Perumahan Rumah Tangga Digital: Kumaha Pasipatan Pasipatan Pasca-COVID Pikeun Pamulangan Anu Leres

Pamasaran Perumahan

Sapertos anu diarepkeun, kasempetan di pasar pasca-COVID parantos ngalih. Sareng dugi ka ayeuna sigana jelas yén éta dialihkeun dina kapentingan pamilik harta sareng investor perumahan. Nalika paménta pikeun jangka jangka pondok sareng akomodasi anu fléksibel teras nanjak, saha waé anu ngagaduhan alamat — naha éta mangrupikeun bumi pakansi lengkep atanapi ngan ukur kamar tidur cadang — diposisikan saé pikeun kapitalisasi dina trend. Nalika ngeunaan paménta sewa jangka pondok, ampir teu aya tungtungna.

Salajengna, henteu aya nganyadiakeun dina titingalian. CEO Airbnb, Brian Chesky, parantos ngumumkeun éta sakitar 1 juta host bakal diperyogikeun pikeun minuhan paménta pasar. Ieu leres leres di perumahan multifamily, kategori 65% sipat Airbnb kagolong. Wangunan seueur kulawarga sareng 40 panto atanapi kirangna parantos ningali sababaraha pangunjung anu pangsaéna dugi ka ayeuna. 

Résiko rendah sareng hadiah anu ageung ngantosan saha waé anu gaduh perumahan, naha éta di bumi, operasi langsung atanapi skala pinuh, portopolio multi-properti. Tapi dina dua nagara éta, data, pamasaran, sareng otomatisasi mangrupikeun sahabat anu bogana. Téhnik pamasaran lami bakal sono kana pamundut, sareng kagagalan pikeun ngajadikeun otomatis prosés omzet padamelan padamelan-khususna sareng panyewaan istilah anu langkung pondok - tiasa ngajantenkeun inpéstasi perumahan kidul. Kalayan perencanaan, persiapan anu pas, sareng sababaraha inpéstasi anu tiasa diatur, pamilik perumahan tiasa yakin yén aranjeunna atos nempatkeun posisi séwang-séwang sacara leres pikeun kasuksésan pasca COVID.

Maju Kaki Pangsaéna

COVID-19 mangrupikeun krisis global; éta épék sareng pergeseran sudut pandang anu universal. Éta hartosna kaseueuran tamu pasca-COVID milari hal anu sami, sareng léngkah pangpayunna anu hadé pikeun host anu mana waé bakal mastikeun yén éta parantos saé. Daptar kedah ngiklankeun protokol beberesih ditingkatkeun antara tamu, sareng strategi sanitasi dina masa tamu. Host anu milih pikeun prosés pembersihan lima léngkah Airbnb anu ditingkatkeun nampi sorotan khusus dina daptar aranjeunna, anu nunjukkeun kahoyong diantara anu gaduh panyandang visual sapertos kitu. Perumahan bumi biasana janten hal anu teras-terasan di tukangeun layar; ayeuna, sémah hoyong ningali solusi kasihatan sareng kaamanan pikeun yakin kana kasalametan harta urang.

Host ogé kedah tetep émutan padamelan di-bumi nalika ngiklankeun daptar na. Salami mangbulan-bulan, internét nirkabel parantos janten salah sahiji fasilitas anu paling diperyogikeun di kalangan palancong. Airbnb ngaluarkeun studi anu nunjukkeun host anu nambihan stasiun kerja anu ramah laptop kéngingkeun 14% langkung seueur tibatan réncangna. Gambar bermutu tinggi tina workstation anu lega — panginten kopi pelengkap, printer, kapabilitas Internét gancang-bakal narik salah sahiji demografi era COVID anu paling berharga: anu tiasa dianggo ti mana waé. 

Listing babarengan - Langkung Raheut

Parobihan teras-terasan di pasar pasca COVID. Daripada nyobaan waktuna pasar sareng nahan tebakan pikeun mendakan harga anu pas, pamilik properti tiasa ngadamel hiji inpormasi pinter pikeun ngabasmi nyeri sirah pamasaran. Pamasaran otomatis ngajadikeun harga dioptimalkeun gampang. Investor sareng pamilik tiasa nanem modal dina téknologi anu bakal survey paménta pasar sareng daptar properti dina tingkat harga anu saluyu sareng panjang tinggal. Éta tiasa ngagentos salah sahiji pilihan, pikaresepeun pikeun langkung tamu anu ngagaduhan kabutuhan anu béda sajauh durasi atanapi anggaran. Éta ogé tiasa daptar properti anu sami dina sababaraha situs kontrakan jangka pondok, anu masing-masing nyandak pemirsa anu sanés.

Sareng kalayan sistem pamasaran otomatis parantos aya, penting pikeun anu ngagaduhan sareng investor ngumpulkeun data kira-kira kumaha masing-masing daptar dilakukeun. Portal anu boga tiasa janten tempat anu saé pikeun museurkeun nomer penting, ngalacak pendapatan, riwayat pemesanan, pengeluaran, sareng pamayaran di hiji tempat. Investor tiasa ngartos kasuksésan stratégi pamasaran anu béda, sareng ngalacak harga sareng modél lilana tinggal anu narik seueur penjualanna. Aranjeunna tiasa ngajadikeun otomatis mayar, ngalancarkeun akuntansi, sareng ngalacak garis handapna bari dina waktos anu sami ngumpulkeun métrik penting: padumukan, pendapatan bulanan, jst.

Pasipitas Mayar-Off

Investor sareng pamilik kaleungitan waktos sareng tanaga méntal nalika aranjeunna nyobian condong kana sakedik omzet penyewa. Manajemén langsung pikeun nyewa jangka pondok gancang tambihan. Pamilik anu ngagugulung underwriting, tamu check-in sareng verifikasi KTP, pamayaran, sareng beberesih antara unggal cicing. Gancang tibatan anu dipikagaduh ku anu gaduh, barang-barang manajemén janten padamelan sadidinten, nyandakna langkung jauh tina tujuan awal umum: netepkeun penghasilan pasip.

Pamilik tiasa ngadamel nanem modal sakali dina platform manajemén properti pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngatur alatan-rajinna sareng nawiskeun tamu na pangalaman anu luhur, bebas tangan. Aplikasi smartphone terintegrasi tiasa ngabantosan sémah ngalangkungan cek ID virtual, sareng nganteurkeun konci aksés bébas-tangan pikeun raoseun aranjeunna. Pamilik tiasa ngungkit kerjasama manajemén nalika prosés elehan ogé. Aranjeunna tiasa ngagaduhan harta sacara otomatis ditaksir pikeun ngabersihkeun kabutuhan sareng perawatan, sareng aranjeunna sacara otomatis tiasa nga-outsource tawaran padamelan éta pikeun tim pembantu rumah tangga sareng ahli perawatan. Pasipatan teras tiasa dijalankeun sacara fleksibel dumasarkeun kabutuhan anu langsung, ngamungkinkeun anu gaduhna dimana waé di dunya nalika omzet lumangsung. 

Asét performa pangsaéna di pasar pasca pandemi nyaéta kalenturan. Sewa jangka pondok mangrupikeun pangdeukeutna anu tiasa sumping investor. Jalma-jalma ngajajah tempat-tempat anyar kalayan biaya hirup anu langkung handap, ngumbara pikeun parobahan pamandangan anu diperyogikeun, atanapi uji coba daérah énggal kalayan kabébasan énggalna ti kantor. Sewa jangka pondok dirancang pikeun gerakan paskam pandemi éta. Saha waé anu ngagaduhan tawaran kontrakan — kamar tidur di handapeun garasi atanapi bumi pakansi anu canggih — ngayakeun kasempetan anu luar biasa. Kalayan pamasaran otomatis, tawaran tamu anu disayogikeun, sareng strategi pikeun manajemén sipat pasip, unggal pamilik bakal leres diposisikan pikeun nyandak bagian tina gawena emas paskép pandemi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.