5 Alesan Kunaon Usaha Anjeun Meryogikeun Strategi Pamasaran Video

Alesan Usaha anjeun Kedah Stratégi Pamasaran Video

Bulan ieu kuring parantos nyayogikeun waktos pikeun ngabersihkeun abdi Saluran Youtube ogé serius pikeun ngahasilkeun langkung seueur video pikeun ngiringan tulisan kuring. Teu aya cangcaya kana kakuatan pidéo - duanana langsung sareng anu kacatet - dina prospek sareng palanggan anu kalibet.

99% tina usaha anu nganggo pidéo taun kamari nyarios yén aranjeunna badé neraskeun… janten jelas aranjeunna ningali manpaatna!

Tren Pidéo Video

Konsumsi pidéo ogé parantos ningkat kalayan panggunaan mobile dina sababaraha taun terakhir. Lebar band taya sareng alat kualitas luhur geus nyieun nonton video pikaresepeun dina layar leutik ... iklan video, ogé video nu patali bisnis, anu ditonton leuwih ti heula.

Ieu anu saé video penjelasan anu kami terbitkeun taun ka tukang anu nyarioskeun manpaat pikeun pidéo:

Ieu 5 alesan yén pidéo kedah dilebetkeun kana strategi penjualan sareng pamasaran online anjeun:

  1. bubuka - milarian sareng ngabagi teras-terasan ngajalankeun strategi eusi video. Pidéo ayeuna nembongan dina 70% tina 100 daptar hasil teangan anu luhur. Sareng Youtube tetep janten situs anu paling seueur milarian di Amérika Serikat… patarosan na upami perusahaan anjeun aya dina hasil teangan pidio atanapi pidéo pesaing anjeun aya?
  2. Nganteurkeun inpormasi ku cara anu béda - video ngamungkinkeun kapribadian jeung kamampuan ngajelaskeun masalah rumit kalayan gampang. Naha éta mangrupikeun pidéo anu langkung jelas sapertos anu di luhur atanapi kasaksian konsumén anu gairah ... pidéo mangrupikeun médium anu saé pikeun ngajalankeun papacangan anu nyata.
  3. Ningkatkeun konvérsi penjualan - Pidéo dina halaman produk sareng halaman badarat ngadorong tingkat konvérsi. Nyatana, numutkeun hiji ulikan, ngagunakeun pidéo dina halaman badarat tiasa ningkatkeun konvérsi ku 86%. Amazon, Dell, sareng pangecér online sanésna parantos ngabagi statistik yén video anu dipasang tiasa ningkatkeun odds batur mésér dugi ka 35% dina e-commerce.
  4. Ngurangan abandonment sareng ningkatkeun waktos cicing - Sedengkeun jalma siap ngeunaan 28% kecap dina halaman sateuacan angkat, pidéo tiasa ngalibetkeun batur langkung lami deui.
  5. Dursasana mérek - Nyimpen kontén anu relevan, pikaresepeun, atanapi ngahibur di luar sana pikeun jalma mendakan tiasa ngabantosan pikeun ngahontal jalma anyar atanapi ngarobih opini ngeunaan mérek anjeun. Pidéo nyayogikeun kasempetan pikeun sacara visual sareng nguping nyambung sacara émosional sareng pemirsa.

nyieun pidéo pamasaran anu épéktip henteu sakumaha saderhana disada, sanaos. Sedengkeun perangkat keras sareng parangkat lunak panyuntingan parantos langkung gampil dianggo, persaingan pikeun pandangan anu galak. Youtube sareng situs hosting video sanésna nyayogikeun data panempo anu éksténsif anu tiasa masihan anjeun sakedik wawasan saha anu nonton video anjeun sareng kumaha aranjeunna aktipitas ... anggo!

Pastikeun pikeun ngadangukeun urang podcast panganyarna sareng Owen tina The Video Marketing School pikeun sababaraha tips anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.