep aranjeunna nawiskeun grup pikeun ngatur alihan anjeun, tapi ngirangan jumlah plugin pantes leungitna fitur éta.

Kuring hususna ngahargaan analisa eusi Rank Math, anu saé saé pikeun novice SEO nyerat sareng ningkatkeun kontén pikeun kecap konci anu aranjeunna tiasa targetkeun:

02 Antarmuka Pangguna Matémat Peunteun

Peunteun Mangpaat sareng Fitur Matématika

  • Gampang Tuturkeun Wisaya Setup - Rank Math sacara praktis ngonpigurasikeun nyalira. Rank Math ngagaduhan pamasangan step-by-step sareng wizard konfigurasi anu nyetél SEO pikeun WordPress kalayan sampurna. Saatos dipasang, Rank Math ngverifikasi setélan situs anjeun sareng nyarankeun pangaturan idéal pikeun kinerja anu pangsaéna. Wisaya léngkah-léngkah teras nyetél SEO situs anjeun, propil sosial, profil webmaster, sareng setélan SEO sanés.
  • Bersih & Sederhana Interface Pamaké - Rank Math dirancang pikeun nampilkeun inpormasi anu pas ka anjeun dina waktos anu pas. Panganteur saderhana, tapi kuat nyorot inpormasi penting ngeunaan tulisan anjeun dibarengan postingan éta nyalira. Ngagunakeun inpormasi ieu, anjeun tiasa ningkatkeun SEO postingan anjeun langsung. Rank Math ogé nampilkeun cuplikan cuplikan canggih. Anjeun tiasa nilik kumaha tulisan anjeun bakal muncul dina SERPs, nilik potongan anu euyeub, sareng bahkan nilik kumaha tulisan anjeun nalika dibagikeun dina média sosial.
  • Kerangka Modular - Anggo ukur naon anu anjeun pikahoyong sareng nganonaktifkeun sésana. Rank Math diwangun nganggo kerangka modular sahingga anjeun tiasa gaduh kontrol lengkep dina halaman wéb. Pareuman atanapi aktipkeun modul iraha anjeun meryogikeunana.
  • Kode Dioptimalkeun pikeun Laju - Kami nyerat kode ti mimiti sareng mastikeun unggal garis kode ngagaduhan tujuan. Kami parantos nempatkeun sababaraha taun pangalaman kana ieu maka plugin na gancang sakumaha tiasa.
  • Dijieun ku Jalma Tukangeun MyThemeShop - Kalayan Peringkat Matémat, anjeun terang yén anjeun aya dina panangan anu saé. Coding sareng ngajaga portopolio 150+ produk WordPress parantos ngajarkeun urang hiji dua hal ngeunaan ngadamel plugins anu langkung saé. Sareng, kami parantos nyungkeun sagala élmu kana coding Rank Math.
  • Rojongan Industri-Anjog - Urang jaga sorangan. Anjeun moal ditingalkeun luhur sareng garing nalika nganggo Rank Math. Kami nawiskeun waktos péngkolan panggancangna pikeun pamundut dukungan sareng ngalereskeun bug langkung gancang tibatan anu anjeun tiasa mendakanana.

Kuring parantos ngamutahirkeun daptar rekomendasi kuring tina Plugin WordPress pikeun bisnis kalayan Rank Math salaku gaganti Yoast sareng Alihan. Kuring yakin anjeun bakal ningali manpaatna.

Didatangan Rank Matematika

Panyingkepan: Kami nasabah sareng afiliasi tina Peunteun Matematika.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.