Kolaborasi Code Real-time sareng Skuad

éditor regu1

Monyét kode anu hadé… ieu tiasa janten alat anu paling hébat anu kuring kantos tingali dina pasaran ti waktos anu lami. Upami anjeun pangembang damel di PHP, HTML, CSS sareng / atanapi JavaScript, ieu mangrupikeun produk anu tiasa ngagumbirakeun anjeun. Jalma-jalma di Sproutbox parantos ngembangkeun pakuat, éditan kode sareng pakakas kolaborasi sacara real-time.
pitur 1

Skuad pikeun ngembangkeun naon Google docs pikeun suite kantor. Kalayan Squad, tim pangembangan anu sumebar di sakumna dunya tiasa muka file anu sami, dianggo dina waktos anu sami, sareng ngobrolkeun ngeunaan éditan. Henteu aya deui rapat ulasan kode anu panjang dimana timna ngacapruk, ngalirkeun éditan ka hiji deui, ngagabung sareng nubruk éditan éta ... Skuad ngajantenkeun upami usaha.

Sanaos kuring pamekar anu saé, alat sapertos ieu bakalan gampang pikeun seueur proyek dimana kuring damel bareng dina proyék. Panganyarna, kuring malah damel sareng a pamekar di Dénmark dina proyék anu ngagunakeun Flot, mesin JavaScript sumber terbuka. Abdi resep pisan marios kode sareng Ole online sacara real waktos!

Squad mangrupikeun basis wéb, Software salaku solusi Service éta luar biasa meujeuhna. Upami anjeun pangguna tunggal, anjeun bahkan tiasa nganggo gratis! Harga $ 39 / bulan anjeun tiasa kéngingkeun paket tim dugi ka 5 anggota.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.