3 Alesan Kuring Hosting Wébinar Kuring sareng ReadyTalk

unduh peluncur

Kuring mimiti dikenalkeun ReadyTalk saatos dilebarkeun webinar sareng GoToWebinar. Kuring kungsi 3 sémah dina acara ti Denver, San Fransisco, sareng London. Leuwih ti 200 sabar jeung Al Qur Hadirin mangkal di dinya salaku urang diurus audio éksténsif jeung Nepi visual. Ku kituna kuring diperlukeun pikeun manggihan hiji panyadia jeung infrastruktur katuhu pikeun ngarojong kaperluan duanana presenter sarta Hadirin. Ieu tempat ReadyTalk excels.

  1. Pangalaman presenter: A ReadyTalk Webinar ngagaduhan garis khusus pikeun anu nampilkeun anu disiarkeun ka garis Hadirin. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna saling terlibat tanpa reureuh panjang kusabab garis anu rame. Geser tiasa diunggah kana sérver ReadyTalk janten naon waé presenter tiasa maju slide.
  2. Bantuan Operator: Upami anjeun badé ngagaduhan seueur hadirin, ReadyTalk tiasa nyayogikeun bantosan operator. Operator ieu ngaréspon pamundut dukungan téknis ti pemirsa. Ieu ngabantosan kabutuhan langsung tina pemirsa tanpa ngaganggu aliran paguneman sareng panyaturna.
  3. Rekaman panggampangna tur Edit: ReadyTalk masihan anjeun aksés kana rékaman langsung saatos acara sareng parantos diwangun dina éditor anu ngamungkinkeun anjeun gancang motong halaman wéb anjeun sareng lebet dina halaman wéb anjeun. ReadyTalk ngagunakeun format standar pikeun ngarékam wébinar anjeun. Ieu hartosna anjeun moal nyéépkeun sababaraha jam ngarobih pormat video propriétik kana hal anu anjeun tiasa anggo (Upami anjeun kantos dina éditan webinar, anjeun terang sabaraha waktos ieu ngaheéat)

Tina sudut pandang pamasaran, anu ReadyTalk kerangka na API lumayan mantap sareng siap diintegrasikeun ogé. Di automation pamasaran, Aktivitas nyetak kawas webinars mangrupa kritik saprak hiji aksi kawas nu bisa boga dampak badag on naha nganjang hiji kamungkinan pikeun jadi nasabah hiji.

readytalk api

Merek kami kapangaruhan ku pangalaman anu kami nyayogikeun prospek sareng konsumén. Penting pikeun kapercayaan kana téknologi anu urang anggo pikeun nganteurkeun eusi anu paksama anu urang damel pisan pikeun didamel. Oh… sareng upami éta henteu cekap, platform ReadyTalk ngahijikeun sareng Salesforce:

unduh tanaga penjualan

Kitu ogé jeung Eloqua:
unduh eloqua

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.