Solusi Real-Time Pikeun Ngaronjatkeun Dursasana Email Anjeun

pamasaran email nyata waktu

Naha konsumén kéngingkeun naon anu aranjeunna pikahoyong tina komunikasi email? Naha pamasar kaleungitan kasempetan pikeun ngajantenkeun kampanye email aya hubunganana, bermakna sareng pikaresepeun? Naha ponselna dicium pati pikeun pamasar email?

Numutkeun kana panganyarna panalungtikan anu disponsoran ku Liveclicker sareng dilakukeun ku The Relevancy Group, Konsumén nganyatakeun sugema aranjeunna kalayan email anu aya hubunganana sareng pamasaran anu ditepikeun dina alat sélulér. Survei langkung ti 1,000 ngungkabkeun yén para pemasar panginten tiasa kaleungitan konsumén anu kalibet pisan nganggo email seluler.

Opat puluh opat persén konsumén anu disurvei nyatakeun yén aranjeunna henteu resep nampi pesen pamasaran email dina teleponna sabab sering nampi email, sering teuing. Tilu puluh tujuh persén nyarios yén pesen-pesen éta henteu aya hubunganana, sareng 32 persén nyatakeun yén pesenna leutik teuing pikeun berinteraksi sareng dina telepon sélulér.

Kalayan ampir satengah (42 persén) konsumén nganggo teleponna pikeun ngorondang koropak anjeun pikeun mutuskeun naon anu bakal dibaca atanapi henteu dibaca engké sareng ampir sapertilu nganggo aranjeunna salaku alat utami, éta sigana mah para pemasar tiasa ngagaduhan masalah ageung.

Jelas tina hasil panilitian urang yén palanggan ngaharepkeun langkung seueur ti para pemasar sareng yén ngarobih masalah ngajadikeun surélék sélulér nyalira henteu cekap pikeun kéngingkeun kaunggulan kalapa. Nganut stratégi anu kalebet taktik nargétkeun waktos langsung sapertos countdown timer atanapi feed sosial langsung, kana sababaraha téhnik anu langkung maju, sapertos personalisasi kontéks sareng kontén wéb langsung, tiasa nyiptakeun pangalaman anu kuat sareng ngajalankeun papacangan teu paduli naon waé alat anu dianggo konsumen email, tapi khususna pikeun konsumén seueur tugas nalika nuju. David Daniels, Grup Pakait

Tapi katingalina mah para pemasar henteu luncat kana mobil pikeun nerapkeun jinis alat ieu. Dina bagian kadua survey, anu naroskeun 250 perusahaan sareng pertengahan pemasar, Grup Relevansi mendakan seueur pemasar henteu nganggo taktik nargétkeun anu ngajantenkeun pesen-pesen email aya hubunganana sareng kontéks anu nampi - henteu paduli naon waé alat anu aranjeunna anggo pikeun email, tapi pangpentingna pikeun konsumén seueur tugas nalika nuju.

Ngan 16-37 persén pemasar ngalaporkeun yén aranjeunna ngaluyukeun eusi dumasar kana lokasi, zona waktos, hawa, jenis alat, tingkat inventarisasi or kasaimbangan ganjaran kasatiaan. Alesan pikeun ieu sigana nyaéta aranjeunna nuju kaganggu ku aksés data sareng tantangan koordinasi anu goréng.

Dibikeun volume pamasaran email sareng kaleuleuwihanan pesen-pesen anu dilarapkeun ku para konsumen, para pemasar kedah merjuangkeun aksés kana data anu tiasa dipasangkeun sareng kontéks sacara real-time pikeun ngawujudkeun paningkatan pendapatan sareng épisiénsi. Pangguna mobile sénsitip kana frékuénsi pesen, janten ngamangpaatkeun téhnik anu ngamungkinkeun para pemasar tetep ayeuna tanpa ningkatkeun frekuensi penting.

Tapi para pemasar henteu kedah kasieunan, sabab aya sababaraha cara gampang pikeun ngamimitian nerapkeun taktik nargétkeun real-time pikeun ngajantenkeun kampanye email sareng kamajuan sacara bertahap kana palaksanaan anu langkung canggih engké.

Salaku conto, ngagunakeun téknologi real-time, pamasar tiasa sacara dinamis nerjemahkeun tombol unduhan aplikasi khusus pikeun parangkat dina email dumasar kana alat anu dianggo nalika pesenna nuju dibaca. Nya kitu, para pemasar tiasa nyayogikeun kreatipina pikeun nembongkeun atanapi henteu nembongkeun kontén dumasar kana alat sélulér anu dianggo.

Di handap ieu aya sababaraha tingkatan sophistication sareng conto taktik real-time anu tiasa dilakukeun para pemasar:

  • novice - Timer mundur, eupan sosial langsung
  • tengah-tengah - Personalisasi kontéks, uji coba A / B real-time sareng video anu dipasang
  • maju - Eusi wéb langsung, tenggat waktos anu dipersonalisasi
  • Ahli: Personalisasi real-time nganggo sumber data anu teu sami

Dina tangga panghandapna tina tangga, taktik sapertos eupan sosial jeung mundur waktu tiasa mangaruhan pisan dina kontéks anu leres, nunjukkeun kanaékan 15 dugi ka ampir 70 persén tingkat klik-ténten upami dibandingkeun sareng email anu henteu kalebet elemen sapertos kitu.

Laporan ieu mangrupikeun ajakan-to-aksi pikeun para pemasar pikeun ngaréspon sacara épéktip kana tuntutan konsumén atanapi résiko janten luntur. Ngalaksanakeun solusi real-time dumasar kana kaayaan bisnis unik anjeun sareng sumberdaya tiasa ngarobah kampanye pamasaran email sareng gancang mangaruhan garis handap. Kanggo diajar langkung seueur, baca Kertas Bodas: Ngalanglang Mangpaat Email Real-Time - Nyetir Épéktivitas Marketing.

Ngeunaan RealTime Email ku LiveClicker

Tulisan ieu ditulis kalayan dibantuan ku Email RealTime ku Liveclicker, platform kanggo nyebarkeun solusi eusi real-time, uji real-time, penargetan real-time sareng analitik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.