5 Alesan Anu Datang Pikeun Pengunjung Dina Halaman Anjeun

Rarancang Wéb sareng hajat Pengunjung

Seueur teuing perusahaan mendesain halaman wéb, profil sosial, atanapi halaman badarat tanpa ngartos maksud anu datang. Manajer produk neken departemen pamasaran daptar fitur. Pamingpin tekenan departemén pamasaran pikeun nyebarkeun akuisisi panganyarna. Tim penjualan tekenan departemén pamasaran pikeun ngamajukeun tawaran sareng ngadorong kalungguhan.

Éta sadayana motivasi internal nalika anjeun milari mendesain halaman wéb atanapi halaman badarat. Nalika urang ngararancang sareng ngembangkeun ayana wéb pikeun perusahaan, pushback langsung anu kami peroleh khas ... sadayana éta leungit. Kadang-kadang éta a fitur wéb éta leungit, tapi kaseueuran waktos éta mangrupikeun kanyataan anu teu jelas ngeunaan perusahaan.

Abdi damel latihan perusahaan kanggo perusahaan publik ageung sareng ratusan anak perusahaan sareng dipenta pikeun ngalakukeun presentasi ngeunaan aspék halaman wéb atanapi halaman badarat. Kaleresan, unggal halaman halaman wéb anjeun mangrupikeun halaman badarat. Unggal pangunjung aya sareng sababaraha jenis hajat. Unsur anu paling penting dina halaman wéb nyaéta mastikeun yén anjeun nyayogikeun jalan pikeun anu datang!

Nalika urang ngarancang situs, profil, sareng halaman badarat pikeun perusahaan, hiji aturan anu kuring konsistén ngingetkeun aranjeunna nyaéta ieu ::

Kami henteu ngarancang sareng ngawangun halaman wéb pikeun perusahaan anjeun, kami ngarancang sareng ngawangun éta pikeun anu datang anjeun.

Douglas Karr, Highbridge

Naon Maksud Pengunjung Anjeun?

Aya 5 alesan dasar anu unggal datang ka situs anjeun, profil média sosial, atanapi halaman badarat. Éta waé ... ngan 5:

  1. panalungtikan - seuseueurna jalma anu sumping kana halaman wéb anu ngalakukeun panilitian. Éta panginten tiasa nalungtik masalah di industri atanapi bumi na. Éta panginten tiasa nalungtik masalah sareng produk atanapi jasa anjeun. Éta panginten tiasa nalungtik inpormasi harga. Aranjeunna bahkan tiasa ngan saukur ngadidik dirina salaku bagian tina karirna. Bisi wae, anu dipermasalahkankeun naha anjeun nyayogikeun atanapi henteu waleran anu aranjeunna milari. Salaku Marcus Sheridan ngajawab dina bukuna, Aranjeunna Tanya, Anjeun Waler!
  2. pabandingan - Marengan panilitian, datang anjeun tiasa ngabandingkeun produk anjeun, jasa anjeun, atanapi perusahaan anjeun sareng anu sanés. Éta tiasa ngabandingkeun kauntungan, fitur, harga, tim, lokasi (s), sareng sajabana Seueur perusahaan damel padamelan luar biasa pikeun nyebarkeun halaman perbandingan anu saéstuna tina pesaingna (tanpa nyandak jabs) pikeun ngabédakeun dirina. Upami nganjang ngalakukeun perbandingan ti anjeun ka pesaing anjeun, naha anjeun ngajantenkeun gampang pikeun aranjeunna dilakukeun?
  3. validasi - Sugan aya anu nganjang turun kana léngkah-léngkah pamungkas dina perjalanan palangganna tapi aranjeunna ngagaduhan sababaraha masalah ngeunaan anjeun atanapi perusahaan. Sugan aranjeunna hariwang ngeunaan Kala palaksanaan, atanapi dukungan pelanggan, atanapi kapuasan klien. Upami pangunjung badé kana halaman anjeun, naha anjeun masihkeun validasi? Indikator kapercayaan mangrupikeun aspek kritis - kalebet peringkat, ulasan, kasaksian pelanggan, sertifikasi, penghargaan, jst.
  4. hubungan - Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling matak hanjelu tina paling halaman wéb perusahaan ageung. Sugan éta mangrupikeun panyayogi parangkat lunak ... sareng teu aya tombol login. Atanapi anjeun calon anu milari padamelan - tapi teu aya halaman karir. Atanapi aranjeunna perusahaan ageung sareng usaha ningkatkeun perutean internal sareng efisiensi, aranjeunna ulah nempatkeun nomer telepon. Atanapi anu langkung parah, aranjeunna ngagaduhan sareng aranjeunna ngadorong anjeun kana diréktori telepon. Atanapi formulir wéb anu anjeun kirimkeun teu aya kontéks ngeunaan réspon atanapi kumaha anjeun tiasa kéngingkeun bantosan anu anjeun peryogikeun. Ieu tempat chatbots langkung maju. Prospék atanapi palanggan anjeun badé nyambung sareng anjeun… kumaha hésé anjeun ngadamelna pikeun aranjeunna?
  5. konpersi - Marengan koneksi, naha anjeun ngajantenkeun gampang pikeun saha waé anu hoyong mésér pikeun leres-leres ngalakukeunana? Kuring kagum kana sababaraha situs atanapi halaman badarat anu parantos ngajual kuring… teras henteu tiasa dijual ka kuring. Abdi siap - kartu kiridit di tangan - teras aranjeunna ngalungkeun kuring kana siklus penjualan anu pikareueuseun dimana kuring dipaksa nyarios sareng wawakil, ngajadwalkeun démo, atanapi nyandak sababaraha léngkah sanés. Upami aya anu hoyong mésér produk atanapi jasa anjeun nalika aranjeunna aya dina situs anjeun, naha tiasa?

Janten ... nalika anjeun damel mendesain halaman wéb, profil sosial, atanapi halaman badarat - pikirkeun maksud anu datang, dimana aranjeunna sumping, alat naon anu aranjeunna sumping, sareng kumaha anjeun tiasa tuang maksud éta. Kuring yakin unggal halaman peryogi dirarancang ku 5 alesan ieu anu datang badé didinya. Naha halaman anjeun ngagaduhanana?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.