Publikasi sareng Milarian Real-Time

Langsung… Éta janten elemen anu penting. Webtrends parantos ngaleupaskeun milarian real-time digabungkeun sareng peringatan. PubSubhubbub muncul pikeun blog pikeun nyorong eupan na tibatan gaduh aranjeunna dicandak. Waktos réaksi milarian nyusut ... jalma-jalma ngarepkeun waleran kana patarosan anu parantos ditaros sababaraha menit ka pengker.

Pikeun panerbit, tantanganana nyaéta réaksi nalika berita kajantenan sareng langsung ngamangpaatkeun éta. Upami anjeun dina industri sélulér sareng kajadian anyar, anjeun kedah nyebarkeun gancang-gancang. Sanés ngan ukur popularitas anu nyetir patalimarga, éta ogé kamampuan anjeun pikeun ngaréaksikeun.

Sababaraha dinten ka pengker, kuring nyebarkeun WordPress Plugin pikeun ChaCha. Plugin mangrupikeun gabungan tina uji coba sababaraha unsur jaringan ChaCha anu seueur patarosan - ayeuna sayogi ngalangkungan API, eupan topikal, sareng eupan khusus. Plugin na gaduh sababaraha widget sidebar - salah sahiji anu saéstuna ngamungkinkeun sacara real-time naroskeun patarosan sareng kéngingkeun waleran deui…. geulis cool.

Pikeun pamilik blog, kuring ogé ngalebetkeun dasbor ChaCha Trends anu nyayogikeun gambaran umum ngeunaan tren data ngeunaan ChaCha, Twitter sareng Google! Ku niténan inpormasi anu trending, anjeun tiasa ngamangpaatkeun lalu lintas topik anu naroskeun ku jalma, milarian, atanapi ngabahas.
chacha-trend-plugin.png

Punten wartosan kuring kumaha anu anjeun pikirkeun! Kantun buka diréktori plugin anjeun, Tambihkeun Anyar, sareng milari ChaCha. Klik install sareng éta bakal masang plugin na. Pikeun nganggo widget sidebar, daptar pikeun login pangembang ti ChaCha sareng anjeun bakal siap-siap sareng gancang! Upami anjeun ngan saukur hoyong ngajalankeun dasbor, nyerat naon waé dina API Widang konci.

Aya sakedik noise ti budaya pop di sadaya sumber, tapi anjeun bakal mendakan permata unggal-unggal sakali pikeun ngamangpaatkeun. Ngagunakeun istilah real-time dina eusi anjeun sareng nyebarkeun konténna gancang tiasa nyayogikeun blog anjeun kalayan sakedik patalimarga anu teu disangka-sangka!

panyingkepan: ChaCha nyaéta palanggan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.