Perusahaan Alesan # 1 Gagal dina Search Engine Optimization

Depositphotos 7770893 s

Upami aya hiji hal anu ngaganggu kuring nalika ngeunaan optimasi search engine, éta nalika batur ngadorong deui ngalawan pamekaran atanapi situs robih kusabab aranjeunna maca hal dimana wae. Upami situs anjeun lebay dina réngking sareng anjeun henteu tiasa ningkatkeun réngking, anjeun kedah ngaoptimalkeun. Ninggalkeun status situs quo sabab anjeun maca hal dimana wae ngagaduhan anjeun hasil anu tepat anu anjeun ayeuna ... moal aya.

Alesan perusahaan nomer 1 gagal dina optimasi search engine sabab maca hal dimana wae alesan pikeun inaction. Daripada nerapkeun sumberdaya dina pamekaran sareng uji coba, sababaraha pangembang linggih di rohangan tukang ngorondang forum Google pikeun membela premis na yén anjeunna henteu kedah ngaoptimalkeun situs éta. Éta pikaseurieun.

Harti Optimasi

Kalakuan, prosés, atanapi metodologi ngadamel hal (salaku desain, sistem, atanapi kaputusan) sapinuhna sampurna, fungsional, atanapi efektif sabisa-bisa; khususna: prosedur matématika (sakumaha mendakan maksimum fungsi) anu kalibet dina ieu. Kamus Merriam-Webster

Mesin pencari henteu ngagaduhan aturan atanapi daptar cek pikeun mastikeun situs anjeun rangking saé. Tim di Google parantos nyayogikeun sababaraha hal dasar anu tiasa anjeun laksanakeun ogé sababaraha alat pikeun ngawas kasuksésan anjeun. Aranjeunna bakal ngawartosan anjeun pikeun mastikeun yén situs anjeun mobile, pastikeun gancang, pastikeun anjeun henteu ngahalangan mesin pencari ... sareng aranjeunna nyayogikeun seueur hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun pangalaman milarian - sitemap, tautan kanonik, meta déskripsi , tag alt, struktur HTML, pinging, panggunaan kecap konci, hirarki, sareng sajabana…

Tapi aranjeunna henteu ngawartosan anjeun sadayana anu kedah anjeun laksanakeun, aranjeunna ngan ukur nyarankeun anjeun ngaoptimalkeun situs anjeun. Janten, éta pikeun anjeun pikeun nguji panggunaan gambar, panggunaan pidéo, struktur situs, navigasi, sareng sajabana Kanggo ngaoptimalkeun, anjeun kedah:

  1. kalakuan - éta hartosna anjeun kedah ngalakukeun hiji hal!
  2. ujian - éta hartosna anjeun nyiptakeun metodologi atanapi prosés pikeun nguji parobihan.
  3. ukuran - éta hartosna anjeun kedah ngukur hasil tina parobihan anjeun kana situs supados anjeun tiasa terang naon anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa dianggo.

Maca Sawatara Tempat

Aya sababaraha masalah sareng maca hal dimana wae alesan pikeun inaction:

  • nu timing tina naséhat anu dibéré tiasa tinggaleun jaman ku stratégi optimasi mesin pencari ayeuna. Misalna, anjeun tiasa maca tulisan anu saé ngeunaan panulis ... tapi éta henteu dirojong deui ku Google.
  • nu sumber tina naséhat tiasa janten lengkep kontéks pikeun masalah anu anjeun jalankeun. Sugan naséhat éta disayogikeun pikeun situs perusahaan, atanapi situs lokal, atanapi situs anu nganggo panggunaan sélulér luhur ... naséhat éta tiasa atanapi henteu jalan atanapi janten prioritas pikeun situs anjeun.

Maka… anjeun ngaoptimalkeun. Sareng upami anjeun damel sareng perusahaan anu hébat anu ngajaga strategi SEO, tanggung jawabna aya pikeun mastikeun anjeun henteu ngaco. Tapi aranjeunna ogé ngagaduhan pangalaman janten teu kedah tim anjeun angkat maca hal dimana wae.

nu maca hal dimana wae punten kedah angkat. Anjeun bakal mendakan sajuta alesan dina wéb pikeun henteu aktip, tapi nalika naon anu anjeun laksanakeun henteu hasil, anjeun moal ngarepkeun hasil anu béda dugi ka perobihan. Éta konci pikeun optimalisasi - teraskeun nyobian metode anu sanés supados anjeun tiasa terang naon anu paling saé. Entong Piceun nanaon kecuali, contona, Google parantos nyayogikeun olahtalatah anu jelas ngeunaan naon anu kedah dilakukeun atanapi henteu kedah dilakukeun. Salaku conto, Google parantos ngawartosan anjeun henteu kedah mayar tautan. Janten ulah kitu.

Sadayana sadayana kabuka pikeun optimalisasi. Kaluar kana alesan sareng mimitian ngaoptimalkeun situs anjeun ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.