Ngahontal7: Kalibetkeun Audiens Multilingual dina Média Sosial

ngahontal7 platform

Ngahontal7 hoyong ngajantenkeun langkung gampang pikeun individu sareng bisnis pikeun ngagedekeun jangkauan sosialna di panjuru dunya. Kalayan Reach7, pangguna ngaidentipikasi sareng terlibat sareng pemirsa anu paling aya hubunganana dina média sosial kalayan gampang sareng éfisién.

Platformna ngabantosan pangguna ngawangun pemirsa anu relevan di pasar lokalna atanapi damel sacara épéktip pikeun kalibet sareng pasar global. Usaha atanapi perorangan tiasa nga-localize tweet dina langkung ti 80 basa anu paling diucapkeun di dunya. 90% tarjamahan réngsé dina sajam, paling dina sababaraha menit.

Fitur Reach7 Tambahan

  • Panongton Tumuwuh - Tumuh ngaliwatan Dursasana sasaran. Identipikasi jalma sareng kontén anu bakal dituturkeun, resep sareng bagi.
  • Rarangken Patalina - Ngahémat waktos ku réngking relevansi unik kami anu mendakan anjeun hasil pangsaéna.
  • Ukur Suksés - Buktina aya dina puding. Kéngingkeun statistik unggal dinten, mingguan pikeun kumaha papacangan anjeun ngahasilkeun pengikut anyar.
  • Lokalisasi Twitter - Ngahontal langkung ti 80 pasar + pasar kalayan tarjamahan média sosial manusa anu lancar anu diwangun.
  • Pamirsa Segmen - Bagikeun grup pamirsa target anjeun kana kampanye sahingga anjeun tiasa fokus kana kelompok anu béda dina sababaraha dinten.
  • panalungtikan - Tingali tapak online pinuh pikeun sadaya jalma anu aya hubunganana sapertos LinkedIn, blog, Pinterest jsb.

Coba Reach7 Gratis

Reach7 ogé ngagaduhanHootsuite Plugin, janten anjeun tiasa nganggo langsung tinaHootsuite dasbor pikeun ngajadwalkeun sareng nyebarkeun Tweet.

hootsuite ngahontal7

Reach7 nawiskeun tilu rencana:

  • Rencana Starter, layanan gratis anu sampurna pikeun individu anu hoyong ngamaksimalkeun Dursasana média sosialna.
  • Rencana Penuh, $ 19.99 / bulan, cocog pikeun bisnis, perusahaan e-commerce, sareng departemén penjualan anu kedah ngiringan target audién dina média sosial.
  • Anu pamungkas, rencana Pro dina $ 59.99 / bulan anu paling saé pikeun usaha sareng sababaraha bagéan pangguna di langkung ti hiji pasar, ogé perékrut sareng agénsi alit.

Reach7 ngagaduhan langkung ti 5,000 palanggan, sajumlah anu tumuh unggal dinten sareng kalebet perusahaan sapertos Worldpay, Re / Max, Sharp, sareng Viking Direct.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.