Kumaha Ngawangun Kampanye Deui Dursasana pikeun Palanggan Henteu Aktip

kampanye Dursasana ulang

Urang nembé ngabagi infographic ngeunaan kumaha carana balikkeun tingkat pangirut email anjeun, Sareng sababaraha studi kasus sareng statistik ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun ngeunaan éta. Infographic ieu ti Email Monks, Email Dursasana Deui, nyandak kana tingkat jéntré anu langkung jero pikeun nyayogikeun rencana kampanye anu saleresna pikeun ngabalikeun kinerja email anjeun.

Daptar email rata-rata buruk ku 25% unggal taun. Sareng, Numutkeun ka a Laporan Marketing Sherpa 2013, 75% palanggan #email teu aktip.

Sedengkeun para pamasar biasana henteu maliré bagéan anu teu aktif tina daptar emailna, aranjeunna henteu malire konsékuansi. Tingkat Dursasana anu handap nyusahkeun ongkos panempatan koropak, sareng email anu henteu dianggo bahkan tiasa dimuat deui ku ISP pikeun nyetél sarap pikeun ngaidentipikasi spammers! Éta hartosna palanggan anu teu aktif saéstuna mangaruhan naha atanapi henteu palanggan email anu kalibet anjeun ningali email anjeun.

Nyiapkeun Kampanye Dursasana Deui

  • bagean palanggan anu henteu acan muka, ngaklik atanapi ngarobih tina daptar palanggan email anjeun dina sataun katukang.
  • Ngahasilkeun alamat email tina ruas éta liwat a jasa validasi email reputable.
  • Ngirim email anu jelas sareng singket anu nyungkeun palanggan milih deui kana daptar pamasaran email anjeun. Pastikeun ngamajukeun manpaat narima email anjeun.
  • ngantosan dua minggu sareng ngukur réspon email. Ieu mangrupikeun waktos anu cekap pikeun jalma anu nuju liburan atanapi anu kedah mupus inbox na sareng masihan rohangan pikeun pesen anjeun.
  • Tindak lanjut sareng peringatan kadua yén palanggan email bakal dipiceun tina komunikasi naon waé kajabi upami aranjeunna henteu milih deui. Pastikeun ngamajukeun manpaat narima komunikasi email ti perusahaan anjeun.
  • ngantosan dua minggu deui sareng ngukur réspon email. Ieu mangrupikeun waktos anu cekap pikeun jalma anu nuju liburan atanapi anu kedah mupus inbox na sareng masihan rohangan pikeun pesen anjeun.
  • Tindak lanjut kalayan pesen akhir yén palanggan email parantos dipiceun tina komunikasi anu langkung seueur kecuali upami aranjeunna milih deui. Pastikeun ngamajukeun manpaat narima komunikasi email ti perusahaan anjeun.
  • Responses pikeun milih deui kedah hatur nuhun sareng anjeun panginten hoyong milari aranjeunna kanggo inpormasi ngeunaan naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung jero sareng merk anjeun.
  • Aktif palanggan kedah dipiceun tina daptar anjeun. Nanging, anjeun panginten badé ngalihkeun aranjeunna ka kampanye retargeting dina média sosial, atanapi bahkan kampanye pamasaran langsung pikeun menangkeun aranjeunna deui!

Infographic ti Email Monks ogé nyayogikeun sababaraha prakték anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun palanggan anu henteu aktip deui aktipitas:

Email Kampanye Ulang Dursasana Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.