Re: Percanten

kapercayaan

Éta kajantenan deui. Nalika kuring ningali daptar email (teu kaampeuh) email anu nyerang koropak kuring, kuring merhatoskeun email balesan. Garis pelajaran, tangtosna, dimimitian ku RE: tah éta narik panon kuring sareng kuring langsung muka.

Tapi éta sanés balesan. Éta pamasar anu panginten aranjeunna bakal ningkatkeun tingkat kabuka ku ngabohong ka sadaya palangganna. Nalika éta dianggo tingkat kabuka, aranjeunna ngan ukur kaleungitan prospek sareng nambihan langganan kana kampanye. Sugan tingkat kabuka nyababkeun sababaraha klik sareng penjualan, tapi kuring moal ngalakukeun bisnis sareng batur sapertos kieu.

kapercayaan nyaéta bédana antara saha waé anu muka sareng ngaklik pesen pamasaran email anjeun sareng jalma anu leres-leres ngagaleuh sareng ngalakukeun bisnis sareng perusahaan anjeun. Upami kuring henteu percanten ka anjeun pikeun ngirim email anu jujur, abdi moal percanten ka anjeun pikeun hubungan bisnis anu langkung jero sareng kuring.

Entong salah sangka, kuring sanés bijil ngeunaan kapercayaan. Kuring sadar kadang-kadang perusahaan anu percanten kedah "palsu dugi ka ngadamel" ku sertifikasi, hasil survey, kasaksian, rangking, ulasan, sareng sajabana. Ngagaduhan ayana wéb anu nimbulkeun kapercayaan mangrupikeun strategi konci pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi.

Masalah khusus di dieu nyaéta yén urang parantos parantos kapercayaan mantep nalika kuring ngalanggan aranjeunna. abdi dipercayakeun alamat email abdi ka aranjeunna supados aranjeunna tiasa ngahubungi abdi. Tapi ku aksi aya sababaraha tanggung jawab saderhana… tong dibagi alamat email abdi, tong nyiksa alamat email abdi, sareng tong ngabohong kuring dina email.

Ieu sanés ngan ukur pendapat pribadi kuring. Kuring yakin anjeun leumpang garis ipis sareng CAN-SPAM Act. CAN-SPAM sanés ngan saukur ngeunaan kamampuan pikeun langganan, éta ogé jelas nyatakeun yén anjeun kedah ngagaduhan garis matuh anu relevan - relatif tiasa nawiskeun dina eusi awak sareng henteu nipu. IMO, nambihan "Re:" dina garis subjek anjeun nipu.

Eureun deui.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Sedengkeun kuring mah teu satuju. Anjeun bisa jadi jadi crotchety saeutik. Ngan nyebutkeun. 😉

  2. 4

    Doug,
    Jigana ieu disetir ku jalma mindlessly nyobian pikeun ngaronjatkeun metrics individu tanpa hal mun metrics patali. Jenis sapertos mikir yén ningkatkeun tampilan halaman kumaha waé sacara otomatis ditarjamahkeun kana artos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.