Naha Tumuwuhna Twitter Penting?

twitter

Twitter pasti aya dina daptar paporit kuring di 2008. Abdi resep ngagunakeunana, resep kana terpadu pakakas, sareng resep kana bentuk komunikasi anu ditawarkeunana. Éta henteu ngaganggu, dumasar idin, sareng gancang. Mashable gaduh tulisan anu hadé dina Tumuwuhna Twitter, 752%. Tumuwuhna dina situs henteu kalebetkeun kamekaran ngalangkungan API aranjeunna, janten kuring pikir éta saéstuna langkung ageung.

Tapi naha éta masalah?

Perusahaan anu cerdas sareng média sosial pasti kedah nempatkeun Twitter dina daptar média pikeun ngungkit. Nanging, Twitter masih mangrupikeun lauk alit dina lautan kasempetan pikeun pemasar. Tilu ciri naon waé média anu kedah ditingali caket nyaéta:

  1. ngahontal - Naon total volume konsumén anu tiasa ngahontal ngaliwatan médiana?
  2. panempatan - Naha olahtalatah langsung dibaca ku konsumén atanapi éta sacara teu langsung aya kanggo konsumen kanggo diklik?
  3. Niat - Naha maksud konsumén pikeun milari produk atanapi jasa anjeun, atanapi éta pangayu malah dipiharep pisan?

Jalma-jalma dina Internét resep nyarioskeun perkawis anu énggal sareng aranjeunna ngarepkeun sadayana bakal kabur ka anu pang anyarna sareng pangageungna. Kanggo bisnis, sanaos sababaraha analisis kedah dilakukeun sateuacan aranjeunna bet tani dina média anu sanés. Ieu sababaraha bagan kunjungan sareng pandangan halaman tina Google, Facebook jeung Twitter. Google, tangtosna, mangrupikeun mesin pencari. Facebook mangrupikeun jaringan sosial sareng twitter mangrupikeun platform mikro-blogging.

Ngahontal:

kadatangan
Twitter masih henteu jelas upami dibandingkeun sareng kunjungan Google sareng Facebook - éta penting pikeun tetep pandang.

Komitmen:

Sawangan Halaman
Sedengkeun jalma-jalma resep nyarios ngeunaan Facebook, sareng Facebook resep nyarios ngeunaan pertumbuhanana, kamekaran Facebook dina kaanggotaan henteu cocog sareng papacangan para pangguna. Nyatana, statistik nunjukkeun yén Facebook kedah teras-terasan ningkatkeun pangkalan anggotana ngan saukur ngajaga pandangan halaman. Aranjeunna ngagaduhan corong anu leaky pisan ... sareng teu aya anu nyarioskeun perkawis éta.

Hayu urang tingali deui tilu medium deui:

  1. Google: Gaduh ngahontal, nempatkeun, sareng hajat
  2. Facebook: Gaduh ngahontal - tapi éta henteu tetep ngajaga
  3. Twitter: Gaduh panempatan, jangkauan naék tapi masih pamuter alit di pasar

Strategi Search Engine dina taun 2009

Kalayan kecap séjén, Mesin pencari - khususna Google, mangrupikeun hiji-hijina hal anu masih penting upami anjeun hoyong ngahontal pemirsa anu leres (anu milarian anu relevan mendakan bisnis anjeun?), Nawiskeun panempatan langsung sareng henteu langsung (langsung = hasil organik, henteu langsung = mayar per klik hasil), sareng ngagaduhan maksad (pangguna milari anjeun).

Pikeun 2009, fokus anjeun pikeun néwak pangsa pasar kudu kalebet mesin pencari. Salaku Wakil Présidén Blogging Evangelism maranéhna, kuring bakal anteng upami kuring henteu nunjuk anjeun solusi anu sampurna pikeun néwak ngawujud ngalangkungan pamilarian organik.

3 Komentar

  1. 1

    Anjeun nyebatkeun:
    Upami target audién anjeun nyaéta pangacara média sosial di unggal kota besar di dunya, twitter mangrupikeun jalan pikeun jalan, IMHO. Naon waé anu tiasa dijual ngalangkungan Protokol Internét (kalebet pipikiran, ideu, musik, sajarah, seni sareng sajabana) bakal ngagaduhan ukuran poténsial pemirsa Hiji Milyar jalma, sadunya, kalayan gancang cahaya.

    Kuring gaduh pengikut ti unggal buana kecuali Antartika. Naha anjeun henteu ngira yén éta mangrupikeun titik jual terbesar twitter? Éta ditambah ku kanyataan yén éta GRATIS.

    Amy

    • 2

      Kuring bakal janten anu terakhir anu ngahalangan saha waé anu ngagunakeun Twitter. 🙂 Upami analitik anjeun nyayogikeun wawasan yén Twitter nyaéta dimana hubungan sareng konvérsi na asalna - teraskeun! Kuring ngan ukur pikir seueur jalma bakal mendakan yén éta ngabandingkeun naon anu tiasa dilakukeun mesin pencari pikeun aranjeunna.

      Mesin pencari nyayogikeun anjeun langsung kontak sareng jalma anu milari naon anu anjeun laksanakeun atanapi gaduh. Twitter henteu sakumaha langsungna ... butuh jalma saeutik damel pikeun milarian anjeun sareng nyambung sareng anjeun.

      Hatur nuhun mairan Amy! Ngarep-ngarep ningali anjeun di Tweetup salajengna.

  2. 3

    Kuring pribadi resep naon anu dimaksud twitter tapi kuring henteu tiasa beuteung ngagunakeunana, sigana kuring henteu nyalira dina éta. Kuring leres-leres henteu hoyong pisan ngawartosan sakumpulan jalma anu kuring resep kana pilem atanapi badé mésér kopi langkung ti kuring hoyong nguping ngeunaan trik anjing bibi Betsy.

    Abdi sibuk, kuring maca paling blog anu hadé sapertos ieu tibatan maca potongan sareng kuring resep sapertos kitu!

    Kuring ngan ukur hoyong nambihan yén duanana Google sareng Facebook najong diri nyalira pikeun sanés pendiri Twitter-mania. Henteu ngan éta tapi volume lalu lintas henteu ampir-penting teuing sakumaha kalibetna lalu lintas. Nalika kuring henteu damel dina proyék saderhana Kuring ngawangun situs anu aya hubunganana pikeun palanggan sareng kuring langkung resep sajumlah leutik patalimarga anu aktif pisan sareng ngarobah versus pangunjung liwat-laluasa.

    Kuring gaduh parasaan licik duanana execs Google sareng Facebook karasaeun kawas aranjeunna lasut soang emas dina ideu Twitter.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.