10 Alesan Top Pikeun Ngawangun Halaman Wéb anjeun Kalayan WordPress

WordPress

Kalayan bisnis énggal, anjeun sadaya siap asup ka pasar tapi aya hiji hal anu leungit, halaman wéb. Usaha tiasa nyorot merekna sareng gancang pamer nilaina ka para nasabah kalayan bantosan halaman wéb anu pikaresepeun.

Ngagaduhan halaman wéb anu hébat sareng pikaresepeun anu matak ayeuna-ayeuna. Tapi naon pilihan pikeun ngawangun halaman wéb? Upami anjeun pangusaha atanapi anjeun badé ngawangun aplikasi anjeun pertama kalina WordPress mangrupikeun hal anu tiasa ngalengkepan sarat anjeun dina cara épéktip biaya.

Hayu urang parios 10 alesan ieu kunaon WordPress penting pikeun bisnis anjeun salamet di pasar anu teras-terasan ieu.

  1. Ngawangun Halaman Wéb anjeun nganggo WordPress dina Cara Épéktip Ongkos - WordPress lengkep gratis. Leres! éta leres. Henteu janten masalah upami anjeun hoyong halaman wéb komérsial atanapi anjeun hoyong daérah postingan blog pribadi, nyatana WordPress henteu nyandak biaya tambahan atanapi disumputkeun. Di sisi anu sanésna, WordPress mangrupikeun prosés sumber kabuka anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun atanapi ngarobih kode sumber na anu hartosna anjeun tiasa sacara gampang ngaropea tampilan atanapi fungsionalitas halaman wéb anjeun.
  2. Antarmuka anu ramah ku pangguna - WordPress didamel ku cara anu gampang anu ngabantosan sadayana jalma téhnis sareng non-téhnis. Éta alesan utama anu nyababkeun seueur paménta pikeun WordPress di panjuru dunya. Di sisi anu sanésna, WordPress gampang dianggo sareng éta ogé ngamungkinkeun para pangguna ngadamel halaman wébna sorangan, tulisan, ménu dina jangka waktos anu minimal. Anjeun tiasa nyarios éta ngajantenkeun padamelan jalma langkung gampil.
  3. Gampang Diunduh Téma sareng Plugins Gratis - Kami parantos nyebatkeun yén kalayan dukungan WordPress anjeun tiasa nyiptakeun halaman wéb anjeun dina cara épéktip hemat. Sumawona, upami anjeun henteu gaduh versi premium tina WordPress, ulah hariwang, didieu mangrupikeun ratusan téma sareng plugins gratis anu sayogi anu tiasa anjeun unduh kalayan gampang pikeun halaman wéb anjeun. Upami anjeun mendakan téma anu cocog pikeun gratis maka éta tiasa ngahémat ratusan dolar anjeun.
  4. WordPress tiasa Skala Gampang - Ngawangun halaman wéb anu épéktip anjeun kedah mésér domain sareng hosting. Biaya hosting $ 5 per bulan nalika nami domain hargana sakitar $ 10 per taun. Dasarna, WordPress tiasa nyukuran kabutuhan bisnis anjeun ku sabab éta henteu ngeusi batre nalika anjeun ngahontal patalimarga anu cekap atanapi anjeun badé ngalegaan halaman wéb anjeun. Sigana mah pameseran video game. Upami anjeun gaduh, teu aya anu tiasa ngeureunkeun anjeun ngagunakeunana.
  5. Siap Dianggo - Saatos masang WordPress anjeun tiasa langsung ngamimitian damel anjeun. Éta henteu meryogikeun konfigurasi naon waé, sajaba ti éta anjeun tiasa sacara gampang ngaropea téma anjeun, ogé anjeun tiasa nganggo plug-in anu cocog. Kaseueuran waktos anjeun milari pamasangan anu gampang anu tiasa koordinat eupan média sosial, koméntar, jst.
  6. WordPress teras-terasan Ngaronjatkeun - Pembaruan rutin henteu ngan ukur pikeun tujuan kaamanan; aranjeunna teras-terasan masihan fitur canggih anu ngajantenkeun platform langkung saé pikeun sadaya pangguna. Salajengna, tim ahli pangembang 'anu ngamutahirkeun plug-in anu énggal sareng béda-béda pikeun ngagumkeun pangguna. Unggal taun aranjeunna ngenalkeun fitur khusus sareng ngamungkinkeun para pangguna ngajajahna.
  7. Sababaraha Jenis Media - Sadayana hoyong ngajantenkeun kontén halaman wéb na euyeub sareng pikaresepeun. Sareng anjeun badé ngalebetkeun inpormasi lengkep dina halaman "ngeunaan kami". Halaman wéb janten langkung pikaresepeun upami ngalebetkeun pidéo anu pikaresepeun atanapi galéri gambar. Leres! WordPress masihan anjeun pilihan pikeun ngalebetkeun éta seamless ku cara anu berkesan. Anjeun kedah nyéred sareng leupaskeun gambar atanapi anjeun tiasa nyalin-nempelkeun tautan pidéo anu anjeun pikahoyong sareng éta bakal muncul dina jangka waktu anu minimal. Sumawona anjeun tiasa ngalebetkeun sababaraha jinis file, sapertos .mov, .mpg, mp3, .mp4, .m4a.3gp, .ogv, .avi, .wav, .mov, .mpg sareng anu sanésna. Éta masihan anjeun kabébasan pikeun ngunggah naon anu anjeun pikahoyong tanpa wates.
  8. Nyebarkeun Eusi dina Spasi Pondok Waktos - Upami anjeun hoyong nyebarkeun tulisan anjeun dina cara anu gancang maka WordPress kedahna janten jalan kaluar anjeun. Kalayan sababaraha kali klik mouse anjeun, anjeun tiasa nyebarkeun eusi anjeun sacara sakti. Salaku tambahan, upami anjeun gaduh aplikasi WordPress dina telepon sélulér anjeun maka anjeun tiasa nyebarkeun tulisan anjeun ti mana waé, iraha waé.
  9. Gaduh Galau dina Code HTML? - HTML sanés sacangkir tèh sadayana. Tapi WordPress masihan anjeun platform dimana anjeun tiasa unggah postingan anjeun tanpa dukungan HTML. Éta hartosna anjeun tiasa ngadamel halaman sareng ngajaga tulisan biasa anjeun tanpa gaduh pangetahuan ngeunaan HTML.
  10. Éta Aman Sareng dipercaya - Henteu diragukeun, WordPress mangrupikeun platform ngembangkeun wéb anu kuat anu ngatur masalah kaamanan anjeun ogé. WordPress nyorot pembaruan rutin sareng tambalan kaamanan halaman wéb anu ngajaga lingkungan anu aman pikeun anjeun. Kalayan sababaraha pancegahan dasar, anjeun tiasa sacara gampil ngatur halaman wéb WordPress anjeun tina peretasan.

singgetan

Sakumaha anjeun terang, WordPress nyaéta halaman wéb pribadi atanapi komérsial. Éta palinter ngajawab prosés manajemén eusi anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun kabébasan nerbitkeun tanpa wates. Upami anjeun hoyong ngawangun halaman wéb anjeun sareng anjeun henteu gaduh jumlah anu cekap pikeun ngawangun éta maka WordPress bakal janten jalan kaluar anjeun. Anjeun tiasa ngadamel halaman wéb anjeun nyalira ku cara épéktip biaya. Mudah-mudahan tulisan ieu masihan anjeun ideu ngeunaan manpaat sareng pentingna WordPress dina pasar-tempat anu robih ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.