Alesan Jalma Unsubscribe tina Email Anjeun (Sareng Kumaha Ngirangan Ngalanggan)

naha jalma langganan

Palanggan teu paduli ngeunaan bédana antara teu ngalanggan sareng ngan saukur nyirian email anjeun salaku SPAM ... aranjeunna ngalakukeun éta unggal dinten. Aranjeunna henteu sadar balukar ngalaporkeun surélék anjeun sabab SPAM tiasa ngahalangan anjeun tina koropak-koropak rébuan deui palanggan dina Panyedia Layanan Internét anu sami. Éta sababna urang ngawaskeun pisan ka urang panempatan koropak sareng mitra kami di 250ok!

Janten nyumputkeun tautan unsubscribe dina email anjeun sanés ngan ukur TEU bakal ngirangan langganan, éta ogé bakal ngajantenkeun anjeun masalah ku panempatan koropak anjeun. Entong heran upami éditan minor anu anjeun damel kana témplat email anjeun pikeun nyusahkeun langganan angin tiwasna panempatan koropak anjeun sareng tingkat klik-ténjo teras tingkat konversi ti email anjeun.

Alesan utama jalma ngalanggan tina email anjeun

  • Email anu goréng rarancang atanapi nyalin (tong hilap témplat email responsif sélulér).
  • Surélék kaleuleuwihan atanapi email terbatas prekuensi. Éta sababna kami nawiskeun langganan unggal dintenna sareng mingguan sareng buletin via CircuPress.
  • Ngirim email tanpa idin.
  • Teu aya hubunganana eusi email. 24% responden BlueHornet nyarios yén aranjeunna angkat kusabab emailna henteu aya hubunganana!
  • Tungtung tina tawaran atanapi dijual.
  • Nyerang atanapi nyasabkeun taluk garis.
  • Kirang personalization (sanaos panginten personalisasi anu goréng langkung parah tibatan henteu).
  • Parobihan tina preferensi, sapertos ninggali perusahaan atanapi industri.

Infographic ieu ti Surélék Monks nawarkeun sababaraha naséhat anu hadé pikeun ningkatkeun pilihan langganan anjeun sareng nerapkeun sababaraha prakték anu pangsaéna pikeun ningkatkeun ingetan daptar anjeun sareng ngirangan jumlah langganan.

alesan-jalma-unsubscribe

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.