Nangkeup Batin Anjeun Ray Liotta

douglas karr ray liotta

Nalika kami ngantosan di tempat istirahat ti LA ka San Fransisco, Ray Liotta leumpang dugi ka hiber. Anjeunna ngobrol sareng sababaraha staf sareng lungguh sareng batur sapagaweanna. Éta mangrupikeun salah sahiji waktos anu anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun… naha anjeun janten lalaki nu sareng angkat nyungkeun poto? Atanapi anjeun ngantepkeun bodo nyalira sabab anjeunna panginten diganggu ku sadidinten. Abdi henteu hoyong lalaki nu… Tapi kuring pameget pisan. Kuring parantos nonton Goodfellas sababaraha kali sareng anu sanésna ti Bidang Impian dugi ka Operasi Dumbo Drop dugi ka Maéhan Aranjeunna Lemes.

Abdi jalmi ageung janten kuring ngapung kelas munggaran tibatan meresan palatih sareng ngajantenkeun tatangga kuring sangsara. Pesawatna dimuat sareng Tuan Liotta linggih dina 1B sareng kuring diagonal dina 2A. Marty sareng Jenn diuk langsung di tukangeunana. Nalika kami ngantosan angkat, kuring anteng naroskeun naha kuring tiasa némbak poto Tuan Liotta nalika anjeunna jumeneng ngaluarkeun sesuatu tina kantongna. Balesanna siga anjeunna maca garis tina salah sahiji pilem na. Anjeunna katingali kuring maot dina panon sareng nyarios:

"Ayeuna?! Henteu! Antosan dugi ka urang badarat. ”

Abdi sacara resmi lalaki nu. Kuring ngagulkeun hapunten atanapi anu bodo sareng kuring mesen sagelas anggur. Tabuh 10 enjing.

Hiberna saé sareng Tuan Liotta malah ngobrol sareng Jenn sareng Marty sababaraha menit. Nalika Jenn nyebatkeun yén urang pamasaran, anjeunna nyarios yén urang kedah nyebarkeun pilem na, The Iceman. Saatos ningali éta HBO khusus ngeunaan Richard Kuklinski, moal aya cara kuring sono kana pilem ieu.

Balik deui kana hiber. Tuan Liotta bangun kira-kira 20 menit ti badarat sareng jalan ngalangkungan kabin kelas hiji anu ngobrol sareng nyandak gambar sareng jalmi. Anjeunna condong ka kuring sareng datar nyarios ka kuring yén kuring kedah ngalakukeun sababaraha beurat kuring ... yén kuring bakal maot upami kuring henteu ngalakukeun hal éta.

"Naha anjeun terang saha waé kokolot anu saukuranana?"

Abdi ngacapruk deui.

Teras anjeunna luncat kana pangkonan kuring sareng nyium pipi kuring. Saha waé di kabin seuri sareng Marty nyandak poto:
Douglas Karr Ray liotta

Caritana henteu bérés di dinya, urang ogé pendak sareng ngobrol sareng anjeunna ... anjeunna frustasi kusabab naékna teu acan sumping sareng masarakat mimiti ramé. Urang mesen a limo ti Uber sareng ol anu gedé 'Black Ford Expedition digulung. Kami nawiskeun Mr. Liotta tumpangan kanggo kabur ti bandara. Anjeunna leres-leres ngahaturkeun ka kami tapi mutuskeun tetep kaluar ku balik kana terminal. Kami pamit sareng hatur nuhun deui pikeun poto na.

Wah. Ari naon!

Marty, Jenn sareng kuring teu tiasa lirén nyarioskeun naon anu kajantenan. Langkung seueur, urang moal percanten kumaha pendak sareng nyarios sareng Mr. Liotta mangrupikeun cerminan tina naon anu urang tingali dina layar ageung. Anjeunna di payun, transparan, sareng nyarios naon anu dipikirkeun. Teu aya saringan… Maksad abdi TEU saringan. Abdi sanés ngan ukur kipas ageung pisan ti Mr. Liotta, kuring leres-leres ngahargaan sareng ngahargaan si lalaki pikeun pandangan pondok anu urang tepang sareng anjeunna.

Kuring henteu ngagaduhan saringan nalika janten sepuh. Nalika jalma naroskeun ka kuring, aranjeunna kadang-kadang kaget kusabab kajujuran anu kuring nembalan. Sanés sanés kuring nyobian janten jalma anu jahat, tapi kuring sering kaluar tina cara éta. Jigana seueur jalma anu kaleungitan kamampuan nyarios naon anu dipikirkeun. Urang hirup di masarakat agrésif pasip dimana jalma sasalaman sareng nangkeup anjeun, teras leumpang jauh sareng ngobrolkeun anjeun di tukangeun anjeun.

Di luar babaturan kuring anu pangcaketna, henteu seueur teuing jalma anu nyanghareupan beurat kuring. Kuring resep Tuan Liotta ngalakukeun ... perjalanan ieu leres-leres maéhan kuring. Abdi saleresna aya di kamar hotél sareng nyeri deui - nyerat ieu tibatan di San Fransisco ngaraosan cuaca anu luar biasa. Nalika kuring uih deui ka Indy, kuring masang rak sapédah sareng badé mimitian nganggo sababaraha mil ka kantor kami. Kuring parantos ngarencanakeun pikeun ngalakukeunana, tapi kabeneran Mr. Liotta ngabantosan masalah éta.

Nangkeup batin anjeun Ray Liotta.

Urang sadayana kedah langkung jujur. Urang hirup di dunya anu palsu ... ngalayang ka jurang kusabab teu aya anu hoyong jujur ​​saling - sanaos kasihatan urang, pamaréntahan, pamasaran urang sareng bahkan bisnis urang. Upami Mr. Liotta ngajarkeun kuring naon waé dina penerbangan éta, éta bakal salawasna jujur ​​sareng terbuka.

7 Komentar

  1. 1

    Kerén pisan Doug. Naséhat pikeun ngadangukeun ... Kuring sadar yén kuring parantos lami teuing dina ngawasa paguneman sareng anjeun. Abdi kedah ngalakukeun éta ... sareng ogé "tetep aduk saos"

  2. 2

    Hébat pos Doug (sapertos biasa). Nyetir sababaraha mil ka kantor anjeun? Naha anjeun ngalih? Naha kantorna ngalih? Kuring yakin éta sakitar 15 mil ti Greenwood ka kota Indy. Abdi kedah naék deui sapédah. Saleresna karék dugi ka bumi saatos mampir ka olahraga Kambing Kambing sareng ningali pit. Abdi kedah latihan pikeun Hujan dina bulan Juli. Jenis penting pikeun ngagaduhan sapédah anu saé pikeun ngalakukeun éta.

  3. 5

    Kumaha cool pisan! Abdi isin pisan ka jalma-jalma kasohor. Tapi naha? Aranjeunna ngan RAKYAT, leres! Yay pikeun anjeun sadayana! Anjeunna hurung kawas karakter nyata!

  4. 6

    Hebat pikaresepeun, jujur ​​sareng rentan tulisan Douglas. Nuhun parantos janten anjeun. Abdi ngarep pisan terang anu sajati sareng anjeun. Sareng, conto super ngeunaan kahirupan anu saleresna kedah janten ... ngeunaan diri anjeun anu sajati.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.