Outsourcing B2B Generation Diterangkeun 2021: Top 10 Alesan pikeun Cinta Outbound

Alesan Generasi Diterangkeun Outsourced

Upami anjeun kalibet dina organisasi B2B mana waé, anjeun bakal gancang diajar yén generasi kalungguhan mangrupikeun bagian penting dina ngalakukeun bisnis. Kanyataanna:

62% profesional B2B nyarios yén ningkatkeun volume timbelna mangrupikeun prioritas utama. 

Laporan Paménta Gen

Nanging, éta henteu gampang pikeun ngahasilkeun cukup ngawujud pikeun ngajantenkeun pangasilan gancang tina inpormasi (ROI) —atapi kauntungan naon waé, pikeun masalah éta.

Sebat 68% tina bisnis dilaporkeun berjuang sareng generasi kalungguhan, sareng anu sanés 61% tina folks pamasaran B2B pikir generasi kalungguhan mangrupikeun tantangan luhurna.

Wawasan CSO

Éta tempat maénkeun generasi kalungguhan anu kaluar, pendekatan anu maju-maju pikeun bisnis anu ngagaduhan mérek anjeun ka dinya, ngirangan biaya anjeun, sareng mendakan ngan ukur anu mumpuni. Aya seueur alesan naha anjeun panginten milarian outsource generasi kalungguhan, naha anjeun nyobian ngalegaan kana pasar énggal atanapi kéngingkeun dukungan tambahan pikeun tim penjualan anjeun. 

Sareng urang kéngingkeunana. Kami parantos ngawangun bisnis urang nyalira kana generasi timbel kaluar (urang nginum sampanye urang sorangan, upami hoyong!). Ieu 10 alesan paporit urang naha urang cinta ka luar di CIENCE di 2021 sareng kumaha perusahaan anjeun tiasa nguntungkeun tina nambihan sakedik-atanapi seueur outsourcing kana strategi generasi kalungguhan anjeun. 

Alesan 1: Outbound Kengingkeun ROI Anu Paling Langsung

Kusabab kompleksitas sareng kateupastian dina ngalakukeun bisnis ayeuna, seueur perusahaan B2B milih generasi kalungguhan kaluar pikeun kéngingkeun ROI paling langsung. Daripada ngantosan hasilna asup anu tiasa nyandak 6 mun 12 bulan (atanapi langkung panjang!) dina garis, anjeun tiasa kéngingkeun deui gancang jasa generasi kalungguhan outsourcing dina biaya anu jauh langkung handap. 

Pikirkeun deui-umumna aya tingkat elehan tinggi pikeun penjualan internal (tingkat sukarela éta 16%; sukarela sering langkung luhur) teu kakantun biaya nyalira tina nyewa padet tim generasi internal internal (saleresna ahli dina bidangna) pikeun mastikeun ROI pasti-seuneu. Upami anjeun lirén ngémutan biaya ngalaksanakeun strategi generasi kalungguhan kaluar anjeun, ROI tina SDR outsourcing janten solusi anu langkung masuk akal. 

Generasi kalungguhan outsourcing pangsaéna di hyper-nargetkeun kalungguhan anu anjeun badé ngalakukeun bisnis. Dibikeun kanyataan yén anjeun tiasa ngaéstépasi nyéépkeun di dieu, teras langsung atribut kaluaran (biasana dina bentuk rapat diayakeun), aya kristal anu jelas pikeun nangtukeun laba dina investasi. Éta tiasa janten formula anu paling bersih tina saluran pasar mana waé anu anjeun tiasa nampi.

Alesan 2: Ningkatkeun Paparan Merk Anjeun

Naha anjeun terang yén kaseueuran konsumén-80 persén pembeli (numutkeun 2018 Google SERP diajar) — Bakal milih mérek akrab nalika milari produk online, henteu paduli lamun éta muncul heula dina hasil search engine? 

Tren henteu robih dina skénario mésér B2B. Sanaos jalma-jalma langkung pinter ayeuna-ayeuna dina panilitian sareng pangetahuan produkna, kasadaran mérek tetep tetep komponén kritis anu masihan anjeun ujung kalapa sareng ngawangun kasatiaan dina mérek anjeun.  

Jasa generasi kalungguhan outbound tiasa masihan anjeun ahli pamekaran penjualan anu tiasa nempatkeun olahtalatah kaluar leres dimana anjeun peryogi éta-ti iklan sareng telepon nelepon ka pamasaran email sareng komunikasi online-pikeun kéngingkeun mérek anjeun sareng prospek anjeun kait. Anjeun dina dasarna kéngingkeun langkung "at-bat" pikeun ningkatkeun paparan mérek anjeun - solusi grand-slam anu tiasa ngawangun kapercayaan kana merk anjeun sareng pamustunganana ngajantenkeun anjeun hasil anu langkung saé. 

Alesan 3: Ngarojong Kampanye Pemasaran Multi-Saluran 

Numutkeun ka CIP's VP Sales, Michael Maynes, anu paling mungkin pikeun strategi teureuh nyaéta multi-kanal hiji. Tapi ku seueur saluran di luar sana, kumaha anjeun ngajalankeun kampanye multi-kanal anu suksés pikeun ngahontal tujuan anu anjeun pikahoyong? Usaha teras-terasan milari tikét emas anu tiasa dianggo. Tapi kumaha upami anjeun hoyong ngamanpaatkeun sababaraha tiket emas pikeun ngahontal target audién anjeun sareng sajabina? 

Palaksanaan strategis tina kampanye multi-kanal anu kaluar tiasa rumit-waktos-intensif sareng sumberdaya-beurat, anjeun peryogi taktik sareng orkestasi anu rencanana pikeun suksés mendakan prospek éta. Éta tempat strategi generasi kalungguhan anu diluar outsourcing — pikeun ngalakukeun pangangkatan beurat pikeun anjeun. 

Generasi kalungguhan outsourcing anu kuat tiasa ngabantosan anjeun ngagunakeun saluran kaluar pisan sasaran sareng ngawangun data tina seueur sumber, teras ngetok kana saluran énggal pikeun ngambah éta pituduh anu mumpuni. Hoyong lirén ngantosan inbound ningali hasilna? Investasi dina kampanye pamasaran multi-kanal anu nempatkeun kakuatan kana duanana. 

Alesan 4: Ningkatkeun Konversi Inbound

Naha anjeun terang yén outbound maénkeun peran penting dina nutup transaksi inbound? Nyatana, numutkeun a Panilitian CIENS 2019, 17% penting tina poéna anu ditutup-tertutup nyaéta anu dibantuan kaluar. Kami nyebat pangaruh ieu bantosan kaluar, atanapi persentase inbound lead (atanapi lead inbound anu dikonversi) anu mimitina ditargetkeun ku saluran anu kaluar, sapertos telepon atanapi pesen email, anu ngahasilkeun tawaran anu ditutup.

Statistik Transparan Dibantuan Outbound

Teu heran yén outbound parantos janten kontributor utama pikeun tingkat kasuksesan inbound kusabab alesan ieu: 

  • Nyebarkeun kecap pikeun konsumén ngeunaan produk sareng jasa anjeun 
  • Ningkatkeun kasadaran ngeunaan solusi anu disayogikeun ku bisnis anjeun 
  • Masihan mérek atanapi perusahaan anjeun langkung kakeunaan 
  • Mikat langkung seueur pengunjung kana halaman wéb anjeun 

Teu ilahar pikeun prospek dina sekuen datang deui ka mérek anjeun nalika aranjeunna aya di pasar pikeun solusi sapertos anjeun (pikirkeun ieu sami sareng retargeting). 

Salaku cara anu langkung langsung pikeun ngadeukeutan prospek target anjeun, metode outbound ngungkit kasempetan konvérsi sareng ngadukung inbound.

Alesan 5: Justru Targetkeun ICP sareng Pembeli Personas anjeun 

Perusahaan B2B kedah nyandak waktos anu saé dina awal siklus penjualan sareng kampanye pamasaran pikeun ngembangkeun profil palanggan idéal anu solid (ICP) sareng udagan persona pangguna. Tapi kumaha upami anjeun ngagaduhan sumber daya anu terbatas atanapi henteu ngagaduhan kaahlian pikeun nyiptakeun pedoman pikeun ngatur prosés generasi kalungguhan anjeun?  

Ku outsourcing generasi kalungguhan, anjeun tiasa ngagancangkeun prosés panilitian sareng ahli terlatih anu nganggo kecerdasan penjualan pikeun langkung ngaidentipikasi ICP sareng pembeli personas anjeun. Usaha anjeun teras tiasa ngarancang strategi pamasaran anu solid dumasar kana kriteria ieu:

  • Propil Pelanggan anu Idéal (atanapi ICP) - Ieu mangrupikeun pedaran lengkep ngeunaan perusahaan anu paling dipikaresep janten palanggan anjeun salajengna. Anjeun kedah nyiptakeun ICP khusus pikeun unggal kampanye pamasaran kaluar pikeun dijantenkeun pituduh pikeun milarian kualitas luhur. 

  • Anu Mésér Persona (atanapi BP) - Ieu ngamungkinkeun anjeun ngartos calon pembeli anjeun sareng komunikasi sareng éta kalungguhan dina unggal tahapan dina corong penjualan anjeun. Ieu kalebet inpormasi ngeunaan sipat psikologis pelanggan baheula, anu aya, sareng poténsial, kabiasaan mésér, sareng pola paripolah. 

Ahli generasi kalungguhan anu kaluar ngagaduhan pamahaman anu jero ngeunaan saha konsumén anjeun sareng saha aranjeunna sanés — anjeun bakal kéngingkeun spesialis riset anu tiasa ngawangun data khusus pikeun perusahaan anjeun pikeun ngesahkeun sarat pamimpin sareng minuhan strategi kaluar anjeun. 

Alesan 6: Nangtukeun Kaputusan-Kaputusan

Dina strategi generasi kalungguhan, ngahontal anu nyandak kaputusan mangrupikeun prioritas utama. Generasi kalungguhan anu hadé nyaéta ngeunaan milarian sareng nyarios ka jalma anu leres, tapi kumaha anjeun terang kumaha tepatna sasaran aranjeunna atanapi bahkan terang dimana mendakanana? Kalayan jumlah rata-rata jalma dina a tim pameseran jam 6.8, naon kamungkinan anjeun bakal tiasa ngartikeun saha saha anu ngatur:

  • Nampi pasini
  • Inisiatif mésér nyetir maju kana organisasi maranéhna 
  • Nutupan urusan bisnis

Nangtukeun Kaputusan-Makers

SDR outbound anu berpengalaman tiasa memetakan organisasi sareng ngaidentipikasi kaputusan, sareng katerampilan analitik pikeun misahkeun kalungguhan anu hadé tina anu goréng. Ku ngamangpaatkeun SDRs pikeun ngamimitian paguneman kalayan prospek anu mumpuni, janji tiasa ditetepkeun sareng anu nyandak kaputusan anu paling mumpuni, ngaleungitkeun waktos anu boros anu tiasa mangaruhan produktivitas tim anjeun.

Alesan 7: Nembus Pasar Anyar 

Kalayan pamasaran inbound, strategi generasi kalungguhan anjeun sering ngiringan kéngingkeun pemirsa anu ditargét khusus pikeun ningali kontén-anjeun anu sering ngajantenkeun anjeun dikurung kana tempat anu khusus. Tapi ku outbound, anjeun tiasa narik pasar énggal sareng bahkan nguji pasar énggal sapanjang siklus penjualan. 

Rencana pamasaran generasi kalungguhan anu kaluar tiasa ngagaduhan peran anu kuat pikeun henteu ngan ukur ngahontal udagan sasaran anjeun tapi ogé ngahontal pasar anyar. Kalayan angkatan spesialis outbound multi-talenta pikeun mingpin muatan éta, anjeun bakal tiasa ngagedekeun kalungguhan anjeun ka demografi anyar sareng lokasi géografi.

Outbound ogé saé pikeun tés pasar anyar dimana anjeun tiasa kéngingkeun réspon langsung ti pasar sareng saluyukeun saluyu. SDRs anjeun tiasa nawiskeun wawasan anu berharga kana naon anu (sareng henteu) damel dina strategi kampanye anjeun. 

Alesan 8: Bade Pasar langkung gancang

Inbound, acara, hubungan umum, mitra saluran, pertumbuhan produk anu dipimpin (PLG), atanapi gerakan buka-ka-pasar berbasis jaringan sadayana peryogi waktos. Sedengkeun strategi éta tiasa janten komponén anu kuat pikeun tujuan bisnis anjeun sadayana, éta langkung lami pikeun ngembangkeun. Generasi kalungguhan anu kaluar, di sisi anu sanés, pangsaéna dina nargétkeun kualitas luhur anu tiasa siap mésér produk atanapi jasa anjeun, anu ngamungkinkeun anjeun ka pasar langkung gancang. 

Tambih Deui, kamampuan ngembangkeun a kauntungan mimitina-mover dina pikiran pangaruh kaputusan dina akun target saleresna mangrupakeun konci pikeun dominasi penjualan sareng kapamimpinan pasar anu sajati. Nyetel agenda sareng tolok ukur kumaha pembeli idéal anjeun sakuduna janten pamikiran ngeunaan produk atanapi jasa sapertos anjeun kumaha perusahaan pinter ngabédakeun dirina.

Ningkatkeun ukuran corong pamasaran anjeun ku langkung seueur ngahasilkeun kaluar bakal nambihan langkung seueur kasempetan kana pipa penjualan anjeun, anu bakal diterjemahkeun kana transaksi anu langkung ditutup sareng nyepetkeun siklus penjualan. Ku outsourcing generasi kalungguhan, anjeun tiasa fokus kana strategi buka-ka-pasar gancang anu ningkatkeun penjualan sareng berpotensi ningkatkeun pendapatan.

Alesan 9: Nyetél Tim Penjualan Anjeun Pikeun Suksés

Kasuksésan tim anjeun ngandelkeun pisan kana pipa penjualan anu séhat. Ku outsourcing tim SDR berbakat pikeun mendakan jalma-jalma anu mumpuni, anjeun sacara efektif tiasa nguatkeun tim penjualan di bumi anjeun pikeun museurkeun tugas inti kalayan ningkat épisiénsi sareng kasuksésan. Ku ngamumule kalungguhan anjeun, anjeun tiasa ningkatkeun kasempetan penjualan sakitar 20%, numutkeun Laporan Paménta Gen.

Ieu pamustunganana bakal nguatkeun hubungan sareng kapercayaan antara penjualan sareng pamasaran. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngawangun organisasi penjualan anu langkung khusus - anu aya hubunganana sareng tingkat konvérsi anu langkung saé - dimana anjeun ngagaduhan éksékutip penjualan langkung fokus kana panutupan tibatan prospéksi. Rata-rata, wawakil penjualan nyéépkeun ngan 26.6 persen waktosna dijual ka konsumén (13 jam per minggu). 

Sedengkeun tim generasi timbal outsourcing tiasa fokus kana pamekaran timah, setting janji, sareng teureuh tiris, tim penjualan di bumi tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngarobih kualitas luhur ieu sareng nutup transaksi — strategi win-win pikeun sadaya pihak. 

Alesan 10: Ngidinan Anjeun Nelepon Shots

Kalayan inbound, anjeun nampi naon anu anjeun kéngingkeun, tapi kalayan kaluar, anjeun meunang anu anjeun pikahoyong.

Trish Bertuzzi, Grup Sasak

Mantra kuring. Perusahaan parantos mulai sadar yén generasi kalungguhan anu kaluar pasti jalan anu dipercaya sareng langkung mirah pikeun kéngingkeun hasil investasi anu langkung saé sareng ningkatkeun siklus penjualan. Tapi sabaraha kontrol anjeun gaduh nalika outsource generasi kalungguhan? 

Sapertos jasa sanés anu anjeun tiasa outsource, sapertos desain halaman wéb, média sosial, atanapi iklan bayar-per-klik (PPC), ieu mangrupikeun panilitian anjeun pikeun milari jasa generasi kalungguhan kualitas anu saleresna penting. Milarian jasa generasi kalungguhan kaluar anu pas hartosna anjeun bakal ngagaduhan langkung kendali sapertos SDR linggih di kantor anjeun sareng damel langsung pikeun anjeun. 

Kalayan perusahaan generasi kalungguhan anu kaluar, anjeun tiasa ningali sadaya kampanye B2B anjeun sareng pastikeun aya pamutahiran bertahap dina kualitas lead anjeun. Hasil anjeun ditingalikeun dina laporan lengkep anu disetél ngalawan métrik anu tiasa anjeun pantau — anjeun bakal gaduh kontrol lengkep pikeun ningali persis kumaha kampanye anjeun ngajalankeun sareng upami tim teureuh anjeun parantos suksés (atanapi gagal), sareng ngadamel pangaturan gancang pikeun pangsaéna pikeun anjeun. bisnis. 

Kengingkeun Mangpaat Generasi Diterangkeun Outsourcing

Sedengkeun sababaraha strategi pamasaran tiasa dianggo langkung saé, tugas sanés anu tiasa nyababkeun anjeun langkung nyeri sirah-sareng artos — tibatan saé, sapertos ngahasilkeun kalungguhan luar, pangsaéna ditingalkeun ka para ahli SDR anu tiasa ngaeksekusi aranjeunna kalayan épéktip.

Teu aya deui anu asing pikeun pemasar, outsourcing generasi kalungguhan parantos janten komponén penting tina bisnis kalayan nilai anu kabuktosan sareng hasil anu séhat. Salaku bagian tina pendekatan pamasaran terintegrasi, anjeun bakal tiasa ngagunakeun strategi generasi kalungguhan kaluar pikeun ngawujudkeun sareng mekarkeun perusahaan anjeun kana poténsialna. 

Pesen Rapat sareng CIENCE

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.