7 Alesan pikeun Ngabersihan Daptar Email Anjeun sareng Kumaha Ngabersihan Palanggan

daptar email beberesih
Waktu maca: 2 menit

Kami nuju fokus pisan kana pamasaran email bubar sabab urang leres-leres ningali seueur masalah dina industri ieu. Upami éksékutip teras-terasan ngaruksak anjeun kana daptar daptar email anjeun, anjeun leres-leres kedah nunjuk aranjeunna ka tulisan ieu. Kanyataanna, langkung ageung sareng lami daptar email anjeun, langkung seueur karusakan anu tiasa dilakukeun pikeun efektivitas pamasaran email anjeun. Anjeun kedah, tibatan, janten difokuskeun sabaraha palanggan aktif anjeun gaduh dina daptar anjeun - anu ngeklik atanapi ngarobih.

Alesan pikeun ngabersihan Daptar Email Anjeun

  • alus namina - ISP meungpeuk atanapi nempatkeun email anjeun dina folder sampah dumasar kana IP anu kirang ngirim reputasi. Upami anjeun teras-terasan ngirim ka alamat email anu goréng, éta bakal mangaruhan reputasi anjeun.
  • Daptar hideung - Upami reputasi anjeun cukup goréng, sadaya email anjeun tiasa dipeungpeuk.
  • sharing - Upami langkung seueur surélék anjeun kana koropak sareng palanggan aktip, éta bakal ngahasilkeun langkung seueur pendapatan.
  • harga - Upami satengah tina email anjeun badé ka alamat email anu maot, anjeun nuju mayar dua kali naon anu anjeun kedah nganggo vendor email anjeun. Deresihan daptar anjeun bakal ngirangan biaya ESP anjeun.
  • Targeting - Ku ngaidentipikasi palanggan anjeun anu henteu aktip, anjeun tiasa ngirim tawaran papacangan langsung ka aranjeunna, sasaran dina média sosial, sareng tingali naha anjeun tiasa ngiringan deui aktipitas.
  • hubungan - Ku gaduh daptar bersih, anjeun terang yén anjeun aktipitas palanggan anu paduli sahingga anjeun langkung tiasa museurkeun olahtalatah anjeun.
  • ngalaporkeun - Ku henteu hariwang ngeunaan ukuran daptar sareng fokus kana papacangan, anjeun tiasa kéngingkeun data anu langkung akurat ngeunaan sakumaha hadéna program asuhan sareng email anjeun.

Kami ngarékoméndasikeun mitra kami di Neverbounce pikeun anjeun jasa verifikasi email! Algoritma propriétari sareng verifikasi ti pihak katilu na parantos ngahasilkeun bédana pikeun pangiriman klien kami. Teu aya bewara nawarkeun tawaran jaminan akurasi 97%. (Kedah langkung ti 3% email valid anjeun mumbul saatos nganggo jasa kami, aranjeunna bakal ngabalikeun bédana.)

Fitur Neverbounce Kalebet:

  1. Prosés Verifikasi 12-Léngkah - Ngagunakeun téknologi MX, DNS, SMTP, SOSIAL, sareng tambahan dina nangtoskeun kaabsahan alamatna, prosés verifikasi propriétét 12-léngkah urang mariksa unggal email dugi ka 75 kali ti anu béda - lokasi di sakumna dunya.
  2. Alat Analisis Gratis - Nguji data anjeun tanpa biaya. Kami bakal ngalaporkeun deui naha aman pikeun dikirim atanapi kedah diberesihan ku tingkat bouncing anu diperkirakeun. Salaku nasabah NeverBounce, anjeun ngagaduhan henteu nganggo fitur ieu. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngawangun analisis gratis na langsung kana sistem anjeun nyalira ngalangkungan API kami kalayan gratis.
  3. Daptar Gosok Gratis - NeverBounce nawiskeun de-duplikasi gratis sareng panyabutan sintaksis anu goréng sateuacan nyayogikeun biaya total pikeun padamelan anjeun. Kami henteu pernah ngeusi batre pikeun ngagosok.
  4. Aranjeunna Henteu Nganggo Data Sejarah - Surélék teras-terasan robih, sareng nalika kaseueuran perusahaan verifikasi ngahémat biaya ku cara nyayogikeun hasil sajarah, kami mastikeun email anjeun unggal waktos, mastikeun réspon anu pang anyarna sareng paling akurat. Kalayan waktos perputaran panggancangna dina bisnis, anjeun moal kedah ngantosan lami pikeun ngabersihkeun sareng milarian daptar anjeun.

Nganalisis Daptar Email Anjeun Gratis Ayeuna!

Infographic ieu ti Email Monks ogé nyayogikeun daptar léngkah anu kedah dilakukeun pikeun méréskeun palanggan sareng ngabersihan daptar email anjeun leres.

Daptar Email Peresihan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.