Rant: Kecap "P"

Depositphotos 22675653 s

Pemasar anu hébat resep nyarios Balik kana Investment. Kamari, kuring ngiringan rapat sareng perusahaan perumahan anu ngagaduhan sababaraha tantangan sareng strategi wéb na. Situs brosurna henteu nyupiran seueur teuing ngarah sareng aranjeunna nyéépkeun sakedik artos dina sajumlah program éksternal pikeun ngarahkeun kana corong penjualanna. Masalah anu kami ngaidentipikasi nyaéta aranjeunna mayar sadayana perusahaan pikeun bersaing sareng aranjeunna online.

Nyetir mundur tina tingkat konvérsi kalungguhan sareng pendapatan per nutup, kami ngabantosan naon jinis pangaruh anu tiasa dilakukeun strategi pemasaran online pikeun ngajalankeun biaya per kalungguhan, ningkatkeun jumlah lead, sareng ngirangan kagumantunganana ka pihak katilu. Éta sanés prosés sapeuting - butuh momentum sareng strategi jangka panjang pikeun transisi. Éta sigana sering janten tantangan sareng perusahaan anu kecanduan sumber kalungguhan pihak katilu.

Aranjeunna bagja pisan sareng rapat sareng urang bakal gancang nuturkeun léngkah salajengna. Nalika kuring nyarios ka paguron luhur ngeunaan hal éta, sanaos, kuring teu tiasa ngabantosan panginten yén sadayana perkawis inpormasi ngeunaan investasi ieu, labuh kana inpéstasi, pengeluaran pamasaran, biaya iklan ... éta sadayana kagambar dina hiji strategi. Dina raraga ngembangkeun anggaran pamasaran, anjeun kedah ningkatkeun kauntungan pikeun perusahaan.

Engké, kuring maca dina paguneman sosial ngeunaan kumaha perusahaan ngan ukur paduli kauntungan. Abdi henteu satuju pisan. 99% perusahaan anu urang damel sareng - ti perusahaan publik ageung dugi ka mimiti anu pangleutikna - ngukur kauntungan tapi éta jarang ngukur suksés. Nyatana, akuisisi pelanggan, ingetan konsumén, omzet karyawan, wibawa, kapercayaan, sareng pangsa pasar parantos paling luhur dina radar nalika urang parantos nyarioskeun ngabantosan perusahaan. Kuring leres-leres henteu kantos perusahaan ngadeukeutan ka kuring sareng nyarios éta urang kedah ningkatkeun kauntungan - kumaha anjeun tiasa ngabantosan?

Kitu cenah, pikasebeleun yén kecap "P" parantos janten anu dibisikkeun tibatan ngagorowok ti gunung anu paling kuat. Kauntungan henteu sinonim sareng sarakah. Kauntungan mangrupikeun perusahaan tiasa nyéwa, ngaktipkeun perusahaan berkembang, ngaktipkeun perusahaan pikeun nanem modal dina panilitian sareng pamekaran, sareng - pamustunganana - kauntungan mangrupikeun pajak perusahaan. Kalayan kecap séjén, beuki luhur margin kauntungan pikeun perusahaan, langkung saé pikeun ékonomi urang sacara umum. Keuntungan anu langkung ageung ngahasilkeun pendapatan pajak anu langkung luhur pikeun ngadukung warga nagara urang paling miskin. Keuntungan anu langkung saé ngamungkinkeun perusahaan sapertos tambang pikeun ngawangun sareng ngaktipkeun kasempetan pikeun kamajuan sareng padamelan pikeun anu milari padamelan atanapi milari maju.

Sarakah nyaéta nalika perusahaan ngempelkeun kabeungharan ku ngorbankeun padamelna, konsumén, sareng masarakatna. Perusahaan anu nguntungkeun pisan kuring terang mayar karyawanna ogé, terus ningkatkeun pangalaman pikeun palangganna, sareng nanem modal sareng nyumbang seueur kanggo masarakat. Sareng aranjeunna ngalaksanakeunana ku akumulasi kabeungharan sukarela, henteu nyandak éta.

Sigana mah urang henteu kedah sepi ngeunaan pamasaran sareng pangaruhna kana kauntungan. Sigana mah urang kedah ngagungkeun kauntungan ... langkung ageung, langkung saé. Sareng urang henteu kedah milarian cara pikeun ngaminimalkeunana ngalangkungan pajak sareng peraturan. Éta kontra.

Ieu pikeun ningkatkeun kauntungan anjeun sareng margin kauntungan anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.