Peunteun, Ulasan sareng Maksud Mésér

jelema

Jeff QuippMinggu kamari, kuring resep pisan pendak sareng nyarios Jeff Quipp tina Search Engine People, perusahaan SEO sareng Internet Marketing. Jeff moderator panel ngeunaan rating, ulasan sareng média sosial anu kuring kantos di Milarian Expo Marketing sareng Konperénsi eMetrics di Toronto jeung Gil Reich, VP Manajemén Produk di Waleranana.com.

Jeff nyandak hiji konci - maksud anu datang, hal anu urang teraskeun nyobian ngartos nalika urang damel sareng klien ngaoptimalkeun situsna pikeun milarian sareng konvérsi. Jeff misahkeun dua ruas kana dianggap jeung dorongan pembeli sareng ngabahas pangaruh tina peringkat sareng ulasan. Tinjauan anu goréng ngagaduhan pangaruh ageung kana kabiasaan mésér. Jeff ngarujuk panilitian ku Lightspeed Research di 2011:

  • 62% konsumén maca ulasan online saencan mésér.
  • 62% konsumén anu disurvei dipercaya nu lain pendapat konsumén.
  • 58% konsumén surveying pendapat anu dipercaya ti jalma anu aranjeunna terang.
  • 21% konsumén anu disurvei nyarios 2 ulasan anu goréng robah pikiran aranjeunna.
  • 37% konsumén anu disurvei nyarios 3 ulasan anu goréng robah pikiran aranjeunna.
  • Ngan 7% konsumén ngalih kana jaringan sosialna pikeun ulasan, sésana tos kana situs perbandingan balanja sareng mesin pencari.

Anjeun panginten ngémutan peunteun sareng ulasan salaku halaman naon waé sareng sababaraha bintang sareng sababaraha réspon anonim ti pangguna… tapi Jeff nangtang ka pemirsa mikir saluareun éta:

  • Youtube tautan, paporit sareng koméntar mangaruhan rangking pidéo.
  • Hasil bisnis lokal dina mesin pencari (Bing, Google) gaduh ulasan pakait. Jumlah ulasan, recency sareng frékuénsi ulasan tiasa mangaruhan tingkat klik-tés. Mesin pencari ogé narik rating sareng ulasan ti situs ulasan pihak katilu sanés sapertos Yelp.
  • Fitur pamilarian Google anu ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun situs tina hasil pamilarian. Naha éta bakal mangaruhan réngking situs upami seueur jalma anu pangkat na handap? Kamungkinan.

tempat organik

Peunteun sareng ulasan henteu sadayana kiamat sareng kasurupan pikeun perusahaan anu nyanghareupan sababaraha umpan balik négatip online. 33% jalma anu nampi réspon ti perusahaan kusabab ulasan négatip dipasang tinjauan positip. 34% ngahapus ulasan négatipna sadayana!

Presentasi Jeff sacara komprehensif - nyarios nganggo panggunaan ogé léngkah Google pikeun ngalebetkeun paguneman média sosial langsung kana hasil pamilarian. Pangajaran dina statistik ieu, tangtosna, nyaéta mastikeun yén anjeun damel pikeun ngamajukeun perusahaan online. Taroskeun ka palanggan anjeun pikeun nyayogikeun ulasan sareng nunjukkeun cara ngirim aranjeunna. Ngawalon sareng nétralisasi masalah anu nyababkeun ulasan négatip sahingga anjeun tiasa ngabalikeun kaayaan éta.

Kurangna ulasan sareng ulasan anu goréng tiasa ngahurungkeun calon pembeli. Tingali saluareun situs anjeun sareng pantau reputasi anjeun dina peringkat sareng marios situs. Aranjeunna bakal mangaruhan kabiasaan mésér.

One comment

  1. 1

    Kuring nembe nampi email ti bisnis perbaikan mobil anu kuring anggo. Leutik, usaha lokasi tunggal anu nembé mimiti nganggo pamasaran online. Aranjeunna nawiskeun $ 10 Kupon nuju perbaikan hareup lamun kuring bakal masangkeun review ngeunaan pakasaban layanan panganyarna abdi sareng maranehna. Panawaran éta pas waktuna, dugi ka kirang ti saminggu saatos kunjungan jasa. Éta mangrupikeun tawaran hiji-waktos, sareng kuring panginten cara anu saé pikeun kuring ka situsna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.