Iklan Handphone Real-Time ku Zapp360

zapp360 jaringan iklan mobile waktos nyata

Zapp360 nyaéta ngabaru cara iklan pariwara ditepikeun ka konsumén dina hal desain sareng kaitan. Iklan seluler tradisional biasana diwangun ku perusahaan anu ngan saukur nganggo deui iklan peramban desktop - kirang dirancang, henteu sasaran sareng henteu tumut kana kumaha pangguna kalibet dina layar leutik.

Iklan seluler mangrupikeun industri $ 14.3 milyar sareng sadaya ramalan éta bakal terus tumuh, tapi ieu moal kajantenan dugi ka akhirna pangalaman pangguna nempatkeun payun sareng tengah. Janten Zapp angkat deui ka payunna ku nyiptakeun unit iklan téks ngagulung anu bakal nganteurkeun komunikasi kalayan gancang sareng kontéks kalayan gancangna pangguna… anu sacara real-time.

Salah sahiji bédana konci pikeun platform nyaéta nyaéta gancangna iklan tiasa langsung hirup. Iklan grapik, atanapi visual peryogi waktos pikeun babarengan, tapi téks, saderhana sakumaha asalna. Sareng nunjukkeun kumaha jalma komunikasi ngalangkungan twitter pisan ku ayeuna, téks mangrupikeun alat komunikasi anu tetep tepat waktos sareng relevan pikeun pemirsa dimana-mana.

nu Zapp360 platform nganteurkeun pesen ngagugulung anu teu ngaganggu nepi ka 140 karakter anu dilebetkeun kana panyungsi mobile atanapi aplikasi konsumen dina waktos anu parantos ditangtukeun ku pangiklan. Konsumén teras ngan saukur tiasa ngetok pesen pikeun napigasi ka lokasi, nelepon, ningali pidéo, ngagaleuh kupon atanapi badarat dina halaman wéb pengiklan. Tingkat kadekatan sareng interaktivitas ieu ngadorong pangalaman anu langkung euyeub sareng nganteurkeun tingkat konvérsi anu jauh ngaleuwihan rata-rata industri.

Platform Zapp360 anu aya di tukangeun iklan gampang dipasang, ngatur, sareng ngukur kampanye iklan sasar anu ditarget sacara real waktos (CTRs sareng sajabana) janten anjeun henteu ngantosan laporan di akhir kampanye pikeun nangtoskeun naha éta tiasa dianggo atanapi henteu.

Iklanna gampang pikeun agénsi sareng mérek pikeun nyetél sareng ngaéksekusi. Salaku conto - upami carita béja, kajadian kajantenan, atanapi bahkan cuaca beuki parah, sareng produk atanapi jasa na aya hubunganana sareng kaayaan sapertos kitu, aranjeunna tiasa ngaréaksikeun sakedap (atanapi gancangna aranjeunna tiasa datangkeun iklan pithy dina 140 karakter atanapi kirang).

Intina, Zapp360 mangrupikeun pangguna anu ramah pikeun pangatur iklan sapertos pangguna akhir anu ningali iklanna. Pikirkeun deui salaku tweet anu anjeun tiasa ngajalankeun halaman wéb anu aya hubunganana dina browser sélulér anu parantos ditingali ku palanggan. Inpormasi singget sareng ajakan tindakan di tempat anu parantos anjeun aktipitas. Kalayan iklan seluler sacara real-time, pamasar tiasa ngajalankeun hubungan anu langkung saé sareng langkung euyeub antara konsumén sareng pariwara anu aranjeunna tingali, sabab langkung waktuna sareng relevan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.