Kunaon Pamasaran Waktu Nyata Tos Janten Langkung Penting dina Jaman COVID

COVID-19 Coronavirus sareng Data Real-Time Twitter

Éta parantos dikonfirmasi yén Super Bowl taunan Amérika Serikat peryogi ka luhur 11 juta kilowatt-jam kakuatan pikeun ngajalankeun gim mimiti bérés. Merek Snack Oreo parantos ngantosan sakitar dua taun kanggo momen nalika henteu sadayana 11 juta kilowatt-jam kakuatan bakal suksés ngajalankeun sareng bakal aya pamadaman; ngan dina waktosna pikeun mérek pikeun ngajalankeun punchline na.

Kabeneran pikeun perusahaan cookie, sababaraha taun ka pengker di Super Bowl XLVII, tungtungna aya gangguan listrik hasilna janten pareum listrik di stadion. Oreo diklik kirim dina disiapkeun na tweet sareng ngantosan papacangan.  

Dina akhir Minggu wengi, akun Twitter Oreo nampi sakitar 8,000 pengikut sareng di-tweet ulang ampir 15,000 kali, akun Instagramna angkat ti gaduh 2,200 pengikut janten langkung 36,000, sareng nampi ampir 20,000 suka dina Facebook. Pamustunganana, strategi Oreo mangrupikeun kasuksésan sareng nunjukkeun pendekatan anu fenomenal pikeun pamasaran real-time.      

Pamasaran Salila COVID-19     

Aya seueur cara bisnis tiasa ngeunaan promosi sareng ngajual produk sareng jasa na, salah sahiji cara anu kedah diperhatoskeun nyaéta pamasaran real-time, khususna kusabab éta metode anu palinter kumaha pemasar kedah ngaréspon Coronavirus. 

Tina conto di luhur sareng nampilkeun penjelasan anu langkung jero, pamasaran real-time mangrupikeun kalakuan perusahaan ngaréspon gancang kana kajadian ayeuna boh ngalangkungan pernyataan, koméntar, atanapi tindakan kalayan tujuan pikeun kéngingkeun pisibilitas, patalimarga, atanapi penjualan. 

Laporan parantos nunjukkeun yén data real-time mangrupikeun salah sahiji top 3 metode pemasar parantos nyarios ningkat sareng nambihan nilai kana stratégi na. Ayeuna ku COVID-19 aya dina kahirupan urang pikeun masa depan, anu ngalebetkeun pamasaran real-time di tengah krisis kana strategi bisnis anjeun tiasa ningkatkeun hubungan antara mérek sareng pengikut anjeun, ogé numuwuhkeun reputasi perusahaan anjeun. 

Khususna, perusahaan ageung parantos nguntungkeun pamasaran real-time seuseueurna kusabab ayana ageung anu parantos dipiboga ku aranjeunna dina dunya digital. Nalika bisnis sapertos kieu nempatkeun pesen salaku réaksi kana kajadian atanapi krisis anu ayeuna, paregep ageung na ngagaduhan kamampuan ngabagi pesen ka pengikutna nyalira, sacara umum ngabantosan perusahaan-perusahaan ieu ngalegaan jangkauanna bahkan langkung jauh tibatan anu parantos di alami sacara organik tingkah laku. 

Kanggo ngaréspon hal ieu, usaha alit kedah diajar ngempel dina strategi perusahaan anu langkung ageung ieu, naha éta dina bentuk koméntar kana tulisanana atanapi ngabagi deui eusina salaku cara narik perusahaan anu langkung ageung aya pemirsa kana platform anjeun nyalira. 

Tips Pemasaran Real-Time   

Umumna langkung gampang pikeun perusahaan ageung pikeun nyiptakeun suksés strategi marketing real-time pikeun manjangan jangkauan aranjeunna sareng pemirsa anu parantos aya, sedengkeun usaha alit kedah nyandak pendekatan anu béda pikeun ngabantosan ngamajukeun diri. Marengan diajar sareng nuturkeun pendekatan anu diciptakeun ku usaha mapan, di handap aya sababaraha tip pikeun diperhatoskeun nalika nyusun strategi pemasaran real-time bisnis alit anjeun nyalira: 

  1. Waspada - Hiji menit hiji acara tiasa janten trending sareng salajengna éta parantos aya dina spiral handap. Perusahaan anjeun kedah waspada tinggi upami éta hoyong ngajalankeun pamasaran real-time. Ieu tiasa kalebet nyiapkeun gera Google atanapi platform peringatan berita sanésna dina topik anu khusus anu anjeun pikahoyong ditutupan ku bisnis. Ieu bakal ngabantosan mérek anjeun janten anu munggaran diinpormasi ngeunaan kaayaan sareng kajadian anu énggal. Metoda sanésna bakal nuturkeun influencer atanapi perusahaan sanés dina bidang anjeun anu bakal ngaliput topik anu sami sareng bisnis anjeun nyalira. Upami anjeun henteu tiasa néwak beja anu pang anyarna, mungkin aya jalma anu nuturkeun anjeun bakal; sareng anjeun masih bakal gaduh kasempetan pikeun meta gancang sareng strategi pamasaran anjeun nyalira.      
  2. Kagungan Sumberdaya - Perusahaan anjeun anu parantos nyayogikeun sumberdaya pinter nalika pamasaran nalika COVID-19. Éta tiasa sesah pisan sareng paripolah konsumen teras-terasan turun-tumurun dina ngarobih masalah ieu, tapi ngagaduhan kontén anu siap angkat bakal ngabantosan strategi pemasaran real-time anjeun, sakumaha Oreo sakumaha anu tos dicarioskeun tadi. 
  3. kalibet - Upami perusahaan anjeun mutuskeun ilubiung dina pamasaran real-time, anjeun ogé kedah siap kalibet sareng pemirsa anjeun anu sigana ngaréspon sareng ngaréaksikeun kontén anjeun. Salaku conto, upami bisnis anjeun mutuskeun nyiptakeun tulisan ngeunaan kumaha éta nanganan pandemi ayeuna sareng pancegahan kaamanan di tempat, anjeun ogé kedah siap ngajawab patarosan konsumen dina hubungan pernyataan anjeun sabab ieu bakal nyiptakeun kapercayaan antara mérek anjeun sareng konsumén. 
  4. Kéngingkeun Kreatif - Sanaos COVID-19 mangaruhan eCommerce nalika mimiti, ayeuna parantos janten waktos pikeun usaha kéngingkeun kreatif sareng nyiptakeun strategi énggal sapertos sebaran eusi pidéo pikeun mikat konsumén. Perusahaan ayeuna gaduh kasempetan kanggo nunjukkeun kapribadianana sareng ngahontal konsumén dina tingkat anu langkung jero. Naha éta ngaliwatan lulucon anu lucu atanapi empati sareng krisis, nyiptakeun sora pikeun mérek anjeun tiasa ngahubungkeun diri sareng pemirsa.  

Usaha kedah merhatoskeun tip ieu nalika ngawangun strategi bisnis nyalira. Éta ogé kedah sadar kana tantangan anu aya sareng metode ieu kusabab pamasaran real-time nalika COVID-19 tiasa sesah dilaksanakeun tanpa réaksi gancang, data anu sayogi, sareng kanyaho anu kabuktosan dina hiji topik. 

Konsumén, salaku hasilna, parantos kaleungitan kapercayaan sareng kasatiaan ka mérek anu ngahasilkeun eusi anu henteu pas dina masalah serius. Merk anjeun nyalira kedah ngalakukeun panilitian anu akurat dina luhur ngahasilkeun kandungan gancang upami aranjeunna hoyong strategi na janten suksés. 

Data Real-Time Penting

Statistik sareng inpormasi énggal kaluar unggal dinten perkawis COVID-19, teras-terasan masihan kasempetan ka usaha pikeun ngagunakeun strategi pemasaran real-time. Ieu mangrupikeun krisis anu perusahaan henteu kedah ngémutan pikeun ngabantosan ngawangun hubungan sareng pemirsa anu tiasa lami lami saatos épék entong. Dina kacindekan, pamasaran real-time dilakukeun leres pamustunganana tiasa ngahasilkeun hasil anu hébat salami kaayaan anu caket.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.