Alesan Kunaon CEO anjeun Kedah Dina Media Sosial

Alesan pikeun CEO janten Sosial

Naha anjeun terang éta hungkul 1 ti 5 CEO malahan parantos muka rekening média sosial? Dina pamanggih kuring, éta leres-leres matak pikabitaeun nunjukkeun yén kompeténsi inti tina ampir mana waé éksékutip ayeuna kedahna kamampuan komunikasi sareng prospek, palanggan, padamel, sareng investor. Média sosial nyayogikeun sarana anu luar biasa épisién pikeun komunikasi visi sareng kapamimpinan anjeun hoyong konsumén ningali, karyawan anjeun cinta, sareng investor anjeun percanten!

Infographic ieu ti Amb MBA online ngaliwat sagala stats anu aya hubunganana sareng kasuksésan anu luar biasa anu dipikagaduh CEO sosial! Diantara 50 perusahaan anu performa luhur di dunya, dua per tilu CEO parantos ngagaduhan akun média sosial. Teu heran yén ampir satengah tina reputasi perusahaan disababkeun ku kumaha jalma ningali CEO! Sareng satengah sadaya konsumén percanten yén CEO anu henteu kalibet dina média sosial moal aya hubunganana sareng palangganna.

8 ti 10 konsumén nyatakeun yén aranjeunna bakal langkung seueur percanten ka perusahaan anu CEO sareng tim na aktipitas média sosial sareng aranjeunna bakal langkung condong mésér ti perusahaan anu pamimpin na kalibet dina média sosial.

Terakhir tapi henteu ngajakan, karyawan ngahargaan CEO anu ngamangpaatkeun média sosial ogé. 78% karyawan nyarios yén aranjeunna bakal damel pikeun CEO anu kalibet dina média sosial sareng 81% nganggap aranjeunna pamimpin langkung saé sacara umum. 93% yakin yén CEO sosial langkung saé dilengkepan pikeun nanganan krisis.

Sosial-Média-CEO

3 Komentar

  1. 1

    Stat intro éta ... "ngan ukur 1 ti 5 CEO" teu tiasa leres. Nyoko média sosial dina unggal demografi tunggal langkung luhur. Mungkin "ngan ukur 1 ti 5 CEO sacara umum ngabagi rekening SM na" tapi kuring henteu percanten yén 4 ti 5 CEO nyangkut dina taun 1994… atanapi panginten kuring nembé di perusahaan anu sacara digital dipasang dina CEO?

    • 2

      Kuring henteu percanten yén CEOs nyangkut dina taun 1994, saur kuring mah kalolobaanana henteu ningali nilai dina nyéépkeun waktos dina média sosial. Kami badé ngabagi sababaraha hasil tina DOMO anu mendakan éta kirang bahkan nalika anjeun asup kana perusahaan Fortune 500 - ngan 8.3%.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.