Reachli: Jaringan Iklan Visual

ngahontal

Kami parantos ngabagi sistem rekomendasi kontén anu sanés sapertos Outbrain. Kumaha upami kontén anjeun sanés sipat tékstual, sareng éta langkung visual - sapertos kupon, grafik inpormasi, grafik penjualan, panggilan-to-aksi atanapi foto? Reachli mangrupikeun jaringan iklan visual.

Reachli ngagaduhan langkung ti 70,000 pangiklan anu kéngingkeun langkung ti 3.5 juta pandangan unggal bulan! Reachli ngagaduhan téknologi pasangan-sareng-pertandingan propriétis nganggo kecap konci, kontéks, sareng algoritma cocog poto pikeun masangkeun gambar naon waé dina wéb kalayan iklan gambar anu paling relevan sareng aktip. Sareng upami anjeun panerbit anu ngagaduhan pengikut anu hébat dina situs anjeun sareng akun média sosial, Reachli tiasa ngabantosan anjeun monetisasi komunitas éta.

Hatur nuhun ka tim di HCCMIS, a asuransi perjalanan perusahaan, pikeun nunjuk situs ka kuring ayeuna. Tim pamasaran di ditu damel padamelan luar biasa ngamajukeun eusi visual sareng kéngingkeun réspon ageung! Aranjeunna ahli pasar B2C anu canggih anu nguji sareng ngukur sagala anu aranjeunna lakukeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.