Pidéo: Naha pamasaran ngadamel produkna?

Screen Shot 2011 08 23 at PMN 3.05.08

Ieu mangrupikeun panggihan anu saé sareng lucu ti Frank Dale, CEO Compendium. Kuring leres-leres terang sababaraha perusahaan dimana pamasaran ngalangkungan pangalaman pangguna sareng jasa anu ditawarkeun ku produk. Nyatana, kuring saéstuna nyuhungkeun démo anu bahkan moal muka aplikasi, tibatan damel ti sudut pandang anu caang sareng ngagurilap. Éta sanés masalah nalika produk anjeun sakumaha anu diiklankeun, tapi kuring kantos ningali éta ngabobok sababaraha perusahaan nalika pamasaranna dipotret, nembak glamor pikeun produk anu sabenerna.

Pamasaran netepkeun ekspektasi, penjualan negeskeun aranjeunna sareng ngumpulkeun komisi, tanda klien sareng langsung turun. Masalahna ngan saukur ngagugulung turun ka tim manajemen akun sareng layanan palanggan. Tim-tim éta gaduh ingetan salaku salah sahiji indikator kinerja konci na ... janten nalika perusahaan angkat atanapi henteu ngomean, manajemén akun sareng tim layanan palanggan dipertanggungjawabkeun. Akuntabel pikeun hal anu di luar kendali aranjeunna.

Naha éta hal anu leres anu kedah dilakukeun? Ku teu sangka nyalahkeun produk anjeun mangrupikeun hal anu leres anu kedah dilakukeun. Nanging, sababaraha perusahaan anu ngalakukeun éta condong tumuh gancang. Ku ngembang pesat, aranjeunna tiasa kéngingkeun pangsa pasar, menangkeun inpéstasi, sareng nanem modal deui nyusul kana gambar anu aranjeunna gambarkeun. Nalika sababaraha perusahaan ieu kéngingkeun puluhan atanapi ratusan jutaan dolar, hese kuring nyarios yén éta téh mangrupakeun taktik anu goréng. Éta ngan ukur hal anu kuring henteu resep. Abdi henteu resep perusahaan anu ngalakukeun éta. Sareng kuring henteu resep nyarankeun perusahaan éta ka klien kuring.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.