Ngungkit Data Sacara instan sareng RapLeaf

Rapleaf

"Nyaho palanggan anjeun" mangrupikeun persépsi anu dihormat waktos pikeun kasuksésan dina dunya pamasaran. Mayoritas pemasar ngumpulkeun alamat email, tapi henteu gaduh data tambahan anu tiasa ngabantosan anjeun langkung komunikasi sareng palanggan éta. Rapleaf mantuan anjeun diajar langkung seueur ngeunaan palanggan anjeun. Aranjeunna nyayogikeun data demografi sareng gaya hirup (umur, jenis kelamin, status kakawinan, pendapatan, sareng sajabana, pencét di dieu pikeun ningali sadayana) dina alamat email konsumen AS.

Naha éta patut biaya sareng usaha? Jawaban pondok nyaéta enya. Dina studi kasus poéan sadidinten, segmentasi sareng kustomisasi ngahasilkeun hasil ieu:

  • Kanaékan 30% pikeun tingkat kabuka sareng klik-liwat ngagunakeun garis jejer sareng eusi anu ditargét.
  • 14% kanaékan pangasilan per pangguna anyar dina jangka waktu 30 dinten.
  • 63% turunna biaya per konvérsi leuwih grup kontrol.
  • Sapertilu waktosna pikeun ngahontal estimasi pangasilan dina investasi nganggo panerapan gender.

Ngagunakeun Rapleaf saderhana. Unggah daptar email salaku file téks atanapi spreadsheet, pikeun kéngingkeun umur, jenis kelamin, status kakawinan, penghasilan rumah tangga, padamelan, pendidikan sareng inpormasi anu jero. Perusahaan nyatakeun ngagaduhan inpormasi ngeunaan 70 persén sadaya alamat email aktip di Amérika Serikat. Aranjeunna ngajamin harga pertandingan langkung ageung tibatan 90% sareng ngajual rékorna satengah réa per rékaman.

screenshot rapleaf

Naha sah? Leres. Rakan Rapleaf sareng puluhan perusahaan data ageung (sareng alit) pikeun ngumpulkeun data sareng ngaitkeun kana alamat email. Aranjeunna sumberna tina ngan ukur biro data anu sah anu taat kana sagala perda privasi konsumen - sumber anu masihan palanggan aya bewara sareng pilihan ngeunaan ngabagi inpormasi na. Tingali ka aranjeunna FAQ kanggo inpo tambahan.

Akses kana inpormasi anu dipersonalisasi sapertos kitu dina lingkungan waktos nyata ngamungkinkeun pamasar pikeun nawiskeun persis naon anu dipikahoyong pelanggan, atanapi ngirim email anu bermakna sareng relevan tibatan spam ambing. Inpormasi sapertos kitu ogé masihan terang kana profil palanggan anu paling satia, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyiapkeun kampanye pamasaran sacara langsung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.